Кой ли е въпросният футболист?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ли е въпросният футболист?
Гара Дембеле, ако продължава да играе така, няма шанс да го задържим. Батков или трябва да му приготви голяма заплата или ще трябва да го продаде.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
А какъв е варианта Батков просто да се измайтапил нещо и нашите да са почнали с писанията? 
Според мен ще се изчака с продажбите..просто трябва първо да се види ще ни бъде ли в Европа или не. Ако да - пари ще има, ако не, ще го разбера ако продаде Дарко, Жо или Петков.
Може наистина да махнат Жоро Христов, въпреки че какъвто и дървар да е, без него оставаме с Гара и Иса и при контузия/наказание увисваме пак.

Според мен ще се изчака с продажбите..просто трябва първо да се види ще ни бъде ли в Европа или не. Ако да - пари ще има, ако не, ще го разбера ако продаде Дарко, Жо или Петков.
Може наистина да махнат Жоро Христов, въпреки че какъвто и дървар да е, без него оставаме с Гара и Иса и при контузия/наказание увисваме пак.
футболистите ,които представаляват интерес за чуждите отбори са 2 ма Жоазиньо и Тасевски.Класата им е безспорна и единствено от тях адвоката би могъл да вземе хубави пари над милион евро .Предполагам че заплатите им не са никак малки,така че ако се отвори врата Батков ще се възползва.
продават жоазиньо, ще налагт дани младенов там, а за новият ще е дефанзивен или опорен халф, преди време се спомена играч на Черноморец най-вероятно ще е той.
-
- Контакти:
madghoul написа:продават жоазиньо, ще налагт дани младенов там, а за новият ще е дефанзивен или опорен халф, преди време се спомена играч на Черноморец най-вероятно ще е той.
А не... тоя ем е дърт, ем е нисичък. По - добре Балтанов
Всички сте го виждали
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Ще бъде крайно глупаво да се продаде някой от измежду - Жо и Тасевски !
Особенно Жо ..... нямаме друг футболист със силен ляв крак ( Хичо беше такъв ... но ) ... не ми се вярва, играчът за продажба да е от ключовите ! ?
Можеби Бензукан или Христов ?
Иначе .... и на малките деца е ясно, че търсим Деф. Халф ! ? !
Ще видим какво ще стане ....
Особенно Жо ..... нямаме друг футболист със силен ляв крак ( Хичо беше такъв ... но ) ... не ми се вярва, играчът за продажба да е от ключовите ! ?
Можеби Бензукан или Христов ?
Иначе .... и на малките деца е ясно, че търсим Деф. Халф ! ? !
Ще видим какво ще стане ....
- federer_11
- Контакти:
teco написа:Георги христов в Реал мадрид,ще продават кака и му тьрсят заместник![]()
![]()
Жорето е любимец на Моуриньо все пак...

-
- Контакти:
Абе да махнеме Йовов, и да взимаме някой свестен дефанзивен халф. А Жо може да го шитнеме след тоя сезон, ама за някой по - добър.