Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2010 20:07

Това е толкова кротък и безобиден човечец,седи там от години да изкара някой лев от картофите...Замислял съм се понякога,че може нещо такова да се случи,още повече понякога той окичва и знамена на Левски там.Аз лично не смятам,че това са фенове на ЦСКА-повечето от тях го знаят и не биха предприели толкова глупава и долна постъпка,още повече да вдигат тежка артилерия от 10-12 човека.Но това е напълно в манталитета на ония от там.Така или инак знамената все ще се появят някъде като символ на велико мъжество и ненадминат героизъм!Искрено се надявам това да не се случи утре в сектор Г.Би било наистина тъжно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 31 юли 2010 20:09

Най-добре е утре да блокираме пътя за Перник и цял Перник да страда,докато не се намерят тези боклуци.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 31 юли 2010 20:10

Синьо сърце написа:Това е толкова кротък и безобиден човечец,седи там от години да изкара някой лев от картофите...Замислял съм се понякога,че може нещо такова да се случи,още повече понякога той окичва и знамена на Левски там.Аз лично не смятам,че това са фенове на ЦСКА-повечето от тях го знаят и не биха предприели толкова глупава и долна постъпка,още повече да вдигат тежка артилерия от 10-12 човека.Но това е напълно в манталитета на ония от там.Така или инак знамената все ще се появят някъде като символ на велико мъжество и ненадминат героизъм!Искрено се надявам това да не се случи утре в сектор Г.Би било наистина тъжно!
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 31 юли 2010 20:11

Синьо сърце написа:Това е толкова кротък и безобиден човечец,седи там от години да изкара някой лев от картофите...Замислял съм се понякога,че може нещо такова да се случи,още повече понякога той окичва и знамена на Левски там.Аз лично не смятам,че това са фенове на ЦСКА-повечето от тях го знаят и не биха предприели толкова глупава и долна постъпка,още повече да вдигат тежка артилерия от 10-12 човека.Но това е напълно в манталитета на ония от там.Така или инак знамената все ще се появят някъде като символ на велико мъжество и ненадминат героизъм!Искрено се надявам това да не се случи утре в сектор Г.Би било наистина тъжно!

Колкото и да не се обичаме,не са наши.Нчма да видиш знамето му в Г.И нас ни е яд.Толкова долно.............
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2010 20:12

Големи биячи са тези паляци :o Защо тези 10-15 човека не го нападнат, докато е в агитката :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 юли 2010 20:14

Gil-galad написа:
Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.

Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.

Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.

Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.

Държа да отбележа, че съм фен на ЦСКА, но тази новина меко казано ме потресе...Предполагам, че това не се случва за пръв път и със сигурност не само на фенове на Левски...но предполагам чак сега ми први впечатление, защото това е човек който съм виждал на живо и съм си говорил с него докато с родителите ми сме купували картофи от него...Човека е там почти всеки ден...дъжд, пек студ, сняг...стига да не вали той си седи до колата и жонглира с топката която задължително носи....и не мога да разбера с какво е предизвикал насилието върху себе си....може отношенията между феновете на Миньор и Левски не са от най-добрите, но това едва ли дава причина за такива постъпки...

[offtopic]Оп, извинявам се че съм повторил темата...не съм я видял :)[/offtopic]

Еми...... говеда сме българите..... и полицията и "гражданите" - все сме едно...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2010 20:17

Дано някой се е сетил да запише номерата на колите :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2010 20:21

Леле тия дето са го направили това са е*ахти п*тките смешни ! Да им се върне тройно ! Картофения бос (както му викаме) е много голям пич и винаги прави шоу ! Дори ултрасите на ЦСКА му се възхищават за предаността му към отбора си и това,че е колоритен фен ! 10-15 човека да тръгнат да го бият...лелеее бахти пумиярите ! Що не нападнат някой от Запада,примерно тоя пич с татусите който седи на вишката ??? (Казва се В. доколкото знам) Или що просто не нападнат София-Запад или дори Дивизията,или УЛТРА ВАРНА,а нападат обикновен фен,и то сам...мамицата им !!! Всичко се връща ! Горе главата на Картофения,утре ще викаме и за него ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

П.П. А българите сме ебаси страхливото племе...да не слезнеш да помогнеш или поне да викнеш полиция,дано случайно като са огледали шалчетата на въпросните боклуци,да са се сетили номерата да запишат ! Ако номерата им започват с PK са ясни откъде са... :evil:
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 юли 2010 20:35

samocskasamo написа:

Колкото и да не се обичаме,не са наши.Нчма да видиш знамето му в Г.И нас ни е яд.Толкова долно.............

Ми честно казано не съм от редовната агитка на ЦСКА...не съм ултрас...не съм ходил намного мачове, признавам си го, но пък съм фен на ЦСКА откакто се помня... Не познавам много фенове на ЦСКА извън личните си познари, но не могъл бих повярвал че фенове на ЦСКА, били те ултраси биха го направили това на най-обикновен човечец :( Тая постъпка показва само страх, тъпота и не знам още какво...но не и човечност...а тези които са го направили сигурно са горди с постъпката си и ще се хвалят с това.....а точно това е най-жалкото :(
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

peshun
Контакти:

Мнениеот peshun » 31 юли 2010 20:43

да затвориме пътя към София утре сутринта и да неги пускаме гадните СЕЛАНИ :evil:

Върни се в “Левски”