Neron написа:Гонзо мисля че изпусна дузпата и в контролата срещу Вердер или се бъркам.
Бъркаш се , изпусна я "шуменският Деко".
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Гонзо мисля че изпусна дузпата и в контролата срещу Вердер или се бъркам.
tprodanov написа:Алекс, сега напиши и за мачове, които е изнасял сам на гърба си. Ако смяташ, че има такива де..
Alex написа:Tommi написа:Alex написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...
Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата)А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност
Да, играл съм.
Гонзо взе да бие дузпа, която треньорът беше определил за друг играч! Гонзо я изпусна в един "до този момент лек за Левски мач" - първи пример за "над правилата"
Гонзо се буташе като магаре в играч на БАТЕ там и напрактика си отбеляза автогол. (еми, тва са 2 гола до тук)
За Сливен вече писах - втори пример за "над правилата"
Всеки, който е гледал футбол повече от 2-3 години назад, знае за какво говоря.
Tommi написа:Alex написа:Tommi написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...
Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата)А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност
И като си играл футбол, никога ли не си изпускал дузпаЗащото "отне класирането" ми звучи като много сериозно обвинение.
А да твърдиш, че "напрактика си е отбелязал автогол срещу БАТЕ", защото "се е бутал като магаре" е меко казано странно![]()
А срещу Сливен Гонзо остана на терена, дори контузен, защото нямаше повече смени.
Гонзо и т.нар. Джанини ще ги емнете още след първите неуспешни мачовеtprodanov написа:Алекс, мисълта ми беше следната - Гонзо си е Гонзо - пишеш плюсовете и минусите и теглиш чертата - лично за мен показва много, много повече плюсове. Грешките му не ме вълнуват, пък и всичко е правил от любов към тоя отбор. Затова ще го изчакам да се научи с кеф, а и ми се струва, че се учи бързо.
soilwork написа:Гонзо и т.нар. Джанини ще ги емнете още след първите неуспешни мачовеtprodanov написа:Алекс, мисълта ми беше следната - Гонзо си е Гонзо - пишеш плюсовете и минусите и теглиш чертата - лично за мен показва много, много повече плюсове. Грешките му не ме вълнуват, пък и всичко е правил от любов към тоя отбор. Затова ще го изчакам да се научи с кеф, а и ми се струва, че се учи бързо.все едно не помниш кво беше предишният сезон. Естествено Ясен ще обере пешкира-аре изчакайте малко преди да ги вдигате до небесата,защото един мач срещу аматьорите от Дъндолк-все още не значи нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: vvessel и 42 госта