Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Linkin_Park
Контакти:

Re: Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Мнениеот Linkin_Park » 22 юли 2010 00:11

Neron написа:Гонзо мисля че изпусна дузпата и в контролата срещу Вердер или се бъркам.

Бъркаш се , изпусна я "шуменският Деко".

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 юли 2010 00:13

tprodanov написа:Алекс, сега напиши и за мачове, които е изнасял сам на гърба си. Ако смяташ, че има такива де..

Аз казах, че не съм псувал Гонзо, когато го псуваха всички (а помним, че имаше такъв момент)
Гонзо, го напъдиха, че е продал мач на Левски - представи си как е играл
Гонзо го псуваха и преди 15-тия гол.
Да, Гонзо е дал много на Левски и да, има моменти, в които се прекалява с "мъжкарското" поведение.

пп за да отговоря на въпроса, Бран Берген, Финала срещу НЕфтохимик
[center]Изображение[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 00:17

Алекс, мисълта ми беше следната - Гонзо си е Гонзо - пишеш плюсовете и минусите и теглиш чертата - лично за мен показва много, много повече плюсове. Грешките му не ме вълнуват, пък и всичко е правил от любов към тоя отбор. Затова ще го изчакам да се научи с кеф, а и ми се струва, че се учи бързо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юли 2010 00:17

Alex написа:
Tommi написа:
Alex написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...

Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата) :?: А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност :?:

Да, играл съм.
Гонзо взе да бие дузпа, която треньорът беше определил за друг играч! Гонзо я изпусна в един "до този момент лек за Левски мач" - първи пример за "над правилата"
Гонзо се буташе като магаре в играч на БАТЕ там и напрактика си отбеляза автогол. (еми, тва са 2 гола до тук)
За Сливен вече писах - втори пример за "над правилата"

Всеки, който е гледал футбол повече от 2-3 години назад, знае за какво говоря.

И като си играл футбол, никога ли не си изпускал дузпа :roll: Защото "отне класирането" ми звучи като много сериозно обвинение.
А да твърдиш, че "напрактика си е отбелязал автогол срещу БАТЕ", защото "се е бутал като магаре" е меко казано странно :?
А срещу Сливен Гонзо остана на терена, дори контузен, защото нямаше повече смени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 юли 2010 00:28

Tommi написа:
Alex написа:
Tommi написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...

Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата) :?: А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност :?:

И като си играл футбол, никога ли не си изпускал дузпа :roll: Защото "отне класирането" ми звучи като много сериозно обвинение.
А да твърдиш, че "напрактика си е отбелязал автогол срещу БАТЕ", защото "се е бутал като магаре" е меко казано странно :?
А срещу Сливен Гонзо остана на терена, дори контузен, защото нямаше повече смени.

Еми, дузпи се изпускат, НО треньорът се слуша, ако ще да е най-големият идиот!!!
За "автоголът" се извинявам, сега го гледах отново - бях останал с впечатлението, че Гонзо играе последен с топката, но все пак "неговият" човек е изпуснат.
Гонзо, орезили Борето и Кокъла тогава... те не са по-малки левскари. След тоя мач как стоиш пред футболистите си и получаваш уважение.

Лека! (не знам защо толкова хора се дразнят от мненията на другите.........) ;)

пп сори, ама сбърках цитатите
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 00:37

tprodanov написа:Алекс, мисълта ми беше следната - Гонзо си е Гонзо - пишеш плюсовете и минусите и теглиш чертата - лично за мен показва много, много повече плюсове. Грешките му не ме вълнуват, пък и всичко е правил от любов към тоя отбор. Затова ще го изчакам да се научи с кеф, а и ми се струва, че се учи бързо.
Гонзо и т.нар. Джанини ще ги емнете още след първите неуспешни мачове :lol: все едно не помниш кво беше предишният сезон. Естествено Ясен ще обере пешкира-аре изчакайте малко преди да ги вдигате до небесата,защото един мач срещу аматьорите от Дъндолк-все още не значи нищо.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 00:58

soilwork написа:
tprodanov написа:Алекс, мисълта ми беше следната - Гонзо си е Гонзо - пишеш плюсовете и минусите и теглиш чертата - лично за мен показва много, много повече плюсове. Грешките му не ме вълнуват, пък и всичко е правил от любов към тоя отбор. Затова ще го изчакам да се научи с кеф, а и ми се струва, че се учи бързо.
Гонзо и т.нар. Джанини ще ги емнете още след първите неуспешни мачове :lol: все едно не помниш кво беше предишният сезон. Естествено Ясен ще обере пешкира-аре изчакайте малко преди да ги вдигате до небесата,защото един мач срещу аматьорите от Дъндолк-все още не значи нищо.

Помня и предишните и по-предишните - не емваме толкова бързо, та се учудвам, че го казваш. По-скоро, ако грешим някъде то е, че търпим повечко. Вие сте с бързите реакции и от осанна до разпни го за 20 дни - справка - миналата година.
А и имам виждането, че няма да се изложат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2010 02:12

Ми общо взето Гонзо докара Пуул да играе на "Васил Левски" с нас и им вкара гол. Славия (Прага) не знам що толкова хора ги подценяват като клуб. В мача с "Чим Бом" (тук) бе най - добрия. Аз се сещам за поне две титли, които е сложил във витрината ни. Репресиите на Наско, а след това и на Мъри му попречиха да се превърне в гол-майстор номер 1 за "Левски". Колко бе извън България - 3 сезона ли, или 4? За това време щеше да навакса с головете (имам предвид във всички турнири в които участва отбора). Споменах ли головете му срещу ЦСКА. Подробност, но приятна. :mrgreen:

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 22 юли 2010 08:31

Първо преди да коментирам статията да кажа, че съм от най-отявлените привърженици на характера и мъжкарството на Гонзо. Саамо дето Алекс е абсолютно прав за нещата дето пише. Имах преди време една учителка химичка, която казваше, че отровата е в дозата... Всяко прекаляване с каквото и да било е "отровно", включително и прекалената демонстрация на мъжество и характер на победител. Само това ще напиша, защото пак казвам, че съм пръв почитател на харизмата на Гонзо. Аз самия съм малко твърдоглав и затова знам какво е да гониш успеха без да заобикаляш нещо, а да минаваш направо през него...
А сега за статията. То хубава статия, ама къде е Джанини в нея? Само за Гонзо цялата.... Та да си кажа мнението! За момента единственото, което виждаме по-различно е желанието и настроението за игра. Явно двамата споменати добре са надъхали отбора. Вярно е че бихме с много, но също така вярно е, че допуснахме и доста грешки, както и разпокъсана игра. Срещу тия трябваше да "вържем" играта повече и да не позволяваме греди, положения и неразбирателство в защита. Дано треньорския щаб са видели тия неща и дано могат да ги отстранят. Щото много хора ги виждат, но малко от тях биха били способни да се преборят с тях. Тепърва идват сериозните мачове и ще имаме възможност да оценим качеството, което предлага отбора. Засега и желанието е достатъчно, но срещу "по-рунтави гърди" то няма да стига.
Знам едно- дано най-накрая играта тръгне, защото ми омръзна последните години от малодушие, бягство от проблемите, липса на пари и конфликти по всички точки.
А на тоя дето пусна мнението от блога само мога да кажа, че никога не е късно да покажеш, колко тъп и прост можеш да бъдеш :) Мненията на такива само ме радват, защото правят услуга вместо да навредят. "МАГАРЕТО и на Божи гроб да иде, пак ще се върне магаре"
Има и още една поговорка, коята не мога да се стърпя да не пусна- "И глупакът е умен докато мълчи." В случая някои хора сами да се намерят :)

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 22 юли 2010 08:51

Гонзо си има своите плюсове има и минуси, като всеки човек на тази земя, но той вече е легенда за публиката на Левски и не виждам смисъл да се връщаме назад, към някой моменти от кариерата му. Аз винаги ще помня някой негови голове, а пропуските му само когато някой недоброжелетел ми ги припомни. И всеки следващ централен нападател на левски ще бъде сравняван с Гонзо, докато не се появи някой който да го позатъмни.
А кариерата му на ръководител тепърва ще я оценяваме, все още се учи ....

Върни се в “Левски”