Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски

Мнениеот delpi » 19 юли 2010 22:56

veseo написа:Жалко, още един унищожен талант, след 2-3 години ще играе в Своге или поредния говежди сателит. Негов избор.

@gogova4o - Байрактаров го освободихме, но тва е друга тема, не за тоя форум. Макар че е добър пример за поредния "изграден талант" в Левски :roll:

Ми изградете си го Вие бе... оставете си го в Ботев да го ритат във В група и нека стане голям играч и се "изгради" при вас...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 19 юли 2010 23:01

delpi написа:
veseo написа:Жалко, още един унищожен талант, след 2-3 години ще играе в Своге или поредния говежди сателит. Негов избор.

@gogova4o - Байрактаров го освободихме, но тва е друга тема, не за тоя форум. Макар че е добър пример за поредния "изграден талант" в Левски :roll:

Ми изградете си го Вие бе... оставете си го в Ботев да го ритат във В група и нека стане голям играч и се "изгради" при вас...

Голям казус с този наш юноша!Решил е,преминал е при вас.Успех на момчето/съжалявам,че не го знам/
Последна промяна от Jeff Ament на 19 юли 2010 23:12, променено общо 1 път.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 юли 2010 23:01

за байрактаров не бях сигурен ,за другото си прав
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 19 юли 2010 23:04

delpi написа:

Амиииии има и такъв пример...Един го оставихте малко по-дълго при нас да си развие таланта и като го разви...партийни събрания,пленуми,че ако не се върне не знам какво ще му се случи...и накрая и стадиона си кръстихте на него...

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 юли 2010 23:04

до колкото схванах от начало колегата просто искаше да каже ,че голям талант отива в левски и да му пожелае успех,но темата пак взе друга посока
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 юли 2010 23:10

gogova4o написа:до колкото схванах от начало колегата просто искаше да каже ,че голям талант отива в левски и да му пожелае успех,но темата пак взе друга посока

Да, благодарение на феновете от вашия град...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 юли 2010 23:11

nik_bg1 написа:
delpi написа:

Амиииии има и такъв пример...Един го оставихте малко по-дълго при нас да си развие таланта и като го разви...партийни събрания,пленуми,че ако не се върне не знам какво ще му се случи...и накрая и стадиона си кръстихте на него...

Добре, че си присвоихте изграждането му като играч... какво ли би станало ако не беше играл при Вас незнам??

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 19 юли 2010 23:18

delpi написа:
Добре, че си присвоихте изграждането му като играч... какво ли би станало ако не беше играл при Вас незнам??

Чико,Тумби...могат да ти разкажат какви сълзи е ронил когато са му наредили да отива в Левски,или ти вярваш на цензурираните версии за това как е станало...
п.п.
По темата:
Успех на младежа и от мен.

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 19 юли 2010 23:18

Пак имат пръст в това
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 юли 2010 23:23

nik_bg1 написа:
delpi написа:

Чико,Тумби...могат да ти разкажат какви сълзи е ронил когато са му наредили да отива в Левски,или ти вярваш на цензурираните версии за това как е станало...
п.п.
По темата:
Успех на младежа и от мен.

Не съм чул Чико и Тумби какво разказват, но ти не допускаш ли, че може да е ронил сълзи не защото отива в Левски а просто защото напуска Ботев? Има разлика... и аз ако съм футболист и в момента играя в Ботев и се чувствам добре, но по някаква причина отивам в Левски може да поплача, но не защото отивам в Левски а защото се разделям с Ботев... дано ме разбираш. Със сигурност Гунди не е напуснал Ботев с лошо чувства, но и... сигрурно е и, че не се е върнал в Левски с лоши такива!

Върни се в “Левски”