Ми аз като я чета въпросната статистика все ми се струва, че има някаква тенденция в нея. Пък, ако я гледаш и от последните 20 години, тенденцията е доста по силна, ама ти си знаеш де

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
teksas_CSKA написа:...
Незнам за каква традиция приказваш!
Турнир М. Левски равни ЦСКА г. р.
"А" група 124 49 36 40 184:172
Купа на България 36 19 8 9 70:49 [2]
teksas_CSKA написа:Tommi написа:Хубав мач няма да се получи и още сега мога да ви кажа, че оправданията ще са свързани с това, че двубоят е първи мач за първенство за новия сезон![]()
Важното е да ги бием, както повелява традицията в тези мачове
Незнам за каква традиция приказваш!
Турнир М. Левски равни ЦСКА г. р.
"А" група 124 49 36 40 184:172
Купа на България 36 19 8 9 70:49 [2]
delpi написа:И както казва тпроданов, от последните 20 години е още по-приятна за окото...
tprodanov написа:delpi написа:И както казва тпроданов, от последните 20 години е още по-приятна за окото...
Това е щото сме подкрепяни от комунизма
ЦСКА определи цените на билетите за вечното дерби с Левски на 1 август. Талоните ще бъдат на стойност от 15 лева за сектор А, 12 лева за сектор В и по 10 лева за Г и Б.
Пропуските ще бъдат пуснати в продажба на 26 юли (понеделник). Началният час на сблъсъка ЦСКА - Левски ще бъде определен в средата на новата седмица. Вариантите са два - 20:00 или 21:00, като за по-късния час настояват от телевизиите.
tprodanov написа:delpi написа:И както казва тпроданов, от последните 20 години е още по-приятна за окото...
Това е щото сме подкрепяни от комунизма
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, ElCochino, Google [Bot], mikata, Ventsi1999 и 32 госта