Привърженици на „Левски" от фен-клуб „София-Запад" окупираха

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: Привърженици на „Левски" от фен-клуб „София-Запад" окупираха

Мнениеот barabata.cska » 15 юли 2010 14:48

samocskasamo написа:Не е Безумеца а е Буземеца.Хулиган от агитката на ЦСКА,наркопласьор и добьр бивш приятел на Исуса-лидер на София-Запад.Но борбата за разпределението на наркотици ги прави врагове.Такива хора нямат място по стадионите.А и в София-Запад е пьлно с такива.Сашо Пацов-бивш боксьор от Надежда лежал 10г в затвора,Любо Чука-шеф на бандата на чуковете и дясна рька на Таке-тези ли хора защитавате.Както и в ЦСКА-Росен Животното-леитенант на Златко баретата.Да ги изгоним от стадионите.................

Колега написал си всичко много точно и изчерпателно ЕВАЛА ;) ;)Ппопуснал си някои но дано да не е от пристрастия

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 юли 2010 14:50

rbs написа:борат продава-купува ма4ове ,измисли трансфер на най добрите си игра4и преди дербито с ЦСКА,позна то4ния резултат от ма4а,а сега и 4аст от феновете се застъпват за наркопл-ри.ебати и 4удото.вместо да изгоните борат от БГ,вие наркомани подкрепяте. :!:

Не ги подкрепяме а напротив.За мен нямат място на стадиона.И при нас не искаме хора като Животното,Буземеца,Дени,Главата и др.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2010 15:48

Без добър и най-важното действащ закон за футболното хулиганство нищо няма да се случи. Почвам и аз да се замислям над конспиративните теории, че някои имат интерес от полупразни стадиони. През 70-те и 80-те не са изглеждали по-добре стадионите ни, ма от репортажите не можеш да видиш колко са окаяни съоръженията, понеже е пълно с народ.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 15:51

Е защо футболно хулиганство намеси тук? Стига, моля. Това е съвсем различно. Футболно хулиганство в нашата страна няма, колкото до теорията за празните стадиони, аз лично съм напълно убеден в нея.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2010 16:09

Какво значи "футболно хуганство"? Когато си хулиган(респективно кретен), ти си навсякъде такъв, в училище(университет), по време на почивката си, на морето и тн :roll:
Защо футбола е виновен за деградирането на някакви дебили :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 юли 2010 16:14

tprodanov написа:Е защо футболно хулиганство намеси тук? Стига, моля. Това е съвсем различно. Футболно хулиганство в нашата страна няма, колкото до теорията за празните стадиони, аз лично съм напълно убеден в нея.

Така е.Организирано футболно хулиганство има наи вече в Полша и Русия.Опасно е и в Турция,Гьрция и на дербитата Звезда-Партизан и Стяуа-Динамо Б.Тук за кьсмет все още ги няма тези чудеса.Все едно да сравним София Запад и БараБравас-наи хулиганската агитка в света

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 16:19

Просто хората си мислят, че лапетата като строшат някой перфоратор в тролея и имаме футболно хулиганство. Да, ама не. Мисля и Италия да добавя към страните.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 юли 2010 16:28

tprodanov написа:Просто хората си мислят, че лапетата като строшат някой перфоратор в тролея и имаме футболно хулиганство. Да, ама не. Мисля и Италия да добавя към страните.

Да и Италия,а и Динамо З-Хаидук Сплит.Бил сьм им на мач преди 7г.Bad Boys Blu срещу Torsida Split-страшно е

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 15 юли 2010 16:44

Левскар съм ,но мисля ,че това е пълна глупост...
Изображение
Изображение
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 17:07

Е, те не са там в лицето си на левскари. Имат си организация там и си защитават техен човек. Не би трябвало да се намесва Левски в случая.

Върни се в “Левски”