До всички потребители от форум"Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: До всички потребители от форум"Левски"

Мнениеот crap » 13 юли 2010 09:26

Аз честно немога да разбера какъв е проблема? Повече от 40 години България е била управлявана от комунистическата партия, съответно всичко е било малко или много засегнато, особенно спорта, който е бил изцяло на държавна издръжка. Неможе някой да твърди, че ЦСКА е повече комунистически клуб от колкото Левски. Това е смешно. Да не говорим, че историята на ФК Левски е доста манипулирана през времето. Иначе ето една снимчица и от мен.
Изображение
Ето и един от гербовете ви.
Изображение
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 09:45

Абе Крап, я ми кажи, какво искаш да кажеш, че това е един от гербовете ни? (емблема, всъщност) Едно от насилствените преименувания. Това ли ни прави комунистически клуб? Може би и когато ни направиха Витоша също е комунистическо?

Има един много лесен начин - дали е комунистически или не, един клуб е най-лесно да се види дали е репресиран.
Взимаш клуба, и задаваш следните въпроси - има ли убити играчи от новата власт? Има ли репресии? Има ли хора от клуба по лагери? Има ли хора взимани запас преди мач? Има ли тормоз над роднини.. и така. Взимаш произволен клуб, задаваш си тези въпроси, записваш си отговорите и ти светва истината.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 юли 2010 09:50

Показвам истини. Може и насилствено да ви е сменена емблемата. Все ми е тая. 8-)
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 09:55

Викаш, няма значение дали е насилствено. Значи, според твоята логика всички сме турци. Нали все пак 500 години са ни управлявали :| Баси логиката.....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2010 10:03

viroglav написа:Синьо сърце , понеже гледам , че от време на време мислиш обективно по темата ЦСКА/Левски , и ако успееш да си отговориш на един едничък въпрос с честно вперен поглед в реалноста , то ще ти стане ясно за какво най - много ги боли феновете на другите отбори - "Как Левски стана трети тази година и заслужено ли ще играе в ЕКТ". Левски не играе феърплей вече поне двайсет години. Титлите ви идват все с някакви задкулисни маневри и побутвания във важните моменти. Ако това нещо бъде изкоренено , то Левски ще вдигне и класата си , а и класата на първенството ни. В момента Левски играе някаква своя собствена игра , която се играе по едни други правила. Такива , каквито във футболния свят не са никому драги. Та в момента никой не знае от къде идват парите , с които се издържа Левски. Те не са на Батков , защото той няма бизнес , от който да ги изкарва. Сигурен съм , че парите може да са и от наркотици или от някакви други дейности , вредящи на обществото. С какво по - точно се гордее Левски към сегашния си момент на развитие ? С това , че шефа на БФС и комисиите към този съюз определят историята на клуба ви сигурно ? Едва ли. По скоро не ви се иска да е такова положението , но и вие феновете сте безсилни пред тези факти и сте принудени да ги приемете. Явно нямате избор.

Я първо погледни вашите собственици и компромисите на БФС спрямо отборчето ви. Каква е тази беочливост. Крадеца вика дръжте крадеца. С тези похвати едно време е ставало, но сега хората не са с толкова промити мозъци. Батков има поне 6 бизнеса, кои са на печалба нямам идея. Той реално не дава на Левски нищо, защото в последните години Левски си изкарва сам издръжката... В този ред на мисли я ми кажи Титан от къде имат парите за издръжката и трансферите на ЦСКА с 30 млн годишен оборот? Да живее власта...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2010 10:05

crap написа: Неможе някой да твърди, че ЦСКА е повече комунистически клуб от колкото Левски. Това е смешно.

Кога сте създадени и как, че да не може някой да твърди това???
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 10:23

Олд Дет, много любопитно ми стана да прочета какви истини има в линка ти. Отворих със силен интерес и прочетох две неща, които не бях очаквал :mrgreen:

Едното е, че 1914 година, когато е създаван Левски, било навечерието на фашизма и вместо да учредяват клуб трябвало да бъдат на фронта :mrgreen: Май ще трябва да преговоря учебника по история от 7ми клас.

Другото е за един от първите мачове, между двата отбора. В първия мач пише как ЦСКА е бил ощетен, щото бил с контузени футболисти, но във втория армейската воля надделяла. Чудесно, само дето ни се спестяват няколко истини. Едната е, че втори мач изобщо не се предвижда по тогавашния регламент и той се назначава едва след като ЦСКА губи в този мач. Другата е, че клубът Левски е уведомен за втория мач едва един ден преди него. Иначе добър поглед върху нещата е извадил автора, безпристрастен и обективен :mrgreen:

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:32

tprodanov написа:Едното е, че 1914 година, когато е създаван Левски,

Смехххххххх , това не е вярно, "Шести клуб" не приватизира прякора на Васил Иванов в тази година, за "Левски" няма данни преди регистрацията им в 1919г.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2010 10:34

Излишна е тая дискусия която се започва.
Да се твърди, че Левски е комунистически клуб .... а ЦСКА, не са създадени от престъпния комунистически режим ..... е, проява на висша степен лудост !
Това и пациенти на клиниките в Карлуково и Раднево не биха си позволили да го твърдят.
Тоест, спора е мъртво-роден в основата си !
На черното неможе ( а и не трябва ) ... да се казва бяло ..... и обратното !
Нещата са такива, каквито са !
Въпроса е, ако преди години те е създал някой от лошите на деня ..... след години, да не се държиш като тях !
А, вече толкова години "УЖ" демокрация .... а "Червените" немогат да избягат от миналато си .... най вече - в мисленето !
Жалко .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:38

bigbonusprize написа:Я първо погледни вашите собственици и компромисите на БФС спрямо отборчето ви.

Не съм наясно :) но собственик на "Левски" не е ли изгонения за антибългарска дейност международен престъпник Майкъл Чорни?
Аз не знам някой друг клуб да има собственик който е екстрадиран за антибългарска дейност, ти знаеш ли?

Батков има поне 6 бизнеса

Не са ли 106? Как само 6 ще има, от тях няма нито един който да е "бизнес", например рафинерията в Румъния където той има дял скоро вдигнаха стачка за неполучени заплати!
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Върни се в “Левски”