rhaegar написа:Дачия или Дъндалк ще е култов жребий
А защо не Шибеник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Дачия или Дъндалк ще е култов жребий
runnersa написа:rhaegar написа:Дачия или Дъндалк ще е култов жребий
А защо не Шибеник
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Middlesbrough написа:Защо ние почваме от 2 кръг а , ЦСКА и Берое от 3 !??! Поне аз така разбрах ?!
zap_lv написа:Който и да ни е съперник щевидим зор до първия ни гол.В този кръг за "слабаци",което означава ,че ще играя с 10 в защита ,а напред каквото стане.Вече си патихме много от такива противници.Като вкараме "Гола на успокоението" играта ще ни тръгне.Не искам да съм на мястотот на Ясен ако отпаднем рано рано![]()
.Не ми се мисли какво ще правим и ние феновете парите от Европа ще бъдат по-малко и пак ще продаваме полувината отбор.Това ще е най-лошото ,което може да ни се случи.
Надеждата ми е в това ,че Ясен е 100000 пъти по-умен от Вили Вуцов ,а и освен това Ясен има лиценз про,да се надяваме Гонзо да не му се меши в работата,за да работи спокойно.Ясен Петров ползва методи прилагани от Моариньо,което пак ми дава надежда.
Почти съм сигурен ,че поне до Play off ще играем,а от там вече само късмет ще ни трябва.
Middlesbrough написа:Защо ние почваме от 2 кръг а , ЦСКА и Берое от 3 !??! Поне аз така разбрах ?!
Труд написа:Евентуални съперници на “Левски” във II квалификация за Лига Европа: “Судува” (Литва), “Грузия” (Тбилиси), “Шамрок” и “Спортинг” (Ейре), “Искра-Стал” (Молдова), “Вадуц” (Лихтенщайн), “Нова горица” (Словения), “Борац” (Босна и Херц.), “Сяуляй” (Литва), “Желгава” (Латвия), “Фехервар” (Унгария), “Сант Жулия” (Андора), “Брейдаблик” (Исландия), “Тетекс” (Македония), “Бангор” (Уелс), “Атирау” (Казахстан), “Калев” (Естония), “Мика” (Армения), “Беса” (Албания), “Диферданж” (Люксембург), “Валета” (Малта), “Будучност” (Черна гора), “Викингур” (Фарьорски о-ви), “Клифтънвил” (С. Ирландия), “Тре пене” (Сан Марино).
Ще бъдат добавени 15 клуба от I кръг. Фаворити по коефициент: “Шибеник” (Хърватия), “Днепър” и “Торпедо” (Беларус), “Широки брег” (Босна и Херц.), “Динамо” и “Зестафони” (Грузия), “Сконто” (Латвия), “Рейкявик” (Исландия), “Дачия” и “Олимпия” (Молдова), “Дъндолк” (Ейре), “Турку” (Финландия), “Тирана” (Албания), “Таурас” (Литва), “Могрен” (Черна гора). Ако някой от изброените отпадне, в урната с непоставени ще влезе отборът, който ги е отстранил.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: csimoen2, olimpi, pepo и 22 госта