Батков, Гонзо, оставки кога?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: Батков, Гонзо, оставки кога?

Мнениеот SFHC » 07 юни 2010 17:35

Daniel Levski написа:
SFHC написа:няма време за повече търпимост, аз преди няколко месеца бях "за" да се даде време на гонзо като треньор (в момент в който поемаше отбора в дупка) но като ръководител го няма никакъв (не, че като треньор блести с качеств но поне мотивира...).
за мен е гаранция че идния полусезон ще е по-слаб от предния такъв есенен, както и че участието в ЛЕ ще е трагедия. всеки ден чета за нови и нови пропаднали трансфери.
така и така не са набелязани кой знае какви футболисти, но дори и те не бяха купени... камбуров, бозносузов, иванов, курдов, всичко пропада. кого купихме? едно момче от етрополе ли беше, от къде беше не знам и аз вече. ебати трансфера!
положението е ТРАГИЧНО и Левски тепърва го чака най-лошото. ако нещата в управата на клуба не се променят много скоро, отбор няма да има. Батков разсипа всичко за 5 години като правоверен комунист. такива хора нямат място в Левски.

Кой си ти за да даваш мнение, кое е съсипал Батков /не го познавам и не съм му защитник/, но през тези последни 5 години стигнахме до четвъртфинал в УЕФА, Шампионскща лига групи, колко пъти станахме шампиони, е добре последният сезон не беше толкова успешен, но всеки отбор търпи кризи. Аз съм сигурен,че тази година сме шампиони

говоря за след успехите в Европа, умник. Кой си ТИ да ме питаш кой съм аз бе?
Ще питам каквото си искам при положение че съм фен на отбора не по малко от теб. Чакай и си трай като овца докато нещата около нас се разпадат.

къде са парите от групите на ЛЕ тая година? защо не могат да извадят 350 000 лева/евро за нападател при положение, че продадоха двама ключови футболисти за 1.3 милиона?
9 юни е след два дни!!
Последна промяна от SFHC на 07 юни 2010 17:37, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2010 17:37

Момчета, не ви ли омръзна всеки ден да пишете едно и също, да пускате едни и същи теми? Ще се побъркате бе. Имам чувството, че някой ви плаща за това или сте чорбари.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 17:41

Daniel Levski написа:Аз съм сигурен,че тази година сме шампиони

Аз пък съм сигурен, че ти си сигурен!!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 17:43

noo написа:Момчета, не ви ли омръзна всеки ден да пишете едно и също, да пускате едни и същи теми? Ще се побъркате бе. Имам чувството, че някой ви плаща за това или сте чорбари.

На мен ми плащат. Аз съм на работа от 8 до 17 и трябва да работя.

Впрочем съм скрит чорбар, които беше умело разкрит от теб.

Едно от двете е вярно. избирай си. Все тая.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 07 юни 2010 17:44

Пичове, споко. Не си хабете нервите още от сега.
Ще ни трябват след има - няма два месеца, когато Левски заиграе.
Не мога да ви разбера какво сте ревнали всички, все едно живеете на друга планета, а не в България 2010 г.
Ако мислите, че бизнесът на Батков не зависи от политическата конюнктура в момента и дори от международното положение на Израел...много се лъжете.
За съжаление футболът ни е част от политиката. Ей, го, Берое се класира за ЛЕ, а никой не смее да инвестира в него, за да не разсърди Бойко Борисов (той недолюбва Стара Загора). ЦСКА е на Първанката и каквото и да правят Гърнето и другия все някой ще ги крепи, административно, финансово и всякак. (И въпреки това вижте па тяхната звездна селекция на какво прилича :)))
Левски не се знае на кого е. Уж е на Чорни, ама май пак се чака на Бойко Борисов да определи истинския й (нов??) собственик. Ама той май си играе за ИЗраел по принцип.
Риба се лови най-лесно в мътни води.
На мен ми се струва, че някой се опита да девалвира цената на Левски, за да се откаже Батков сам. Нали се сещате, като се фалира едно предприятие, по-лесно се намират купувачи за него после. И на тоя фон вълчият вой на Сираков пасва идеално. Той нали също е акционер. Както впрочем и Гонзо. Нещо много странно се преплетоха интересите на всички.
Дайте да изчакаме, да видим какво ще стане до есента и тогава да ревнем като един!

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2010 17:52

Gretna написа:
noo написа:Момчета, не ви ли омръзна всеки ден да пишете едно и също, да пускате едни и същи теми? Ще се побъркате бе. Имам чувството, че някой ви плаща за това или сте чорбари.

На мен ми плащат. Аз съм на работа от 8 до 17 и трябва да работя.

Впрочем съм скрит чорбар, които беше умело разкрит от теб.

Едно от двете е вярно. избирай си. Все тая.

Е, щом не знаеш от кои си е ясно.Пиши си тогава.

chorbalan2
Контакти:

Мнениеот chorbalan2 » 07 юни 2010 17:54

На тия разбирачи който само плюват по Гонзо трябва да им се напомни че той истински обича Левски а Сираков обича парите на Левски.Тези хора сигурно са много малки и не знаят как Сираков напусна Левски след скандал за пари с Лафчис и как се гавреше с публиката на Левски на финала за купата със Славия. Този човек е винаги готов да предаде Левски за пари както го е правил,докато публична тайна са трите предложения от чорбата на Гонзо като едното е било доста солидно на който той категорично отказва ,а послушника на Сираков Мъри прие веднага и дори единствения му гол в дербито е за чорбата срещу Левски

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 17:59

Човеко разбери, че аз лично изключително много уважавам Георги Иванов - човека, футболиста - но Георги Иванов директора е съучастник в убиването на Левски - съзнателно или не - докато работи с Бай Ганьо и постоянно дава ЛЪЖЛИВИ обещания за селекция! Никога лошо няма да кажа за Георги Иванов в другите му качества, продължавам да ги уважавам изключутелно много, но когато Левски потъва, не мога да си кривя душата :idea: Левски е над всичко и всички, само да уточня че не съм фен на Сираков и не го искам в Левски :idea:

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 07 юни 2010 17:59

Абе всички, които питат за какво мрънкаме, ще ви кажа за какво сме недоволни. Недоволни сме, че ще ни е*ат като жени (ако на вас ви харесва, вие си го избарате). Щото само продаваме. Лекета като Хичо и Сърмов ще липсват. Ние един футболист Иво Иванов от фалиралия Берое не може да купим. Срам!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 18:01

Абрамович, Анчелоти, оставки, кога? Там изпуснаха Джо Коул, не можели заплатата да му плащат (!) и не са обявили нито един нов (!). Докога ще ни лъжат? Коя година вече - и никаква селекция ? :mrgreen:

Мрънкачи, кухари, в "Г", кога? Там се радват на селекция, която не е реално да бъде платена, на заплати, от които само първата може да се изплати, на чужденци, които си тръгват след втория кръг, на нахлувания, на шамари по магистралите и на псуване на легендите. Кога пък толкова бързо успяхте да препишете?! :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Левски”