Daniel Levski написа:SFHC написа:няма време за повече търпимост, аз преди няколко месеца бях "за" да се даде време на гонзо като треньор (в момент в който поемаше отбора в дупка) но като ръководител го няма никакъв (не, че като треньор блести с качеств но поне мотивира...).
за мен е гаранция че идния полусезон ще е по-слаб от предния такъв есенен, както и че участието в ЛЕ ще е трагедия. всеки ден чета за нови и нови пропаднали трансфери.
така и така не са набелязани кой знае какви футболисти, но дори и те не бяха купени... камбуров, бозносузов, иванов, курдов, всичко пропада. кого купихме? едно момче от етрополе ли беше, от къде беше не знам и аз вече. ебати трансфера!
положението е ТРАГИЧНО и Левски тепърва го чака най-лошото. ако нещата в управата на клуба не се променят много скоро, отбор няма да има. Батков разсипа всичко за 5 години като правоверен комунист. такива хора нямат място в Левски.
Кой си ти за да даваш мнение, кое е съсипал Батков /не го познавам и не съм му защитник/, но през тези последни 5 години стигнахме до четвъртфинал в УЕФА, Шампионскща лига групи, колко пъти станахме шампиони, е добре последният сезон не беше толкова успешен, но всеки отбор търпи кризи. Аз съм сигурен,че тази година сме шампиони
говоря за след успехите в Европа, умник. Кой си ТИ да ме питаш кой съм аз бе?
Ще питам каквото си искам при положение че съм фен на отбора не по малко от теб. Чакай и си трай като овца докато нещата около нас се разпадат.
къде са парите от групите на ЛЕ тая година? защо не могат да извадят 350 000 лева/евро за нападател при положение, че продадоха двама ключови футболисти за 1.3 милиона?
9 юни е след два дни!!