"Без 9-ка няма силен Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: "Без 9-ка няма силен Левски"

Мнениеот delqnski47 » 04 юни 2010 19:46

Gretna написа:
delqnski47 написа:За да си оспамиш собствената тема и да я напълниш със собствени,неграмотни коментари!

Точно така. И за двете си прав. Но изпусна трето. Ти ми помагаш и то доста добре. Ако те нямаше щеше да е някак по-скучно.

Аз имам познат които за разлика от мен може да пише и които не веднъж ми е казал че не иска да ми чете неграмотните писания за разлика от теб.

Само че това твойто тук е провокация и се чувствам длъжен да ти отговоря!Това е разликата!Ако не беше почвал с малоумни писания,нямаше да стане така нали?
Айде,аз ще се измитам,то с тебе може да се ''чати'' и до утре :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 юни 2010 19:48

Gretna написа:
tprodanov написа:Добре бе, а как точно го виждаш това произвеждане на нападатели, че аз не разбирам нещо?

Аз лично го виждам така. От отбор старша възраст се взимат в първият отбор двамата централни нападатели им се дава шанс да играят. Под шанс имам в предвид поне по 10 мача. Аз лично няма да очаквам да бележат във всеки мач или да са някакви лидери но за начало за едни 18 годишни става. Минава един сезон и се прави равносметка. Добър е, става, трябва още един сезон, не става и т.н. Ако не стават се взимат други от новите старпша възраст и така. След 5 години може и по-малко ако е добър го продават и така въртят. Защо тренират децата ако никога няма да играят футбол. Има ли смисъл. Те могат да си играят и пред блока.

Аха. Само не разбрах, от цялата ти идея, кой ще ги развива, или ти си убеден, че в школата на Левски има хора, способни да го правят това, има разработени методики, има нуждата база, има необходимите желаещи, бройка деца и тн?

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:53

tprodanov написа:
Аха. Само не разбрах, от цялата ти идея, кой ще ги развива, или ти си убеден, че в школата на Левски има хора, способни да го правят това, има разработени методики, има нуждата база, има необходимите желаещи, бройка деца и тн?

Не няма. Няма нищо от изброеното. Но.

Ех обичам но-то. Но има деца. Има деца които искат да станат като футболисти. Друг е въпросът че много от рано им се пълнят главите с чалга, пари, коли и жени. Все пак там където са се раждали дини пак се раждат дини(азърбейджанска поговорка)

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:55

delqnski47 написа:то с тебе може да се ''чати'' и до утре :mrgreen:

Е тук сбърка вече. Не може защото още 10 мин и ми свършва работния ден. Виж цял Понеделник съм на линия.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 юни 2010 19:55

Само че, тези деца не искат да играят в школата на Левски. Та деца няма.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 04 юни 2010 19:58

delqnski47,защо бре мойто момче...Възпитание ли не ти достига,що ли?!После трябва да те защитават модераторите...Заяждаш се..Млад, а вече цесекар...Ами тогава си коментирай отборчето...
По темата-прав е автора,знаковата 9-ка липсва...Но скоро не я виждам,за жалост...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 20:00

tprodanov написа:Само че, тези деца не искат да играят в школата на Левски. Та деца няма.

А това което по цял ден тичка зад Герена какво са??? На мен на деца ми приличат. Не са жужета, не са пчелички ще са деца да знаеш.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 юни 2010 20:04

Да. Деца са, но с няколко забележки. Не са определено най-талантливите. Първо, защото корупцията в школата е на такова ниво, че и министър-комунист ще й завиди, и играят тия, дето си плащат, а не тия дето могат. И второ, защото условията, перспективите и най-вече възможноста да станеш футболист в тази школа намаляха силно в последните 4-5 години. Затова и децата вече подтичкват в Славия, Литекс и Черноморец, пък тук останаха само хвалбите с общежитието.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 04 юни 2010 20:11

tprodanov написа:Да. Деца са, но с няколко забележки. Не са определено най-талантливите. Първо, защото корупцията в школата е на такова ниво, че и министър-комунист ще й завиди, и играят тия, дето си плащат, а не тия дето могат. И второ, защото условията, перспективите и най-вече възможноста да станеш футболист в тази школа намаляха силно в последните 4-5 години. Затова и децата вече подтичкват в Славия, Литекс и Черноморец, пък тук останаха само хвалбите с общежитието.

Почти винаги е било така...През 70-те имах един съученик,страхотен талант,страхотно бъдеще му предричаха...НО...нямаше връзки...Дори не успя да се уреди в спортна школа ,а го пратиха кашик...Защото ...знаеш...Игра в Хасково,в Розова долина...и се отказа...Преди БКП,Сега са парите.За жалост
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 20:11

tprodanov написа:Да. Деца са, но с няколко забележки. Не са определено най-талантливите. Първо, защото корупцията в школата е на такова ниво, че и министър-комунист ще й завиди, и играят тия, дето си плащат, а не тия дето могат. И второ, защото условията, перспективите и най-вече възможноста да станеш футболист в тази школа намаляха силно в последните 4-5 години. Затова и децата вече подтичкват в Славия, Литекс и Черноморец, пък тук останаха само хвалбите с общежитието.

Ти си внук на Шпаидела нали? Как ги разбираш ти тия работи само това ще е.
То да ти кажа ще взема да се обадя на Емо Спасов да вземе да те дръпне при него щото като гледам ти май ще му отвориш очите.

Сега сериозно. Затова децата стават само за дискотеки след 15-та година. Защотото всички ги подценяват. Вместо да викаш на хилавото давай ти му плюеш в лицето и то все повече ухилавява. Къде е стимула. Децата са деца където и да играят. Те това им е хубаво че само си играят докато някои чичко някои ден не доиде и не му каже че не играе добре и по добре да стане инжинер

Върни се в “Левски”