Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски?!

Мнениеот yasen » 20 май 2010 13:13

Забелязвам, че наивните левскари не са доволни от назначението на Ясен Петров, но същите бяха толкова щастливи от Гонзо и продължават да го защитават, а той в момента заедно с Батков са възможно най-ненужните хора в Левски.
На останалите левскари: Да ни е честит новия треньор, може би ще постигне нещо в Левски, ако го оставят да работи на спокойствие, но силно се съмнявам, като знам кой е "спортен директор" на Левски.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 май 2010 13:15

yasen написа:Забелязвам, че наивните левскари не са доволни от назначението на Ясен Петров, но същите бяха толкова щастливи от Гонзо и продължават да го защитават, а той в момента заедно с Батков са възможно най-ненужните хора в Левски.
На останалите левскари: Да ни е честит новия треньор, може би ще постигне нещо в Левски, ако го оставят да работи на спокойствие, но силно се съмнявам, като знам кой е "спортен директор" на Левски.

Гонзо доказа, че може да осигури спокойствие на треньора - справка Ратко. Според мен Ясен има пълната подкрепа на Гонзо. Дано постигнат нещо значимо...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 20 май 2010 13:18

bigbonusprize написа:Гонзо доказа, че може да осигури спокойствие на треньора - справка Ратко. Според мен Ясен има пълната подкрепа на Гонзо. Дано постигнат нещо значимо...
[/quote]

+1

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 май 2010 13:22

Батков и Гонзо така и не се научиха, че Левски не е училище за треньори!!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 май 2010 13:23

bigbonusprize написа:
yasen написа:Забелязвам, че наивните левскари не са доволни от назначението на Ясен Петров, но същите бяха толкова щастливи от Гонзо и продължават да го защитават, а той в момента заедно с Батков са възможно най-ненужните хора в Левски.

Гонзо доказа, че може да осигури спокойствие на треньора - справка Ратко. Според мен Ясен има пълната подкрепа на Гонзо. Дано постигнат нещо значимо...

Да, не се изразих правилно, Гонзо няма да му се меси в работата, което е добре, но изказванията и действията на Гонзо силно ме притесняват, дано все пак да си е взел поука от слабия сезон

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 20 май 2010 13:23

Пожелавам му успех.
Дано направи един силен Левски, който да ни радва с играта си.
8-)
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 20 май 2010 13:25

Нека дадем шанс на Ясен! Отборът има нужда от спокойствие и комфорт повече от всякога! Тука винаги след 2-3 мача почваме да мърморим, но истината е, че трябва постоянство. Нека 1 треньор поработи поне 2-3 години пък тогава да видим.
Само се надявам Ясен да си взема решенията, а Гонзо да се заеме с шефския си пост. Дано спрем с тея трансфери на пенсионери и почнем да налагаме млади и перспективни футболисти.
Айде успех :!:

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 20 май 2010 13:30

Мнениеот santiliana на 20 Май 2010 10:51
стига с този скептицизъм, бе пичове! Нима преди да поеме Левски, Мъри е имал успехи кат треньор някъде?! Какво му е на Ясен? Интелигентен е, умее да мотивира играчите и т.н. Това, че не е постигал някакви клубни успехи (титли, купи и пр.) не значи нищо. Важно е какво има "в главата". А и не забравяйте на какви отбори е бил треньор- на такива, в които мине- не мине мач и някой от играчите на съответния отбор проваляше даден мач умишлено. Нека му дадем шанс, да направят с Гонзо селекция и да привлекат тези, които смятат, че са нужни на отбора. Все пак ние сме ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепим и да усети, че сме едно цяло- отбор, публика и ръководство. Това е истинската подкрепа, а не постоянно да отричаме този или онзи. Убеден съм, че Ясен е не по- малко кадърен треньор от Муслин, Илиян, Мъри и Червенков. Понякога трябва и шанс за да се получи всичко както трябва.
Аз му давам своя кредит на доверие, поне не е келеш като Кокъла...
Само ЛЕВСКИ!

Така си е

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 20 май 2010 13:37

Успех на Ясен .... надявам се да е точния човек.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 20 май 2010 13:41

Дано не съм прав, но съм твърд оптимист, че и по-зле може.

Опасявам се не от качествата на Ясен Петров, а че той ще е просто параван за опитите на Гонзо да бъде все и вся.
Т.е. че Ясен ще е треньор колкото бяха Достанич и Здравков.

Моите впечатления от него са, че е по-мек човек и се страхувам, да не бъде жертван при първи проблем.
Пожелавам му успех.

Върни се в “Левски”