Ицо Йовов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ицо Йовов

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2010 23:27

Мразя да съм краен в мненията си !
Йовов не съм го плюл .....критикувал съм го да, но никога не съм го хулил.
Сега пък, няма кой знае колко да го хваля.
То няма и за кой знае какво ......просто Йовов дава доста ....пряко силите си.
Колкото - толкова !
Но, в един момент .....ще трябва да спре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:29

THE G.A.M.E написа:Мразя да съм краен в мненията си !
Йовов не съм го плюл .....критикувал съм го да, но никога не съм го хулил.
Сега пък, няма кой знае колко да го хваля.
То няма и за кой знае какво ......просто Йовов дава доста ....пряко силите си.
Колкото - толкова !
Но, в един момент .....ще трябва да спре.

Като го гледам, че тича най-много от всички на тези години и се движи по целия терен, няма как да не съм краен в мнението си!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2010 23:36

Мисля,че Гонзо направи 1 единствено хубаво нещо този сезон и това е,че откри новото място на Йовов :) Далеч по-добър е в средата на терена от Сърмов :)
110 години любов!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 май 2010 23:51

groti написа:Мисля,че Гонзо направи 1 единствено хубаво нещо този сезон и това е,че откри новото място на Йовов :) Далеч по-добър е в средата на терена от Сърмов :)

И централен нападател да играе, пак ще е по-добре от тоя тролей Антонов :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 май 2010 00:36

Средна ръка футболист за българските стандарти ... И такъв беше през цялата си посредствена кариера. С един късметлийски гол срещу за нищо не играещата Марсилия и сините медии го направиха някаква величина поради липсата на по - стойностен футболист в ПФК Левски. Смешно ми става от сравнения като - "велик" , "голям" и т.н. ... Но какво пък за ПФК Левски и за сините фенове може и да е нещо "недостижимо" и "величествено" за футболист на техния отбор. Много нисък критерий бих казал аз ...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 17 май 2010 00:45

viroglav написа:Средна ръка футболист за българските стандарти ... И такъв беше през цялата си посредствена кариера. С един късметлийски гол срещу за нищо не играещата Марсилия и сините медии го направиха някаква величина поради липсата на по - стойностен футболист в ПФК Левски. Смешно ми става от сравнения като - "велик" , "голям" и т.н. ... Но какво пък за ПФК Левски и за сините фенове може и да е нещо "недостижимо" и "величествено" за футболист на техния отбор. Много нисък критерий бих казал аз ...

Ти пак си тук с много "умните" и "интересни" коментари... Този "средна ръка" футболист може да вкара такива голове, каквито половината играчи в България , не са виждали и по телевизията...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 май 2010 00:53

Може , но вкарва веднъж на високосна година и то предимно на отбори от нашето първенство , където в повечето случаи защитниците го гледат в очите и го питат накъде да тръгнат , за да му е по - лесно да направи "супер гениалния" си финт ...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 17 май 2010 01:00

Aма ,разбира се. Човек с 150 мача и 50 гола вкарва само през високосна година. Пък и те ония от Марсилия и те така - с поглед го попитаха. Пък и Бартез. Каквото и да си говорим няма такъв слаб играч като Йовов :mrgreen: Нищо ,че той може да вкара от корнер, от 30 метра от вратата, от невъзможно положение. Е да, може и да пропусне от 50 см, но точно в това му е харизмата :lol: :lol: :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 май 2010 01:06

moonlight написа:Aма ,разбира се. Човек с 150 мача и 50 гола вкарва само през високосна година. Пък и те ония от Марсилия и те така - с поглед го попитаха. Пък и Бартез. Каквото и да си говорим няма такъв слаб играч като Йовов :mrgreen: Нищо ,че той може да вкара от корнер, от 30 метра от вратата, от невъзможно положение. Е да, може и да пропусне от 50 см, но точно в това му е харизмата :lol: :lol: :lol:

Ти сам си го охарактеризираш като средна ръка футболист ... Не виждам къде е конфликта между мойта и твойта гледни точки ... ;)

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 17 май 2010 01:14

viroglav написа:
moonlight написа:Aма ,разбира се. Човек с 150 мача и 50 гола вкарва само през високосна година. Пък и те ония от Марсилия и те така - с поглед го попитаха. Пък и Бартез. Каквото и да си говорим няма такъв слаб играч като Йовов :mrgreen: Нищо ,че той може да вкара от корнер, от 30 метра от вратата, от невъзможно положение. Е да, може и да пропусне от 50 см, но точно в това му е харизмата :lol: :lol: :lol:

Ти сам си го охарактеризираш като средна ръка футболист ... Не виждам къде е конфликта между мойта и твойта гледни точки ... ;)

Че ти не осъзнаваш иронията в думите ми, но както и да е ;) Аз с вироглави хора не споря :lol: :lol: :mrgreen:

Върни се в “Левски”