БФС отваря път на Левски за евротурнирите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: БФС отваря път на Левски за евротурнирите

Мнениеот maldin1 » 14 апр 2010 12:38

bigbonusprize написа:
garfild8 написа:Който и да е,нормално ли е това?

Зависи дали наистина отговарят или не. Като гледам къде е публикувана тази информация и източника и, силно се съмнявам в истиността.
Задай си въпроса след 2 години кои отбори ще отговарят на тези критерий и кой ще е единствения който би трябвало да вземе лиценз? Тогава май друга песен ще запеете.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 14 апр 2010 12:38

Няма по-жалка работа! Гонзо после ще се перчи пред камерите: "Аз ви казах, че ще играем в Европа!"
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

пелинат

Мнениеот пелинат » 14 апр 2010 12:39

Още като чух интервюто на Кръстев разбрах за кой отбор става въпрос.За да не се чуди редовия фен кой е най-заслужил да ни представя в Европа красавчика Кръстев на няколко пъти казва,че с Левски всичко е наред.В момента Левски е на 5-то място и ще е много трудно да измести Славия и ЦСКА от място за ЛЕ и е чудно,че Кръстев все върти нещата около Левски.Може би не е запознат с оценката на комисията на общината,която се произнесе,че Герена е с корозирала козирка и опасен наклон на седалките в някои сектори.За моментното състояние на тревното покритие няма смисъл да коментирам ,те футболистите на Левски коментираха сами след мача с Локомотив Пд.Вместо да си върши работата като помогне на тези отбори,които с играта си постигат успехи и имат шанс за ЛЕ,да си подготвят стадиони и документи за да си ползват това,което са заслужили с играта си ,председателят на лицензионната комисия на БФС ,коментира по медиите,колко са лоши всички отбори без един.Нищо,че този отбор почти няма шанс с игра и класиране да играе в Европа.Пак ще гледаме по втория начин да го уредим.И докато преди две години за отнемането на лиценза на ЦСКА основна роля по медиите играеше Батков,сега явно е наредил на слугите си да играят главната роля,а той ще изчака само парсата.Съжалявам тези от форума,който се напъват да докажат ,че било нормално да не участват в Европа тези отбори,които са го заслужили на терена,а тези които имат лоби в БФС.Явно след като със съдииските аванти през пролетта не успяха засега да добутат Левски до ЛЕ,се търси по сигурен начин.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 апр 2010 12:40

Тц тц тц това омразата към Левски е голямо нещо значи ;) БФС ни било отваряло път,БФС било синьо,БФС не знам си кво си...не ви ли писна да се повтаряте смешници ?! Честно казано,ние не искаме да играем в ЕКТ,за да няма пари от Европа и дай Боже Борат да се махне ! Плюс това,има голяма вероятност Левски за завърши трети (за съжаление) тъй като на ЦСКА им идват тежките мачове !
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2010 12:41

Не вярвам на тази новина - пак са някакви зли езичета дето започват да се поизчерпват и затова ръсят тъпотийка и простотийка. Според мен Берое си взимат купата, и си играят мачовете от Европа на националния стадион, или на Лазур в Бургас 8-) А и наистина не се знае кой ще завърши трети в първенството.
И понеже във всяка лъжа има по малко истина, ако БФС прецака Берое, за сметка на Левски, няма да стъпя на евромач на Герена, и съм сигурен, че доста хора ще постъпят като мен. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 апр 2010 12:42

Левски няма да е 4-ти, че да се отваря път за него - на отбора след днешното гостуване му предстоят само лесни мачове - а другите отбори имат да играят един срещу друг, така че "уж кандидата за шампион" Локо Сф може спокойно да се окаже 4-ти!!! Тази тема е просто още една провокация - смешни журналя я пишат и ние се караме и псуваме из форумите - нищо ново!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 14 апр 2010 12:48

Всъщност,няма начин БФС да не ни даде лиценз,след като нямаме задължения и всичко е изрядно,но дори и да не стигнем финала за Купата,другите отбори няма да получат лиценз,сигурно,което дава право на полуфиналиста да участва,а не този,който е 4-ти в Първенството...
А към Левскарите,доволни ли ще сте от такова участи в Европа,НЕЗАСЛУЖЕНО ?

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 14 апр 2010 12:48

maldin1 написа:
heckler написа:
Какво означава по"вторият начин", смешко? Да не би Левски да раздава лицензите.... Левски дава 100 000 за автобус, няколко милиона за общежитие, няколко милиона за терен, а тъпаците седят отстрани и се смеят... Е, ето каква е разликата, Левски без проблеми получава лиценз, а тъпаците дето се смеят отстрани, после плачкат. А и как разбрахте, че Левски ще е тоя дето ще завърши 4-ти, а? Или, че Берое ще вземе купата, а? Много сте зле, бе хора...

Нали съм бил в Стара Загора... Това стадион ли е? За гостуващата агитка сектора е в гората... И да не говорим, че има дървета вътре в сектора...

И кво ? По твойта логика Черноморец трябва всяка година да са абонирани за Европа.Ами вашeто стадион ли е бе ? Тия порутини трибуни,който ме е срам даже да погледа по телевизора камоли пък да отида да гледам там мач.И като се вземе предвид състоянието на тревата ви в момента ,не заслужавате и в Африканската лига да играете на тоя стадион.А пък за другите които не ме разбраха за пърия път когато направихте далаверката в Европа,много добре знаете ,че става въпрос за годината в която играхте в ШЛ без никакво основание на мястото на ЦСКА.И не ми казвайте колко пари дължали,защото наскоро го казаха ,че е имало шанс ЦСКА да играе,но както винаги от БФС са обслужвали чужди интереси т.е. Батковски интереси.

Смешен си... Срещу тоя отбор дето не става и за Африканската лига, Бероето не направи ни една атака на Герена... Така, че ще ги виждим тях... Това, че сме зле, не прави другите добре... просто показва колко сте смешни

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 14 апр 2010 12:49

значи според мен локо сф ще рухне следващите два мача.цска става 2ри а левски 3ти!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 апр 2010 12:51

Айде като ще коментираме, да коментираме и тази новина:

БФС отряза Левски и ЦСКА за Европа за сметка на купата
от Агоп Вартанян | 11:40 | София

БФС отряза Левски и ЦСКА за Европа за сметка на купата

Фото: Бончук Андонов
Полуфиналистите с изрядни лицензи, въпреки глупостите във вестниците на двата гранда

Левски и ЦСКА нямат никакъв шанс да се класират административно за евротурнирите, за сметка на носителя на купата на България, научи Sportline.bg от свои източници в лицензионната комисия. Днес вестниците на двата гранда лансираха подобни пъклени замисли, но в БФС не виждат причина да им угодят. Документите на четирите полуфиналиста Берое, Калиакра, Чавдар (Етрополе) и Поморие са изрядни повече от тези на затъналите в дългове Левски и ЦСКА, съобщиха от "Иван Асен". Причината да се появи подобен слух е пропускът на карето отличници в турнира за купата да заявят лиценз и за УЕФА. Те обаче са се възпозлвали от предоставения им от БФС срок да сторят това до 20-и април, така че няма да има проблем носителят на купата да играе в Европа за сметка на Левски или ЦСКА.

Берое, например, вече се стяга за Европа, като заяви за мачовете си там стадиона в Ловеч.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”