Левски извън Европа!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Левски извън Европа!!!

Мнениеот Parmalat » 31 мар 2010 18:34

del piero написа:Както е тръгнало от другата година може да нямаме и 4 отбора за евротурнирте,защото не вярвам и тази година нещо да направят нашите отбори,ако не се промени нещо.Иначе,жалко,4е един от грандовете ще отпадне,защото те имат голям опит навън и щяха да донесът поече точки от тези които ще ги заместят.

Стига сме робували на имена.Дай като са Левски и ЦСКА задължително да играят в Европа.Аме нестава така.А и Левски последноте сезони не прави кой знае какво.С кеф бих гледал отбори като Берое,Черно Море или Черноморец Поморие в Европа! 8-) Мисля че това е първото неучастие на Левски в Европа откакто е създаден клуба през 1914 година.Нека левскарите си направят изводите!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 31 мар 2010 18:35

да, наистина играем с отборите от втората половина на таблицата, докато чорбата - с първата, но ако Дарко не се оправи, всичките ни мачове ще са едни кървави дербита... :(

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 31 мар 2010 18:37

Parmalat написа:
del piero написа:Както е тръгнало от другата година може да нямаме и 4 отбора за евротурнирте,защото не вярвам и тази година нещо да направят нашите отбори,ако не се промени нещо.Иначе,жалко,4е един от грандовете ще отпадне,защото те имат голям опит навън и щяха да донесът поече точки от тези които ще ги заместят.

Стига сме робували на имена.Дай като са Левски и ЦСКА задължително да играят в Европа.Аме нестава така.А и Левски последноте сезони не прави кой знае какво.С кеф бих гледал отбори като Берое,Черно Море или Черноморец Поморие в Европа! 8-) Мисля че това е първото неучастие на Левски в Европа откакто е създаден клуба през 1914 година.Нека левскарите си направят изводите!

Второто неучастие ще е...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 мар 2010 18:39

До края на първенството има още много мачове.Нищо не се знае какво ще стане.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 31 мар 2010 18:39

Ами нашите грандове свикнаха с какъвто и отбор да е, с каквато и игра да е да са на първите две места, но май ще трябва да разберат, че това остана някъде в миналото, когато се купуваха мачове. Май им е трудно и на двата отбора при честен шампионат да са дори в тройката, какво мислите вие. Левскар съм, но мисля, че това е реалността

joro bad

Мнениеот joro bad » 31 мар 2010 18:39

Между другото, макар и да съм върл Левскар, аз предпочитам да не играем в Европа. Някой ще се запитат защо? Ами защото Батков пак ще позакърпи и без това смешния бюджет и догодина пак същите мъки. Ако не влезнеме в турнири, няма откъде да вземе пари и ще бъде принуден да го продаде и дано го вземе някой с доста пари и го превърне в колоса Левски, който всички искаме да бъде :!: :idea: :idea: :idea:

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 31 мар 2010 18:40

Нека не забравяме , че чорбата ще останат пак без лиценз , така , че ...... !

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 18:41

Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия ;).Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 31 мар 2010 18:43

milanov69 написа:Нека не забравяме , че чорбата ще останат пак без лиценз , така , че ...... !

Дали...не е сигурно.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 31 мар 2010 18:45

Сега ако ми кажете, че верно сте стискали палци за ЦСКА да вземе купата, направо ще падна от смях :) . Има още толкова мачове, пък вие се плашите, спокойно, не се знае още нищо.

Върни се в “Левски”