Батков предлага Левски на Лафчис

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Батков предлага Левски на Лафчис

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 10:37

Червени шалове в сектор Б как си ги представяте?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 мар 2010 10:40

bigbonusprize написа:Червени шалове в сектор Б как си ги представяте?

Запалени!!!
Последна промяна от blue SASHO77 на 16 мар 2010 10:42, променено общо 2 пъти.
САМО ЛЕВСКИ

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 10:41

levskioleole написа:НЕКА НЯКОЙ ГИ НАПРВАИ И ПУСНЕ В ПРОДАЖБА ВЕДНАГА ЩЕ СИ КУПЯ,НО НЕКА ТОЗИ ПЪТ СМЕ ЕДИННИ.........

Ще ги пуснат, тогава когато станат популярни. За това, като начало нека всеки от нас направи нещо сам, да се разберем за цвета и да го направим. Не разчитам на казионната организация.
Нека и други се включат.
Призовавам и хората от Сектор В /аз там ходя/ да се включат. Защото само Сектор Б, няма да може да се справи. Сектор А също нека помогне!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 10:43

blue SASHO77 написа:
bigbonusprize написа:Червени шалове в сектор Б как си ги представяте?

Запалени!!!

:) Или запалени.
Нека някой предложи тип шалове, аз съм съгласен да се окича. Само да нямат нищо общо с червеното...

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 10:43

Все пак Левски е играл с жълто-червени екипи 34 години преди създаването на цска ;) Даже на емблемата ги има тези цветове. Аз поне не се сещам за друг вариант :roll:

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 10:47

xWarden написа:Все пак Левски е играл с жълто-червени екипи 34 години преди създаването на цска ;) Даже на емблемата ги има тези цветове. Аз поне не се сещам за друг вариант :roll:

От това се притеснявах. Червеното дразни!
А и жълто-зелените цветове в световен мащаб са символ на протеста против ръководството на даден клуб. Така може да направим паралел с Манчестър Юнайтед. Така и с помоща на Спортно шоу ГОНГ /надявам се и ги моля за това/ ще влезем и в медийте, те са сила и ще ни помогнат, сигурен съм.
Томето, Вальо, Стефчо, зная че четете, моля Ви помогнете ни!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 10:58

Meer написа:От това се притеснявах. Червеното дразни!
А и жълто-зелените цветове в световен мащаб са символ на протеста против ръководството на даден клуб. Така може да направим паралел с Манчестър Юнайтед. Така и с помоща на Спортно шоу ГОНГ /надявам се и ги моля за това/ ще влезем и в медийте, те са сила и ще ни помогнат, сигурен съм.

Стига да са солидарни на идеята, ще помогнат. Не са по-малко левскари от нас...

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 мар 2010 10:59

Meer написа:
xWarden написа:Все пак Левски е играл с жълто-червени екипи 34 години преди създаването на цска ;) Даже на емблемата ги има тези цветове. Аз поне не се сещам за друг вариант :roll:

С по 1000 души на стадиона нищо няма да направим. Трябва да се пълни стадиона и мощно и безконечно да се изрази нашето недоволство от политиката на съсипване на любимия ни клуб.
САМО ЛЕВСКИ

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:01

Феновете на Ман Ю протестират с жълто-зелени шалове именно защото в такъв цвят са били първите екипи на отбора им и затова ми се струва доста неуместно и ние да протестираме със същите. Червеното дразни, но все пак в първите години на отбора това са били цветовете - жълто и червено. Иначе може и с изцяло жълти шалове. Аз предпочитам да са цветове, които имат нещо общо с традициите и историята на Левски ;) Също трябва и на всеки мач да се развяват пана и да се издигат транспаранти против Борат. Трябва тоталната война да продължи с всички средства !

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 11:04

Томето, Вальо, Стефчо, зная че четете, моля Ви помогнете ни![/quote]

С по 1000 души на стадиона нищо няма да направим. Трябва да се пълни стадиона и мощно и безконечно да се изрази нашето недоволство от политиката на съсипване на любимия ни клуб.[/quote]

Аз също смятам така. Батков си е Батков а ЛЕВСКИ си е ЛЕВСКИ. Двете нямат нищо общо. Кога ако не сега трябва да го направим. Имаме най-лошата година в историята ни, предстоят ни трудни мачове в следващите дни. Всички на стадиона и всички със символ на протеста!!!

Върни се в “Левски”