Агонията на БГ футбола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Re: Агонията на БГ футбола

Мнениеот petar123 » 15 мар 2010 20:33

Щом ви влече да гледате предрешени мачове - гледайте. Щом ви харесва това - правете го. Мислех си, че темата е по-широка, явно съм се надценявал. Пуснах я във форума на "Левски", просто защото съм левскар и си мисля, че така е редно. Не мисля, че феновете на другите отбори трябва да се обиждат толкова. Оставам с впечатление, че темата не се чете докрай.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 20:35

Обичам Батков написа:Искаш и ти да кажеш нещо, но не се получава - говори по същество!

Пределно ясно разбра за какво става въпрос ама явно не ти се говори за това! По лесно е да се плюе някой или да се правиш че не разбираш ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 мар 2010 20:36

Колега, може би си гледал друг мач. ;) Истината е, колкото и да е неприятна да е тя, че вчера отборът на "Литекс" ни надигра тотално. :evil: Съдията се справи с мача, свири ако не перфектно, поне добре. Дори да е имало спорни ситуации (за мен такова беше положението при отменения гол заради засада на "Левски") - така е видял съдията, така е преценил. Както беше и на мача на стадион "Овча купел" срещу отбора на "Миньор". В крайна сметка, съдийските отсъждания НЕ повлияха върху резултата. Имаме доста неща за оправяне в нашия си двор, живот и здраве нека да мине някой и друг ден, и аз ще изкажа нЕкои съображения (но не по Тато), опитвайки се да бъда полезен на любимия отбор. Засега лека и САМО ЛЕВСКИ! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 мар 2010 20:37

Обичам Батков написа:Не ме ядосвай

............Без коментар...........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 20:38

petar123 написа:Щом ви влече да гледате предрешени мачове - гледайте. Щом ви харесва това - правете го. Мислех си, че темата е по-широка, явно съм се надценявал. Пуснах я във форума на "Левски", просто защото съм левскар и си мисля, че така е редно. Не мисля, че феновете на другите отбори трябва да се обиждат толкова. Оставам с впечатление, че темата не се чете докрай.

Прочетох я до край! Прав си за почти всичко но стига сте изкарвали съдиите виновни винаги когато нещо не е наред при вас!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 20:41

petar123 написа:Щом ви влече да гледате предрешени мачове - гледайте. Щом ви харесва това - правете го. Мислех си, че темата е по-широка, явно съм се надценявал. Пуснах я във форума на "Левски", просто защото съм левскар и си мисля, че така е редно. Не мисля, че феновете на другите отбори трябва да се обиждат толкова. Оставам с впечатление, че темата не се чете докрай.

Значи прочетох темата ти докрай.В нея има верни неща, но искам да питам защо реши да я пуснеш точно сега?Отговорът на въпроса обяснява реакцията на на повечето хора във форума.Значи когато Левски ги подпират всичко е ОК, а когато стане обратното дай да вадим отбора или нещо от сорта...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 20:43

Captain Stottlemeyer написа:Колега, може би си гледал друг мач. ;) Истината е, колкото и да е неприятна да е тя, че вчера отборът на "Литекс" ни надигра тотално. :evil: Съдията се справи с мача, свири ако не перфектно, поне добре. Дори да е имало спорни ситуации (за мен такова беше положението при отменения гол заради засада на "Левски") - така е видял съдията, така е преценил. Както беше и на мача на стадион "Овча купел" срещу отбора на "Миньор". В крайна сметка, съдийските отсъждания НЕ повлияха върху резултата. Имаме доста неща за оправяне в нашия си двор, живот и здраве нека да мине някой и друг ден, и аз ще изкажа нЕкои съображения (но не по Тато), опитвайки се да бъда полезен на любимия отбор. Засега лека и САМО ЛЕВСКИ! :)

Браво! Радостно е че има и фенове които виждат по далеч от носа си ;)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 15 мар 2010 20:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 20:44

modor написа:
Обичам Батков написа:Не ме ядосвай

............Без коментар...........

Коментара е ясен, който краде история накрая си получава заслуженото. Не исках да подхващаме пак тази тема, но забравих с кой разговарям! С вас само точно, ясно и със злоба за да си мълчите! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 15 мар 2010 20:52

Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.

Върни се в “Левски”