Левски-ЦСКА с общ стадион

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА с общ стадион

Мнениеот levskioleole » 08 мар 2010 11:49

не казвам да се побратимяваме и целуваме ,това никой не го мисли,просто не виждам как сами ще построят модерни стадиони,а ако участва и даржавата може да бъде във вид на национален стадион ,на който Левски и ЦСКА ще играят без да плащат наеми-може например 60% дял на държавата и по 20% от споменатите отбори!Ако ще и вариант Литекс -Левски просто да има стдион ,на който да не ме вали да няма бурени около мен и да не е мизерия...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 мар 2010 12:05

Не знам само искам в Левски да си връзват обувките и да не играят с по-големи обувки, че...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 мар 2010 12:19

Явно всички тук сте от феновете пит Аз мразя Левски или ЦСКА. Идеята никак не е лоша и си има и предимства.
Първо ще има модерен стадион.
Второ при мечове между двата отбора няма да се троши.
Трето разходите по поддръжката ще се дели на две.

Бре голяма омраза голямо чудо. Не виждате ли, че и двата клуба затъват и до 2 години ще играят (ако това се случи) извън България европейските си мачове. Просто хората няма да ни търпят цял живот. А за името, на варненеца ще кажа. Вие първо си оправете стадиона след това се подигравай. Уж почнахте нов стадион и какво стана? Май от стадион се превърна в язовир без вода. Айде като видиш новия ви стадион построен тогава ела да говориш за другите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2010 12:21

mertezaker написа:Не знам само искам в Левски да си връзват обувките и да не играят с по-големи обувки, че...

[offtopic]Е как ? ти незнаеш ли.....ние нарочно не си връзваме обувките !
Нали трябва да получаваме дузпи за невързани обувки ? :shock:
Целта на тези дузпи.....е да се прецака ЦСКА ! ..... :? .... :lol:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 мар 2010 12:30

незнам , обаче на Барса как ще дадат лиценз , като нямат козирка ?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 мар 2010 12:32

Нашия стадион рано или късно ще стане.За това не се притеснявай.Ти гледай вашия общ такъв да е готов скоро,че да не ходите да си играете вие мачовете на морето!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 08 мар 2010 13:00

Никога нищо общо не трябва да имаме с тия доностници и нагледци.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 мар 2010 13:04

L_Messi написа:Интер и Милан играят на един стадион, но той не е техен, а на общината в Милано, така че примерът ти е погрешен.

Сан Сиро е построява от Милан и няколко години след това е закупен от общината. Тука ако един от двата отбора построи стадион, как си представяш да го продаде на общината?

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 08 мар 2010 13:06

Veso1913 написа:Идеята е прекрасна.Остава само да се измисли името!Нали все пак името краси човека.Затова аз предлагам следните имена в дунха на традициите.Червено говедо,Говежда чорба,Септемврийски доносник,Армейска полиция,Народна милиция,Подуенско езеро...Давайте предложения.Ще се получи.И ефект ще има.А после за подръжката,направо не ми се мисли.Кой ще коси,кой ще плаща тока и водата,кой ще ремонтира седалките,кой ще сменя крушките по осветлението?Дерзай народе!

Тъпа шамандура може ли? тъпи предложения за неосаществими проекти не ща да чувам,черно море ,сливен,тракия,още много сателити сме виждали ние на цска ,благодарение на които се умножаваха успехите на отбора на славната българска армия,мачовете между тях с години се знаеха как ще завършат ,само головете не се знаеше колко ще бъдат,куриози не липсваха, в борба за фалшиви златни обувки.
Изображение

Върни се в “Левски”