Мнения за Петраш ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Мнения за Петраш ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 мар 2010 22:54

POPCORN написа:абе не мога да повярвам как си храните футболистите!Живко игра колко време в Левски и винаги според мене е играл с хъс и желание вие тука му ...... мамата!

Абсолютно си прав, мене ми беше в топ 3 на любимите действащи футболисти в Левски! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 мар 2010 23:01

Живко си беше много добре.Включваше се в атаки стабилен в защита подвижен.Петраш все още не мога да кажа що за футболист е все пак съм му гледал 1 мач само дано да сме на прав път както казаха в Словакия.Ще го видим!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 07 мар 2010 23:02

През първото полувреме беше доста неориентиран, на няколко пъти си оголи зоната и през него падна гола. Имаше само епизодични добри изяви. През второто полувреме игра по-добре, но и нямаше никаква работа в защита. Малко е тромав, но има добри физически данни. Аз не съм впечатлен от него, но има доста мачове до края на сезона и може да блесне. Иначе Живко определено е по-техничен и по-бърз, но в защита е много зле, така че в това отношение Петраш ще има предимство.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2010 23:25

Според мен игра на прилично ниво,но според мен се включваше малко хазартно в атака. Иначе е доста здрав видях ,че при статични положения и отиваше да скача,което навежда на идеята,че скача добре. Центриранията му не бяха много добри- бяха на втора греда,където обикновено беше Жо,който както знаем не е много силен в играта с глава. :) . Иначе ми направи добро впечатление,че показа самочувсвие и през второто полувреме търсеше топката и за малко да даде голов пас.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 08 мар 2010 11:26

Той вярно центрира ама все към оня малкия пич ЖО дето е 1,60 :lol:

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 08 мар 2010 11:59

Добър е.Само ЛЕВСКИ!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 08 мар 2010 12:09

Не мога да си кажа мнението за Петраш.
За съжаление не можах да гледам мача ни с перничани и съответно словака.
:cry:
Обаче от мненията, които прочетох за него, виждам, че все пак има хляб в този футболист.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2010 12:29

Аз мисля, че се движи малко като Бистрон, но терена беше ужасен и те всичките бягаха като валяци. Личеше си, че е нахъсан и има нелоша техника. Кефи ме идеята да се съберат старите кучета на Герена - с тези играчи след второ място едва ли ще се класираме. Или първи сме или втори. Тая година добре, а другата? По-другата? Значи тромав централен защитник няма проблем, но краен бранител, който буксува като трактор. Дано не съм прав.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 08 мар 2010 15:39

honda написа:Според мен игра на прилично ниво,но според мен се включваше малко хазартно в атака. Иначе е доста здрав видях ,че при статични положения и отиваше да скача,което навежда на идеята,че скача добре. Центриранията му не бяха много добри- бяха на втора греда,където обикновено беше Жо,който както знаем не е много силен в играта с глава. :) . Иначе ми направи добро впечатление,че показа самочувсвие и през второто полувреме търсеше топката и за малко да даде голов пас.

Приятелю каде си видял центриране от игрово положение на първа греда и вкаран гол????Момчето е научено добре просто на нашите нападатели няма кои да им каже че при 4-4-2 единият нападател увлича цент. защитници а другия остава на голова позиция-наи често на втора греда или на дуспата.Сори за тренера ама никои не може да ме убеди че Грозданов взима страшна заплата в Пирин а ние не го искаме че е скъп,мисля че показа колко зависи от тренъора и дано не съм прав но на нашия мач с Литекс ще проличи

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 мар 2010 15:48

Може би малко беше притеснен от факта, че му е първи мач пред публиката на Левски. Допусна някои грешки, но съм на мнение, че с всеки следващ мач ще придобива самочувствие и ще става по-добър. Оптимист съм за него.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”