Blue_Lion написа:Дузпата е спорна,факт ! Съприкосновение имаше,но това не значи,че има дузпа ! Въпреки това,не смятам,че ЛЕВСКИ има някаква вина за това ! Примери за спорни дузпи в последните минути има много,и от България и от Западна Европа,но колкото и да спорим и да се псуваме,просто обсъждаме фактите ! Аз искам да попитам,с какво Миньор заслужи да вземе нещо от този мач ? С просташкото поведение на футболистите си ли ? Или с псувните който след мача отправи треньора им ? С лежане по терена и с ритане на топка на посоки или може би с Опълчението на Шипка ? Да,ЛЕВСКИ днес беше слаб по ред причини(и заради слабата ни игра,не съм доволен от победата),но имаше желание във футболистите на Сините от София ! Като толкова ни обвинявате,никой от чуждите фенове не беше на наша страна,като ни порязаха във Варна !!! Нали всички претендират за Феърплей,е защо като Левски беше порязан зверски и загуби,всички си мълчаха или ни се подиграваха,а Левски като спечели със спорна дузпа,по нас се изсипа страхотна помия

Факт е,че като Левски бие,всички ги е яд освен Левскарите,а като падаме всички без изключения се изреждат да ни плюят ! Ето по тази причина аз се радвам,че победихме днес и затова ще кажа : ЧЕСТИТА ПОБЕДА,ЛЕВСКАРИ ! Оставете ги другите,на тях им е гадно,че спечелихме - САМО ЛЕВСКИ

Ще си позволя да ти отговоря, защото сме приятели, казах, че няма дузпа, но никъде не се обосновах защо! Ако си гледал Канал 3, абсолютно съм съгласен с изказването на Вили Вуцов. Играча на Левски "играе" за дузпа! ( Същото го каза и Гаджев, когато дадоха втората дузпа срещу "Черно Море", ......."ами аз играх за дузпа"), ако за настъпване на обувката, която става в игрова ситуация, ( щото съм сигурен, че не можеш да си го представиш как защитника на Миньор се е прецели да му събуе обувката?! ) се даваше дузпа, то не знам, ако настъпиш някого в трамвая, трябва да те прибират за 15 денонощия в полицията!!! Сравнението е горе долу същото! Бил го бутнал, е като гледам повторението ръцете му са горе, че го бутал с тяло, ами дай да играем на по 50 см един от друг! Но! Това е грешка на съдията! Срамното е, че отбор с претенциите на Левски, чака съдийски подарък в 90 минута! Вие заслужавахте победата, защото имахте повече желание да я постигнете, а и никой не им е виновен на "Миньор" за безумните нарушения на Витанов! Не че нещо играхте, но като желание си я заслужавахте, а и като разбърквания и мелета, бяха повече пред вратата на Миньор! А както казваш, когато Левски бил порязван?! всички мълчали, а предните години, когато всички отбори бяха порязвани от съдиите в полза на Левски и на ЦСКА, защо да ви подкрепяме тогава?!.....Или искаш да ми кажеш, че за първи път ви дават такава дузпа или ви подпират?! Но в този конкретен мач, ми се струва, че просто съдията се подмаза, отколкото да е "купен" или инструктиран! Както и да е, мача е свършил! Успех за в бъдеще!.........А, забравих да добавя! На мен не ми е гадно, че сте спечелили, а че по този начин!