Левски 192 в света за последните 19 години. единствен от Б-я
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски 192 в света за последните 19 години. единствен от Б-я
е, ясно че 192-то място е единствено 
deepblue1963 написа:БАТЭ написа:Ми като не са направили хората класация на резилите .... на това ще се радват.
Вие що не си сложите във вашия форум една класация,дето го има вашето отборче и да и се радвате?
Ми нямаме си толкова резил за публикуване бе бате дълбоки.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- deepblue1963
БАТЭ написа:deepblue1963 написа:БАТЭ написа:Ми като не са направили хората класация на резилите .... на това ще се радват.
Вие що не си сложите във вашия форум една класация,дето го има вашето отборче и да и се радвате?
Ми нямаме си толкова резил за публикуване бе бате дълбоки.
Ми дай някаква друга,нещо там,каквото и да е...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
И тази година в Европа се видя кой от БГ отборите е най-добър така, че гледайте си жалките отборчета и не се занимавайте с Левски.
от deepblue1963 на 21 Яну 2010 15:16
БАТЭ написа:Ми като не са направили хората класация на резилите .... на това ще се радват.
Тяхната класация е някоя извънземна и още пътува информацията до Земята.Остават и още 10000000000000000000000000 светлинни години и който оживее ще я види.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
AnalBreaker
- Контакти:
Това не е за хвалба. Тази статистика показва на какво ниво ни е футболът. Истински УЖАС! Дано да се подобри класирането на всички отбори от България.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
AnalBreaker написа:Това не е за хвалба. Тази статистика показва на какво ниво ни е футболът. Истински УЖАС! Дано да се подобри класирането на всички отбори от България.
+ 1
П.П. Следващия път морски, като дойдете в София, не прескачайте трамвайните релси. По тях не тече ток.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:AnalBreaker написа:Това не е за хвалба. Тази статистика показва на какво ниво ни е футболът. Истински УЖАС! Дано да се подобри класирането на всички отбори от България.
+ 1Напълно съм съгласен. И никак няма да е зле някои фенове, особено на отборчето край морето да се позамислят, преди да тиражират подигравателните си мнения, защото тях ги няма в НИКАКВА, ама в НИКАКВА класация
И нека същите не забравят, че ако не е отборът на "Левски" да изкара някакъв, макар и скромен коефициент за страната ни, те ще гледат европейски мачове САМО пред телевизора!
![]()
П.П. Следващия път морски, като дойдете в София, не прескачайте трамвайните релси. По тях не тече ток.
Само Черно море.
по-добре 192 отколкото да те няма от която и страна да го погледнеш
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- edmon_dantes
- Контакти:
По-добре в класацията, макар и доста назад, отколкото изобщо да не си в нея. Но по-лошото е друго - след година-две никой бг отбор няма да присъства в каквато и да е класация с оглед игрите на нашите тимове в Европа през последните години. Това е жалкото.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ