Много слаба година за Левски. Станахме шампиони с късмет или някаква врътка, не знам точно кое от двете, но в ЕКТ станахме за кашмер, обрахме срамотиите, а непрекъснатите конфликти, циркове и афери около отбора показват само едно - оправия няма и ще си останем все такива смешници и евроидиоти.
П.С. Има само една добра новина, от снощи вече не сме (НУ)ЛЕВСКИ
Равносметка в Левски за 2009 година
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: Равносметка в Левски за 2009 година
galder написа:Много слаба година за Левски. Станахме шампиони с късмет или някаква врътка, не знам точно кое от двете, но в ЕКТ станахме за кашмер, обрахме срамотиите, а непрекъснатите конфликти, циркове и афери около отбора показват само едно - оправия няма и ще си останем все такива смешници и евроидиоти.
П.С. Има само една добра новина, от снощи вече не сме (НУ)ЛЕВСКИ
Има и още добри новини(ако някой иска да ги види,разбира се):
"Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия!"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Хахаха, верно си е, че заформяме страшна статистика с италианските отбори, в последните ни 6 мача имаме само една загуба, два равни и 3 победи. Такава статистика си е чудо от където и да я погледнеш!!!
- Sleepwalker
- Контакти:
Тая година за нашия отбор не може да се определи като слаба,защото тя си беше просто трагична.Не деля годината на две,защото слабите резултати са плод от многото несвършена работа през пролетта,но изключително слабото ни първенство просто замаза очите на хората. В Левски трябват кардинални промени,от корен.Ясно е,че Батков няма да се махне,защото няма кой да купи отбора в момента.Но от него надолу трябва да се реже до кокъл,за да не изживяваме повече такъв срам.Вече не съм сигурен колко надълбоко сме прокопали дъното,защото него отдавна сме го стигнали.Дано тази зима е период на реформи,но не фалшиви и бутафорни, а истински.Просто няма за кога да чакаме,защото скоро ще паднем до там,че да се плашим от отбори от Андора,Сан Марино и Лихтенщайн!

- deepblue1963
Sleepwalker написа:Тая година за нашия отбор не може да се определи като слаба,защото тя си беше просто трагична.Не деля годината на две,защото слабите резултати са плод от многото несвършена работа през пролетта,но изключително слабото ни първенство просто замаза очите на хората. В Левски трябват кардинални промени,от корен.Ясно е,че Батков няма да се махне,защото няма кой да купи отбора в момента.Но от него надолу трябва да се реже до кокъл,за да не изживяваме повече такъв срам.Вече не съм сигурен колко надълбоко сме прокопали дъното,защото него отдавна сме го стигнали.Дано тази зима е период на реформи,но не фалшиви и бутафорни, а истински.Просто няма за кога да чакаме,защото скоро ще паднем до там,че да се плашим от отбори от Андора,Сан Марино и Лихтенщайн!
"Треньорът на Лацио Давиде Балардини поздрави Левски за успеха и призна, че той е бил абсолютно заслужен.
"Левски спечели заслужено, защото демонстрира повече желание и игра по-добре от Лацио като отбор. Българите играха със същия състав, с който паднаха 0:4 в България. Те още тогава показаха, че са добър отбор, но нямаха шанс. Те играха като равен с равен с всички съперници в групата, но просто нямаха късмет", заяви Балардини."
Я ми разкажи сега за "дъното",дето отдавна сме го стигнали.Питам се кой разбира повече-ти или Балардини?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Вчера гледах счетоводния баланс на Левски за 2008 г. загуба от 2.6 млн. лева. Преди 2 дни Баждека в прав текст каза че и тази ще е същата работа. То е ясно че в България от футбол трудно се печели, ако не правиш силни трансфери в чужбина. Трябва да почитаме Батков , който ще се бръкне с лични пари за да попълни отрицателния финансов резултат. И да дойде нов собственик няма гаранция че ще се работи изцяло в правилната посока и приходите ще потекат
-
Това, че през пролета станахме шампиони......не променя по никакъв начин факта, че тази година, Левски беше плачевен !
Една ужасяваща година.....първенството ни, е такава бутафория, че мен лично титлата изобщо не ме радва !
Най лошото е, че не виждам как ще се промени начина на работа в клуба !
Да, на пролет вероятно ще направим доста победи.....но и това не е сигурно !
Просто в отбора властва непостоянството.
Непостоянство на всички нива !
Що се отнася до спортно - техническият аспект, много важно е, подготовката да бъде проведена правилно.
Аз обаче имам съмнения....това ще е първата подготовка на Гонзо ( едвали някой се съмнява, че той ще остане начело на отбора ) ....та едно е да водиш подготовка като футболист.......а нещо съвсем различно, е да я водиш като треньор !
А с една добра зимна подготовка.......най вече във физическата част......вън от съмнение е, че Левски ще мачка.....дори само с тичане.......и с име !
Така, че за мен - тази зимна подготовка, ще е разковничето като как ще тръгне Левски в новата година !
Една ужасяваща година.....първенството ни, е такава бутафория, че мен лично титлата изобщо не ме радва !
Най лошото е, че не виждам как ще се промени начина на работа в клуба !
Да, на пролет вероятно ще направим доста победи.....но и това не е сигурно !
Просто в отбора властва непостоянството.
Непостоянство на всички нива !
Що се отнася до спортно - техническият аспект, много важно е, подготовката да бъде проведена правилно.
Аз обаче имам съмнения....това ще е първата подготовка на Гонзо ( едвали някой се съмнява, че той ще остане начело на отбора ) ....та едно е да водиш подготовка като футболист.......а нещо съвсем различно, е да я водиш като треньор !
А с една добра зимна подготовка.......най вече във физическата част......вън от съмнение е, че Левски ще мачка.....дори само с тичане.......и с име !
Така, че за мен - тази зимна подготовка, ще е разковничето като как ще тръгне Левски в новата година !
Наистина слаба година, но е имало и къде-къде по-слаби. Не споделям мнението, че сме били трагични в евротурнирите. Вярно си е, че постът на нападател ни е най-слабата точка, но никой не отчита множество факти, а си знае своето. Първо-Гошо Христов го взехме като голмайстор на А-група-това означава, че не е слаб футболист, естествено че трябваше да му се даде шанс. Личи си, че проблемът му е в психологически, а не във игрови аспект и беше нормално да му се даде повече шанс. Еньо и той дойде като изявен голмайстор. Сам Камбуров каза, че 4 /мисля/ пъти е отказвал на Левски. Опита се и с Жан Карлос и Ортега, но за тези пари толкова. Не може да очакваме чудеса. Според мен имаме добри крила, но Ники Димитров за съжаление, вместо да върви напред-дърпа здраво назад. Все пак с Мечо и Йовов се оправяме и откъм резерви. Имаме 3-ма добри дефанзивни халфа. За съжаление единият се контузи, а на другия не му се дава достатъчно шанс-визирам Балтанов-това е мое мнение. Имаме добри централни защитници, но им липсва сработка, защото рядко играха повече от 2 мача една двойка. От ляво мисля, че е добре положението и с титуляра, и с резервата. От дясно нямаме равностойна резерва на живко, но поста не е толкова критичен и може да се компенсира в добра степен с Лъчо Балтанов и Бензукан. Липсва ни градивен халф-много-типичният плеймейкър, който да може да подаде извеждащият пас-Бардон играе с желание и има сравнително добър удар, но няма толкова много извеждащи подавания, колкото трябва. Дарко е с много слаба физика-губи доста единоборства, трудно играе един на един и рядко прави извеждащи пасове. И двамата са половината от това, което ни трябва, но нямат равностойни заместници. За мен ни трябва нападател, разиграващ халф и евентуално десен бек. Това с оглед Гаджев да се оправи, каквито са прогнозите и да е в същата форма.
Не отчитаме множеството контузии и слабата физическа подготовка. Това не е работа на президента. Добрият треньор е като добрият играч-за толкова пари си е руска рулетка. Видя-по мое мнение късно, че кокала не става и го смени. Достанич според повечето футболни хора е добър треньор, но колелото вече беше завъртяно и го повлече и него. Дебрецен извадиха едни невъзможни удари, каквито се правят веднъж, максимум 2 пъти на година, а те ги направиха срещу нас. Не смятам, че са ни надиграли. Същото се отнася и за 2-та мача със залзбург, които иначе победиха всички в групата. Някой се смееше, че се оправдаваме с късмета, но ето, че и Балардини го каза. А той можеше просто да си каже коректно, че Левски играят добре и толкова. Имаше и рядко очевадна съдийска тесла в едни от най-важните мачове за сезона-това също трябва да се отчете. Бъдете реални и не летете в облаците. Това са стойностите в България. Светът е в криза. Какво искате-като титан да се направят няколко трансфера, а да висим на толкова хора и да не се знае откъде ще дойдат парите. И служителите им не им е плащано от месеци, а те си правят трансферчета хорат. Ай стига-не искам такива собственици. Искам някой да поспори, а не само като латерна да си повтаря-много сме зле, батко да се маха и т.н. Дерзайте. Аз не се страхувам да защитя позициите си...
Не отчитаме множеството контузии и слабата физическа подготовка. Това не е работа на президента. Добрият треньор е като добрият играч-за толкова пари си е руска рулетка. Видя-по мое мнение късно, че кокала не става и го смени. Достанич според повечето футболни хора е добър треньор, но колелото вече беше завъртяно и го повлече и него. Дебрецен извадиха едни невъзможни удари, каквито се правят веднъж, максимум 2 пъти на година, а те ги направиха срещу нас. Не смятам, че са ни надиграли. Същото се отнася и за 2-та мача със залзбург, които иначе победиха всички в групата. Някой се смееше, че се оправдаваме с късмета, но ето, че и Балардини го каза. А той можеше просто да си каже коректно, че Левски играят добре и толкова. Имаше и рядко очевадна съдийска тесла в едни от най-важните мачове за сезона-това също трябва да се отчете. Бъдете реални и не летете в облаците. Това са стойностите в България. Светът е в криза. Какво искате-като титан да се направят няколко трансфера, а да висим на толкова хора и да не се знае откъде ще дойдат парите. И служителите им не им е плащано от месеци, а те си правят трансферчета хорат. Ай стига-не искам такива собственици. Искам някой да поспори, а не само като латерна да си повтаря-много сме зле, батко да се маха и т.н. Дерзайте. Аз не се страхувам да защитя позициите си...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- deepblue1963
Ако не бяха ни "порязали" срещу Литекс и Ч.море,сега щяхме да делим 3-4 място с 28т. и да сме на 1/4 финал за КБ,нали?Ако Петков не беше допуснал "левашкия" гол срещу Залцбург в последните секунди и още няколко такива "събития",сега нямаше да говорим колко сме "трагични",нали?
parvanoff написа:Наистина слаба година, но е имало и къде-къде по-слаби. Не споделям мнението, че сме били трагични в евротурнирите. Вярно си е, че постът на нападател ни е най-слабата точка, но никой не отчита множество факти, а си знае своето......... Светът е в криза. Какво искате-като титан да се направят няколко трансфера, а да висим на толкова хора и да не се знае откъде ще дойдат парите. И служителите им не им е плащано от месеци, а те си правят трансферчета хорат. Ай стига-не искам такива собственици. Искам някой да поспори, а не само като латерна да си повтаря-много сме зле, батко да се маха и т.н. Дерзайте. Аз не се страхувам да защитя позициите си...
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ...
АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ И ДА СЕ ЗАЛОЖИ НА ЮНОШИТЕ, ТА ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВСКИ......
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход