Струваше ли си всичко това днес.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

motion_man
Контакти:

Re: Протест срещу съдиите

Мнениеот motion_man » 13 дек 2009 20:26

Защо не протестирахте преди години когато режеха всички останали отбори, за да можехте вие да печелите мачовете си? :lol:

Гледах повторението и казвам с ръка на сърцето, че голът не трябваше да бъде отменян, просто Бачев си вкара автогол... Какво е видял съдията, какво е провокирало решението му - не знам, не ми и трябва да знам. Единственото в което съм сигурен е, че трябва да получи ниска оценка за този мач и да не свири скоро - но толкова!
Вместо да потърсите грешките в собствения си отбор, както написа някой по-горе вие отново нападате съдията... А със или без този гол пак щяхте да паднете - признайте си, че бяхте отчайващо слаби, а ние поне в този мач бяхме във вихъра си.

Потребителски аватар
shano
Контакти:

Мнениеот shano » 13 дек 2009 20:30

абе като гледам какво им е отношението към Левски не подобава на това което тойе е допринесъл за Българския футбол...а относно коментара по горе погрешно си ме разбрал (metodito) но както и да е ше го преживея някак си :D
ЛЕВСКИ не е отборче ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2009 20:33

shano написа:абе като гледам какво им е отношението към Левски не подобава на това което тойе е допринесъл за Българския футбол...а относно коментара по горе погрешно си ме разбрал (metodito) но както и да е ше го преживея някак си :D

Бе и аз се поизхвърлих. Не трябва да се обиждат хората, заради това търнах допълнението.

koi4i

Мнениеот koi4i » 13 дек 2009 20:41

motion_man написа:Защо не протестирахте преди години когато режеха всички останали отбори, за да можехте вие да печелите мачовете си? :lol:

Гледах повторението и казвам с ръка на сърцето, че голът не трябваше да бъде отменян, просто Бачев си вкара автогол... Какво е видял съдията, какво е провокирало решението му - не знам, не ми и трябва да знам. Единственото в което съм сигурен е, че трябва да получи ниска оценка за този мач и да не свири скоро - но толкова!
Вместо да потърсите грешките в собствения си отбор, както написа някой по-горе вие отново нападате съдията... А със или без този гол пак щяхте да паднете - признайте си, че бяхте отчайващо слаби, а ние поне в този мач бяхме във вихъра си.

При наш 2-ри гол мача нямаше да се развие така.И като са ви режели съдиите протестирайте като нас.Кой ви пречи?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 13 дек 2009 20:41

deepblue1963 написа:
jembajemba написа:СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА. Съдията не беше слаб, а си свърши работата смело. Аз единствено не разбрах защо отмениха гола на Левски, но там защитници на Черно море вдигнаха ръка, значи може и да е имало нещо. Защо вместо да се занимавате със съдиите по - добре не видите, че Рабех май нарочно си изкара червен картон, защото му беше студено и го мързеше?

Досега не съм знаел,че гол се отменя при сигнал от защитниците(вдигнати ръце и прочие)!!! :x :x :x

Казвам че може и да е имало нещо. Добре, може и да е сбъркал съдията, но и 2:1 за Левски да беше станало, вие пак щяхте да паднете. И пак казвам, че според мен съдията е добър и свири смело.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 дек 2009 20:44

motion_man написа:Защо не протестирахте преди години когато режеха всички останали отбори, за да можехте вие да печелите мачовете си? :lol:

Аз ще ти кажа какво е видял съдията:голът на Левски трябва да се отмени,без значение по каква причина!Във вихъра си,казваш!Още в началото рефера ви показа,че всичко ви е позволено,че за вас картони няма да има,че балтиите и рендетата в зелено ще минават.При това положение другият отбор какво трябва да направи???А за крошето на Маркес какво се дава?Този мач е бил решен още с жребия.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
shano
Контакти:

Мнениеот shano » 13 дек 2009 20:46

Във един такъв мач след като ние сме с 10 човека понеже много разбираш и си бил сигурно футболист и си играл професионално и знаеш как влия напрежението мога да ти кажа само че при този обрат футболистите на Черно Море рухват психически дори не напълно се получава един спад при такъв развой мачът съвсем отива в друга насока. А конкретно случилото се във тази ситуация на нас ни отрязват краката и психически момчетата се изнервят...така че сам можеш да си направиш изводите от тук на сетне а не само да се заяждаш и да говориш глупости ;)
ЛЕВСКИ не е отборче ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ !

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Скандално!!

Мнениеот cska_vd » 13 дек 2009 20:50

Димо Момиров е в основата на притеснението на рефера Станислав Ставров в началото на мача Черно море - Левски, научи агенция Sportline. Потъпквайки правилата на БФС, Момиров нахлул в реферската стая 40 минути преди началото на срещата, без никой да го е викал там. При опит на човек от делегацията на Левски да се поинтересува какво става в одаята, "синият" представител бил брутално изблъскан от частната охрана на стадиона. Според столичани Момиров влязал в съдийската съблекалня, за да издаде директивата: "Черно море да продължи".

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Скандално!!

Мнениеот cska_vd » 13 дек 2009 20:51

Едва ли е истина ама ... не съдията вкара 4 гола ....

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Скандално!!

Мнениеот cska_vd » 13 дек 2009 20:53

San-Jose написа:ахахахахахах :mrgreen: Момиров не е бил на мача, дори поряди някакъв ангажимент не го е гледал :lol: спортлайнян се осраха пак, поне да бяха гледали канал 3

Това става 40 минути преди мача уш....

Върни се в “Левски”