В сряда се определя новия шампион на България!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

albedo
Контакти:

Re: В сряда се определя новия шампион на България!

Мнениеот albedo » 21 ное 2009 22:03

Май забравихте какво ви се случи на мача с ЦСКА и как 2-0 беше най-малкото, с което се разминахте. Пред вас стои въпроса дали ще вкарате гол в групите на ЛЕ или ще станете най-слабият отбор и в този турнир :) Има цял полусезон ,нищо особено не сте направили освен днескашният мач ,но всички видяха ,че Черно море не е същият отбор от миналата година . Голяма гордост след победи над Своге и Монатана :lol: Това е синята наглост, не гледат себе си колко са смешни ,а коментират другите :)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 21 ное 2009 22:04

Най-смешното е това мнение на автора на темата! Толкова да си глупав просто си е престъпление към човечеството!
1. Ако Литекс определено е много стойностен отбор, не знам кой те излъга, че Левски е следващия по стойност! До този момент за близо 20 мача аз НЕ СЪМ ВИДЯЛ Левски да покаже т.н. си пълен потенциал, което говори, че такова нещо няма! Трябва много работа по селекцията, а не пак мустакатия да купи 5-6 мача, за да затвори устите на т.н. фенове, които бързичко забравиха на какво приличаше Левски преди 3-4 седмици!
2. Не знам каква титла ще се определя и какво общо има Левски с титлата! Ако Литекс бие, то определено титлата е ясна, но ако Левски бие абсолютно нищо няма да е решено, защото ще имаме 5 отбора с шансове! При равен ще се реши едно нещо и то е, че Левски НЯМА да взима никаква титла!
3. Чорбата днес за първи път от 3-4 мача игра доста стойностно и който е гледал мача без сини очила ще е наясно, че ЦСКА си е доста силен отбор, който ако не се раздере отвътре ще бъде 1-2 място след края на сезона!
4. Гледайте програмата, Левски не може да спечели титлата в първите 6-7 кръга напролет, но определено може да я загуби тогава!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 21 ное 2009 22:05

PFC Litex написа:Мача в сряда за нас се явява просто като бонус и ако го спечелим ще е отлично, ако ли не НИЩО не губим.

За жалост е точно така,за Левски това се явява мача на сезона във вътрешното първенство,ако не го спечелим,просто губим много от шансовете си за нова титла,дори и напролет да бием всички...Няма никаква гаранция,че Литекс ще загуби точки срещу някой...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 ное 2009 22:06

до PFC Litex
мисля,че се обосновах,но ще го кажа по друг начин:"Литекс" и "Левски" са единствените отбори,които се опитват да играят футбол.За да станеш шампион,трябва да можеш или поне да се опитваш да играеш футбол.Следователно,шампион ще е един от двата тима.Аз смятам,че ще е "Литекс",но се надявам това да е "Левски".Така пак ли изглежда глупост?И ако десет години се опитваш да играеш,а други да пречат,но въпреки това е дошъл твоят час,това глупост ли е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 ное 2009 22:08

Литекс-превждам,имате страхотни футболисти,които си обичат заплатките,но наистина имат качества.Вие имате чудесни халфове в лицето на сандриню,том янев,много добър барт,вездесъщ кишишев ,но се дъните срещу слабите отбори.Помниш ли отбора на дражев аз го помня,а помниш ли резултата с тях ,аз го помня 0:0.превода ми свършва с това че литекс е най добрия отбор в момента,но шампион се става през месец май.
LEVSKI_FOREVER

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 ное 2009 22:12

albedo написа:Май забравихте какво ви се случи на мача с ЦСКА и как 2-0 беше най-малкото, с което се разминахте. Пред вас стои въпроса дали ще вкарате гол в групите на ЛЕ или ще станете най-слабият отбор и в този турнир :) Има цял полусезон ,нищо особено не сте направили освен днескашният мач ,но всички видяха ,че Черно море не е същият отбор от миналата година . Голяма гордост след победи над Своге и Монатана :lol: Това е синята наглост, не гледат себе си колко са смешни ,а коментират другите :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КУЛТОВО!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 ное 2009 22:13

zlatan написа:литекс много си предпазлив ,но винаги компетентен ето това ме кефи у теб,а в сряда мача е 2:0 преди малко говорих с Гришата.

Идеално, мисля да заложа 100 евро за единица, а ти щом имаш инфо от извора залагай апартамента - хем ще се радваш, че Левски са победили, хем че си спечлил :)

В сряда нещото което искам е обективно съдийство и съдията да е незабележим, всичко друго не ме интересува.
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 21 ное 2009 22:14

Левски през пролетта ще е много по-добър от това,което е в момента,може и да не станем шампиони,но ще затворим устите на много разбирачи...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 ное 2009 22:17

valio_av написа:Ей лефскарчета,къде бяхте се скрили когато жалкия ви отбор го биеше който го хванеше :) взехте някой мач и вече сте шампиони.Ами да ви е честита шампионската титла,пожелавам ви още много успехи :lol: .Скапани говеда,плачехте като вдовици преди месец тука,че и ние ви съжалявахме,сега големите ви усти пак са отворени,но споко ,пак ще ревете :mrgreen:

Вие пък станахте много големи и вие бе розови.. Нали ви видях какво правите, когато ви дойдоха по-трудните мачове. След края на първенството ще видим как ще стоят нещата и пак ще си говорим.. ;)
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 21 ное 2009 22:17

valio_av написа:Ей лефскарчета,къде бяхте се скрили когато жалкия ви отбор го биеше който го хванеше :) взехте някой мач и вече сте шампиони.Ами да ви е честита шампионската титла,пожелавам ви още много успехи :lol: .Скапани говеда,плачехте като вдовици преди месец тука,че и ние ви съжалявахме,сега големите ви усти пак са отворени,но споко ,пак ще ревете :mrgreen:

АЙДЕ ПО-СПОКОЙНО БЕ ПИЧ,говеда,моведа друго не знаеш ли бе,като няма какво да кажете и почват Говедарските словоизлияния.

Върни се в “Левски”