efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
Аз се надявам на суха мрежа! Ако това стане, ще съм доволен. Отпред каквото сабя покаже, ако вкараме нещо, бием, ако не, 0:0 :D
CHELSEA
Имам изключително силна вяра в правилния подход на сеньорО в мачовете от началото на спортно-състезателната година, та прогнозирам, че при равни други условия, изтривалка на мутрите като Джуджето би трябвало да бъде закрит тактически.
Повтарям, при равни други условия!
Винаги имам едно наум, че наш Припок може да е спретнал някаква игра, тъкмо тук се крият най-големите ми притеснения. Мачът на Лаута ми доказа, че трябва непременно да се има едно наум.
Винаги имам едно наум, че наш Припок може да е спретнал някаква игра, тъкмо тук се крият най-големите ми притеснения. Мачът на Лаута ми доказа, че трябва непременно да се има едно наум.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Важен мач за нас. Ако го вземем официално може да заявим шампионски амбиции.
Няма кво да се обърка.
-
Bet_Expert
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Не съм голям оптимист , чак се чудя на прогнозите за 3 на 0 , 5 на 0
Много важно ще е как ще се справят нашите с Годой , който най-после ще получи пространството което най му харесва.
На Георги Аспарухов ако не се лъжа ни вкара точно такива 2 гола , ние натискаме натискаме натискаме , една топка към центъра , овладява и ............
Може би една размяна на голове за 1:1 и ако нещо ще се случва , то да стане в последните 15 мин
Дано да е 2:1 за нас , че иначе ще настане спек и сговнясване.
3 гола в този мач???
Ти вярваш ли го?
И то на мокър и тежък терен през ноември?
Очаквам ъндър 2.5.
Няма да се учудя и на ъндър 1.5.
Ще видим.
TristaNNN написа:Имам изключително силна вяра в правилния подход на сеньорО в мачовете от началото на спортно-състезателната година, та прогнозирам, че при равни други условия, изтривалка на мутрите като Джуджето би трябвало да бъде закрит тактически.
Не забравяй и Гиджена, не случайно е сложен тук.
Bet_Expert написа:LoveAndPeace написа:Не съм голям оптимист , чак се чудя на прогнозите за 3 на 0 , 5 на 0
Много важно ще е как ще се справят нашите с Годой , който най-после ще получи пространството което най му харесва.
На Георги Аспарухов ако не се лъжа ни вкара точно такива 2 гола , ние натискаме натискаме натискаме , една топка към центъра , овладява и ............
Може би една размяна на голове за 1:1 и ако нещо ще се случва , то да стане в последните 15 мин
Дано да е 2:1 за нас , че иначе ще настане спек и сговнясване.
3 гола в този мач???
Ти вярваш ли го?
И то на мокър и тежък терен през ноември?
Очаквам ъндър 2.5.
Няма да се учудя и на ъндър 1.5.
Ще видим.
Тежки и мокър терен не е гаранция за головете. И март месец беше мокро и дори по-студено но мача свърши 2:2
Като изненада приемам липсата на Ради Кирилов в групата за мача? Предполагам лека контузия, въпреки че през последните мачове той е длъжник на отбора.
П.П. Смятам че е доказан мазохизъм да продължаваме да даваме шанс на Рилдо.
П.П. Смятам че е доказан мазохизъм да продължаваме да даваме шанс на Рилдо.
Без Кирилов на 99,9% няма да бием.
-
THE G.A.M.E
Почти 4 месеца от началото на сезона, може да се каже, че този Левски играе... Не силен, не красив, но определено подреден и смислен футбол.
Който по-важното, дава в повечето случаи позитивни резултати.
Единственият мач в който се изложихме, бе в Холандия срещу Алкмаар.
Дори при загубата в Пловдив срещу Локо-то, при мъничко шанс щяхме да извлечем добър резултат.
Въобще, дори когато играта зацикли ( за щастие това към момента се случва в отделни моменти, най-много полувремена ) .. Отборът изглежда в състояние да достигне до добър завършек на мача.
Не знам какво да очаквам, но съм спокоен.
Мисля, че дори при загуба ( никой от нас не го иска ) ... Нищо не променя факта, че тима еволюира.
Ест. при негативен резултат ще трябва да покаже това в двубоите до края на сезона.
Който по-важното, дава в повечето случаи позитивни резултати.
Единственият мач в който се изложихме, бе в Холандия срещу Алкмаар.
Дори при загубата в Пловдив срещу Локо-то, при мъничко шанс щяхме да извлечем добър резултат.
Въобще, дори когато играта зацикли ( за щастие това към момента се случва в отделни моменти, най-много полувремена ) .. Отборът изглежда в състояние да достигне до добър завършек на мача.
Не знам какво да очаквам, но съм спокоен.
Мисля, че дори при загуба ( никой от нас не го иска ) ... Нищо не променя факта, че тима еволюира.
Ест. при негативен резултат ще трябва да покаже това в двубоите до края на сезона.