efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Testa_di_Legno
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Мнениеот Testa_di_Legno » 30 сеп 2025 13:18

След като спукахме балона срещу "Локо"-то, сега очаквам едно гросмайсторско реми с другия пловдивски клуб и постепенно завръщане към реализма и в очаквания, и в изказвания от страна на левскарите. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 сеп 2025 16:38

Доста интересен състав. Да видим македончето как ще дебютира. Митков и Бурас не ми вдъхват много доверие като двойка на пивота, Цунами почти не е играл и той от началото на сезона.... Доста експериментално ми се вижда, дано проработи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 сеп 2025 16:40

Очаквах комфортна победа, но този стартов състав направо ме хвърли в шах. Кой ще играе десен бек? Серафимов до преди няколко дни не попадаше в групата, днес титуляр от първата минута. Митков и той, горкият, пак ще го мъчат. Единственият позитив за мен е дуото Бурас - Сула, очаквам много от тях, когато се обиграят и около тях има нормални съотборници (сега е само един Ради в офанзивни позиции).

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 сеп 2025 16:42

Хульо пак без нападател. Добре поне, че започва с двамата дюнерджии. Ще има шиш кебап, ако пусне Рупанов. Иначе трудна работа с фалшивата девятка с гарантирано място. Дано да бъркам, ама все пак някой трябва да вкара.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 сеп 2025 16:50

Когато змията умира хапе най-силно, така че ако подцените този мач с оглед състоянието на Ботев, ще го загубите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 30 сеп 2025 16:51

futbolqga написа:Очаквах комфортна победа, но този стартов състав направо ме хвърли в шах. Кой ще играе десен бек? Серафимов до преди няколко дни не попадаше в групата, днес титуляр от първата минута. Митков и той, горкият, пак ще го мъчат. Единственият позитив за мен е дуото Бурас - Сула, очаквам много от тях, когато се обиграят и около тях има нормални съотборници (сега е само един Ради в офанзивни позиции).

3-5-2
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 сеп 2025 16:54

Доста експериментален състав и то след загубен мач. Дано е оправдан този риск. Харесва ми че ще видим двамата алжирци, но ми липсва Търдин
.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 сеп 2025 17:04

Аз съм се зарекъл лоша дума за Хулио да не изричам до края на сезона (ако г.з. не го уволни междувременно), така че ще кажа хубавото - поне е склонен да експериментира, нещо, което нито Генчев, нито Мъри правеха (за колЮ няма да отварям реч, че той е всичко друго, но не и тренер - калитар с готов отбор и много кАсмет). така че може пък да върже, а ако не дай Боже не върже, не виждам причина да се обвинява тренера - наистиан се старае и опитва различни варианти
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 30 сеп 2025 17:17

Отчаяни действия със състава, дори не е напълно ясно с каква схема сме. Ясно е, че пак сме без нападател, типичната испанска глупост. Може би някаква 3-ка ЦЗ при атака и връщане на Майкон в защитната линия при отбрана, ще видим. Поне Бурас и Серафимов стартират най-сетне. Алжирецът беше единственият добър в Лаута. Завръща се и кошмарът за заблудените- Митков. Поне ще има кого да обвинят, ако любимецът им, Майкон, пак осере мача.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 30 сеп 2025 17:17

Добре де брат, колко пък да не го критикуваме? Виж само какъв състав е измъдрил. Да не би да се подава на напрежението? Имаш Алдаир и Кандем отдясно, пускаш играч, който е централен защитник вместо тях и не е бил в групата няколко мача. Разваляш сработена двойка централни защитници и слагащ Цунами там? Пак държиш Рупанов резерва, а играеш с Фильо дето са го излъгали,.че е бразилец. Не е нормално това.

Върни се в “Левски”