efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Air_Smuggler

Мнениеот Странджата » 23 апр 2025 16:56

Е-е-е, то на така зададените въпроси какви по-различни отговори очакваш освен такива, които те дразнят. Манолов че знае, знае, какво и колко - това не знам. Според мене вече няма тире, има палимсест - всичко бе така добре замазано, че трябва здрави изчегъртване и то от реставратор, за да стигнеш до истинското.

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот tmanolov » 23 апр 2025 16:57

Странджата написа:На зла круша - дълъг прът е разбираемо, но мисля, че си си изградил образ на можещ и знаещ човек. А - за мене поне, хулният език е профанация, която противоречи на твоята същност. Даже и да е съзвучен с думите на тези, които визираш, така се принизяваш до тях. Но то и Ботев е писал - а вий, вий сте идиоти - така че не си сам :)

Сигурно си прав, но винаги съм държал да се изразявам коректно и в пълнота, без недомлъвки, където е възможно. Често срещу мен има пълни дилетанти с образУвание от топспорт и подобните им. Отлично знам, че каквото и да кажа или напиша, трудно, дори невъзможно ще променя мнението на бъдещите сини припоци. А ги наричам така, за да се стреснат поне малко от безметежния си сън, точно както нашите възрожденци (да не се бъркат с настоящите копейки) са наричали роби хора с по 2 ката къщи и частна собственост. Мисля, че съм ясен, нали?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 23 апр 2025 16:58

Air_Smuggler написа:Манолов, остави ги тия ламери тука, ясно е, че нищо не разбират ! И не само от футбол :-))

Глей са....аз съм оформен идиот с 5-ти клас, и тъп като слонски задник. Затова се обръщам към тебе, ти баща, ти майка, явно си наясно с всичко. Моля те разясни ми :

1. Какво означава "липсата на карти" ?
2. Кой е "сегашния ребрандиран литекс" ?
3. Кои са "умнокрасивите сини припоци" и за какво се борят ?
4. Коя е другата Цура ("2023г пък бихме другата Цура на финала)
5. Какво е "N3BUL" ?
6. Кои "винаги са със свалени гащи за купата, освен ако не играят с Левски" ?
7. Защо "ЦСКА-София няма да играе в ЕКТ" ?
8. Кой кого ще бие "Драматично", разбира се ?
9. Кои са БХ и Свинята и кой е Кольо Калиткото

И накрая, моля разкажи ми какво предстои да стане, очевидно си наясно - кой на кого ще легне, кой ще спечели купата и защо, кой ще играе в ЕКТ и защо, и въобще сподели мислите си, може па да прихванем нещичко. Благодаря !

Е, той манолката като улучи нещо (по случайност), не може да му затвориш плювалника със седмици. Обаче когато стане обратното, се завира в мишата си дупка и не пише, докато не отмине бурята от заслужените попържни и клетви по негов адрес. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 23 апр 2025 17:19

Малко офтопик, ама... 1:0 с рикошет и Хулио се хвали, че е новия Анчелоти :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 апр 2025 18:11

Бием Кърджали с лекота с "футболен стил в който да се влюбиш" :lol: :lol: :lol: Marca ми е Уикенд

П.С. Манолката съвсем изтрещя , но пък прогнозата този път му е желязна - Тирето вече без тире НЯМА да играе в турнирите.
За целта трябва да загубят финала , да не станат 5 или ако станат 5ти да загубят баража. Тука вече няма ама топка е , прогнозата е сигурна като фашисткия план "Киев за 3 дни" ..........предстои да видим.

helic
Контакти:

Re: Манолов

Мнениеот helic » 23 апр 2025 19:06

tmanolov написа:
Странджата написа:Понеже съм доста по-възрасте от тебе, а и малко отбирам от общуване, мога ли да те попитам кой ти е казал, че хулният език е език на правдата? И че с него печелиш уважение и авторитет?

Това не го разбрах, ама when in Rome, act like Romans или бг версията му: на зла круша, зъл прът - макар аз да не разбрах защо е насочено към мен, вярвам, че ти ще ме разбереш

Манолов, мойте уважения и се извинявам за офтопика, ама английския ти е малко от типа български английски
Казва се -
When in Rome, do as the Romans do

П.С. и с поста изобщо не целя работата да е to evil pear - evil rod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2025 05:02

Понеже, като го напиша това бием и не познавам, пиша го: скептичен съм за този мач. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2025 05:13

Хубаво тролвате Манолката, но за съжаление наистина пише неща, които стават реалност. За съжаление казвам, защото звучат като конспирации. Но няма вече конспиративни теории, а само конспиративни практики. Извикали нюнютата Мъри. Той очаквал, че го викат за нов договор, те се гаврят с него. И после "бил избягал". Да бе, с 200 си би камшика от тая кочина.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 апр 2025 08:34

7:0
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”