efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Brannik82

Re: efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот Brannik82 » 12 фев 2025 12:57

Till.Lindemann написа:Едно е сигурно, не вземем ли този мач, става ясно как сме взели мача с Лудогорец.
Защото не може да надиграеш шампиона от последните 14 години, пък да не можеш да надиграеш и биеш изпадащия Хебър.
Накратко, мачът в Пазарджик ще ни даде отговори на много въпроси от последните дни, както и за близкото ни бъдеще.
Ако трябва да говорим сериозно, отбор, неспособен да бие Хебър, за какви Евротурнири може да мечтае?
Затова или бием в Пазарджик, или нищо друго като алтернатива.
С резултат не се наемам да прогнозирам. Ще видим в събота.

Ти да не си на 12? щото сме били тия, трябва да бием ония.. Пълни глупости... Мач с мач не си прилича, терен, атмосферни условия, нагласа на противника, стимулация от трети отбор и тн. и тн.. Лудогорец си ги бихме абсолютно заслужено, бяхме по-добри от тях във всеки един компонент! Всички други теории са чикибойски фантазии от спрели мозъци!

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 фев 2025 13:25

Brannik82 написа:
Till.Lindemann написа:Едно е сигурно, не вземем ли този мач, става ясно как сме взели мача с Лудогорец.
Защото не може да надиграеш шампиона от последните 14 години, пък да не можеш да надиграеш и биеш изпадащия Хебър.
Накратко, мачът в Пазарджик ще ни даде отговори на много въпроси от последните дни, както и за близкото ни бъдеще.
Ако трябва да говорим сериозно, отбор, неспособен да бие Хебър, за какви Евротурнири може да мечтае?

Ти да не си на 12? щото сме били тия, трябва да бием ония.. Пълни глупости... Мач с мач не си прилича, терен, атмосферни условия, нагласа на противника, стимулация от трети отбор и тн. и тн.. Лудогорец си ги бихме абсолютно заслужено, бяхме по-добри от тях във всеки един компонент! Всички други теории са чикибойски фантазии от спрели мозъци!

бе що се правите на улави - очеизвадно маът с делиорманци беше уговорен! Да ти говори нещо липсата на обърнати знамена на стадиона? А липсата на удар във вратата ни до 90-тата минута, щото знаят какъв шаран е портиерчето? Ми те делиорманци май нямат мач този сезон, дето да нямат удар във вратата (освен с Лацио, които са първи в ЛЕ - проверих), но видиш ли, на смешната ни защита, дето отнася 4-ки за норматив и дори Добруджа ни наши гол, не могат да се опънат, та чак с дузпа в последните секунди да стане нещо като удар - ай сиктир, както би казал г.з. Дори и малко мозАк да има човек, пак би го прозрял!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 фев 2025 14:03

Пич, не говори глупости, Барса падат домакински от отбори в зоната, Ливърпул ги бие отбор от последното място в Чемпиъншип, ти ми говориш за Хебър...

Преди 2 години Левски не можа бие Спартак Вн, не можа да бие на Васил Левски Септември и направи Х с Пирин... От тези отбори два отпаднаха от А група!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 фев 2025 14:04

csimoen2 написа:

Пич, не говори глупости, Барса падат домакински от отбори в зоната, Ливърпул ги бие отбор от последното място в Чемпиъншип, ти ми говориш за Хебър...

Преди 2 години Левски не можа бие Спартак Вн, не можа да бие на Васил Левски Септември и направи Х с Пирин... От тези отбори два отпаднаха от А група!

Ако си се занимавал с футбол (не важи пред блока) ще знаеш каква е разликата, чисто игрово, между цитирания от теб мач с Лудогорец и предстоящия с почти изпданалия Хебър...

Схема на игра, накъсване, лежане, блъскане и т.н. = общо футбол под 50% от игровото време!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 фев 2025 14:16

tmanolov написа:бе що се правите на улави - очеизвадно маът с делиорманци беше уговорен! Да ти говори нещо липсата на обърнати знамена на стадиона? А липсата на удар във вратата ни до 90-тата минута, щото знаят какъв шаран е портиерчето? Ми те делиорманци май нямат мач този сезон, дето да нямат удар във вратата (освен с Лацио, които са първи в ЛЕ - проверих), но видиш ли, на смешната ни защита, дето отнася 4-ки за норматив и дори Добруджа ни наши гол, не могат да се опънат, та чак с дузпа в последните секунди да стане нещо като удар - ай сиктир, както би казал г.з. Дори и малко мозАк да има човек, пак би го прозрял!

:lol: :lol: Как ли върви тая мисъл в главата ти , която свързва в едно обърнати знамена , липса на гресия , дузпа в последната минута и потенциалното ми-ми Мажо-Домус

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 12 фев 2025 14:29

Ей, някои хора не се спряха - като побеснели са от неделя!!!! Голям рев, голямо заклеймяване, че мачът бил уговорен! Хора, все едно ви е яд, че Левски е победил каузата??!! Ами бихме си ги! Дали ни били подценили? Ама нямали централен нападател, ама нямали били удар??!!! Това не е наш проблем! Стига с тази омраза левскари! Ние трябва да си обичаме и подкрепяме отбора - винаги и навсякъде! Защото Левски не започва и не свършва нито със Сираков, нито със Стоилов! Те ще си заминат като всички нас, но Левски ще остане..... Защото Левски е вечен!!!! Колкото до мача в събота - ще бъде труден, като всеки един мач за нас от години! Но каквото и да се случи, аз няма да спра да подкрепям Левски!!! Само Левски!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 фев 2025 14:40

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:бе що се правите на улави - очеизвадно маът с делиорманци беше уговорен! Да ти говори нещо липсата на обърнати знамена на стадиона? А липсата на удар във вратата ни до 90-тата минута, щото знаят какъв шаран е портиерчето? Ми те делиорманци май нямат мач този сезон, дето да нямат удар във вратата (освен с Лацио, които са първи в ЛЕ - проверих), но видиш ли, на смешната ни защита, дето отнася 4-ки за норматив и дори Добруджа ни наши гол, не могат да се опънат, та чак с дузпа в последните секунди да стане нещо като удар - ай сиктир, както би казал г.з. Дори и малко мозАк да има човек, пак би го прозрял!

:lol: :lol: Как ли върви тая мисъл в главата ти , която свързва в едно обърнати знамена , липса на гресия , дузпа в последната минута и потенциалното ми-ми Мажо-Домус

Ако си чувал за "Окамова бръсначка" ще разбереш гениалната мисъл.
Според мен Тръмп се обади на Домуса да заповяда на и треньора си да загуби мача, че иначе мирни преговори между Русия и Украйна няма да има. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 фев 2025 14:42

LoveAndPeace написа:

Мбаце, ти как се чувстваш, след като лоботомираните, пардон, любимите ти умнокрастави пак са седнали в скутчето на Шишинка и мама Праска днес - кака Кокорка, Кики, Манолката, Белобрадата козичка, Божанков и така цели 10 парчета :mrgreen:

А моето мнение винаги е ясно, точно и ПРЕДВАРИТЕЛНО заявено. Цитат от 06.01.2025 в темата за мача на хората от делиормана

https://forum.gong.bg/posting.php?mode= ... &p=8416204

tmanolov написа:Поздравления за ентусиазма ти да правиш теми - ако е и безплатно, само от любов към клуба ти, мога единствено двойно да адмирирам! Конкретно за този мач си мисля, че трябва да ни го дадете - все пак нашият "мажо" е на същата каишка като вашия, така че ще имаме да връщаме, когато се наложи, а пък и на нас победата ни трябва за легитимиране на новия тренер, докато за вас този мач е без значение, а и си имате ЕКТ, за които да мислите. Някога ходех и чаках този мач с нетърпение, сега ми е все тая и дори няма да се размърдам да ида на стадиона, а си букнах една Гран Канария и може да посетя мач на Лас Палмас - приоритети :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 фев 2025 14:53

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Мбаце, ти как се чувстваш, след като лоботомираните, пардон, любимите ти умнокрастави пак са седнали в скутчето на Шишинка и мама Праска днес - кака Кокорка, Кики, Манолката, Белобрадата козичка, Божанков и така цели 10 парчета :mrgreen:

А моето мнение винаги е ясно, точно и ПРЕДВАРИТЕЛНО заявено. Цитат от 06.01.2025 в темата за мача на хората от делиормана

https://forum.gong.bg/posting.php?mode= ... &p=8416204

tmanolov написа:Поздравления за ентусиазма ти да правиш теми - ако е и безплатно, само от любов към клуба ти, мога единствено двойно да адмирирам! Конкретно за този мач си мисля, че трябва да ни го дадете - все пак нашият "мажо" е на същата каишка като вашия, така че ще имаме да връщаме, когато се наложи, а пък и на нас победата ни трябва за легитимиране на новия тренер, докато за вас този мач е без значение, а и си имате ЕКТ, за които да мислите. Някога ходех и чаках този мач с нетърпение, сега ми е все тая и дори няма да се размърдам да ида на стадиона, а си букнах една Гран Канария и може да посетя мач на Лас Палмас - приоритети :oops:

Благодаря , добре. Цялата седмица е усмихната , когато Левски победи , още повече очаквайки някаква неприятна загуба. И не само при мен , при няколко познати левскари настроението е същото приповдигнато........сърце не ми дава да им обясня , че няма повод за радост , защото по ефекта на пеперудата размахала криле в Азия , в Европа се получава ураган , та и при нас по силата на напрежението по едни опънати струни , повечето видими само за теб , Левски е победил нечестно :(
Една молба :) Обвържи логично - липсата на обърнатите знамена и споменатото ми-ми Мажо-Домус ? Как А води до Б ? Моля те.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 фев 2025 15:06

LoveAndPeace написа:Благодаря , добре. Цялата седмица е усмихната , когато Левски победи , още повече очаквайки някаква неприятна загуба. И не само при мен , при няколко познати левскари настроението е същото приповдигнато........сърце не ми дава да им обясня , че няма повод за радост , защото по ефекта на пеперудата размахала криле в Азия , в Европа се получава ураган , та и при нас по силата на напрежението по едни опънати струни , повечето видими само за теб , Левски е победил нечестно :(
Една молба :) Обвържи логично - липсата на обърнатите знамена и споменатото ми-ми Мажо-Домус ? Как А води до Б ? Моля те.

отговори ми за мими-то на умнокраставите към скута на Шишинка и веднага ще ти дам едно кондицио сине ква нон - аз никога не бягам от нито една тема, но е малко, как да се изразя, елементарничко, да ми се правиш на умнокрасив, задавайки само въпроси и бягайки от отговори, нали? Отново да повторя - винаги казвам ПРЕДВАРИТЕЛНО, когато очаквам една или друга далавера. И успеваемостта ми не е никак малка, като за бъдещо несигурно (и с малка вероятност, според умнокраставите) събитие. та давай, нека стане дискусия и да въървим напред, както е казал Апостола
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”