efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Мнениеот Aronaks » 24 окт 2024 22:56

veni__85 написа:
Aronaks написа:В събота играят Хебър и Крумовград. Не знам какво е пречило Левски да играе също в събота. Отборът, който събира най-много публика на стадиона и пред телевезионния екран не може да играе в нормално време в събота, а трябва да бъде забутан в петък вечер в 19:00, когато е най-кошмарното време за придвижване в София. Малоумна телевезия и малоумно БФС.

Мача ще е в Коматево, тоест никаква работа за полицията. Точно 0 зрители.

Стига оправдания за полицията, че не може да си свърши работата. Знаеш ли колко полицаи има в България? И не могат да охраняват няколко мача, от които само на Левски ще има публика. Стига глупости. Няма такива търтеи и корумпирани лизачи на властта като нашите милиционери.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 окт 2024 09:46

tmanolov написа:
Aronaks написа:В събота играят Хебър и Крумовград. Не знам какво е пречило Левски да играе също в събота. Отборът, който събира най-много публика на стадиона и пред телевезионния екран не може да играе в нормално време в събота, а трябва да бъде забутан в петък вечер в 19:00, когато е най-кошмарното време за придвижване в София. Малоумна телевезия и малоумно БФС.

забрави и малоумно рАководство - всъщност точно г.з. и неебателното му поведение на тази тема са причина за подобни гаври с нас. Но пък много фенове на едно място, при това постоянно, дори и половината да са наркоманизирана измет, са си проблем, както и да го погледнеш, затова е по-добре мачовете да са с минимален брой публика, да не стане сакатлък

tmanolov, ако не излееш поредната порция срещу Сираков не можеш да заспиш. И аз не го уважавам, но не смятам, че това е пътя. Всяка атака срещу който и да е от служител от Левски и атака срещу клуба. В случая той не би могъл да промени нещо. Това е специализирана операция с делиормански повей. Единственият отбор който би могъл да прецака участието на Лудогорец в ШЛ е Левски. След като и БФС и тв правата са подведомствени на един богат българин, ти какво очакваш. Нима отложеният с месец мач с ловешко-етрополската група беше заради концерта? Очакванията бяха тирейци да си стъпят на краката с новото ръководство и попълнения за да могат евентуално да вземат точка от пряк конкурент. Така че, вината не е на Сираков. Виждаш какво става с всяка деларация. Гласност без ефект. Дори Гонзо не може да се противопостави. Машината работи не против Левски, а в полза на един отбор.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2024 10:22

wilge написа:
tmanolov написа:

забрави и малоумно рАководство - всъщност точно г.з. и неебателното му поведение на тази тема са причина за подобни гаври с нас. Но пък много фенове на едно място, при това постоянно, дори и половината да са наркоманизирана измет, са си проблем, както и да го погледнеш, затова е по-добре мачовете да са с минимален брой публика, да не стане сакатлък

tmanolov, ако не излееш поредната порция срещу Сираков не можеш да заспиш. И аз не го уважавам, но не смятам, че това е пътя. Всяка атака срещу който и да е от служител от Левски и атака срещу клуба. В случая той не би могъл да промени нещо. Това е специализирана операция с делиормански повей. Единственият отбор който би могъл да прецака участието на Лудогорец в ШЛ е Левски. След като и БФС и тв правата са подведомствени на един богат българин, ти какво очакваш. Нима отложеният с месец мач с ловешко-етрополската група беше заради концерта? Очакванията бяха тирейци да си стъпят на краката с новото ръководство и попълнения за да могат евентуално да вземат точка от пряк конкурент. Така че, вината не е на Сираков. Виждаш какво става с всяка деларация. Гласност без ефект. Дори Гонзо не може да се противопостави. Машината работи не против Левски, а в полза на един отбор.

Тъй, уважавам мнението ти, сега ти чуй моето:

- първо, ние сме Левски, Левски, а не Чепръчене (с цялото уважание към този отбор, ако има такъв). Като тук не ползвам мемето "ний смйе Левски, бааа", а цялото съдържание на това понятие - това е социален феномен, който без проблем, особено в изборни времена през 3 месеца, може, ако има начело Президент, а не г.з, да извади без проблем 10-15-20 000 човека, които да направят строхотен проблем на властта!

- второ, следващо от горното, затова начело на Левски се поставя въпросния г.з, дето уж бил легенда, щото си събул гащите, който е единственият "мажоритар", дето не е дал и една стотинка за клуба си, но пък той и семейството му са облажили сериозно и от БХ (разрешителното за строеж в Бояна и парите, дето Дънди даваше за купените златни медали на Раева), и от "крайния собственик на генералния спонсор"

- трето, Гонзо е пионка на цар Делян Шишман, за да се вземат едни пари през подмандатните му фирми за троителство на стадиони, които ще дойдат от държавата и УЕФА

- четвърто, в Левски има крайно изгнили неща, които, ако не се изрежат, съответните втори, трети или пети места ще са само временни понятия

- пето и последно, ако ние искаме да сме Левски, то г.з. следва да се омете с 200, защото всичко лощо почва именно от него. Нормален собственик би тропнал на масата и би получил своето - казвал съм го 1000 пъти - теренът на стадион Раковски, където да се изгради стадион с прилежащ мол, при което положебие стадионът ще излезе безплатен и наистина ще ни изстреля в друга орбита. И едни 15-20000 човека пред Министерски съвет ще направят въпросното решение просто досадна формалност в рамките на няколко дни! Но ни трябва левскар-собственик, а не най-големият жив г.з на планетата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 окт 2024 14:09

Галчев ще се вихри на десния бек :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 25 окт 2024 15:04

Манолов, споделям вижданията ти на 100%, но замисли се върху тезата за нов собственик, който ще тропне по масата. Сам казваш и сам знаеш, че ДП и ББ колят и бесят в милата ни татковина. Е в такъв случай, откъде да дойде новия смел собственик, че да тропне по масата и да се опълчи на въпросните субекти. Та те разпределят всеки лев в държавата и искат да печелят от всичко. За да може Левски да се опълчи трябва да има собственик отвън, който да бъде достатъчно силен и финансово и по друг начин, и който да не се страхува от тези двамата. Само дето никой мощен собственик, инвеститор или компания не биха се занимавали с отбор от България, независимо как се казва този отбор. Това е моето мнение. Ние сме обречени, докато тия двамата и цялата клика около тях не бъдат прибрани зад решетките или не изчезнат в дън земя поради някаква причина.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2024 15:17

Aronaks написа:Манолов, споделям вижданията ти на 100%, но замисли се върху тезата за нов собственик, който ще тропне по масата. Сам казваш и сам знаеш, че ДП и ББ колят и бесят в милата ни татковина. Е в такъв случай, откъде да дойде новия смел собственик, че да тропне по масата и да се опълчи на въпросните субекти. Та те разпределят всеки лев в държавата и искат да печелят от всичко. За да може Левски да се опълчи трябва да има собственик отвън, който да бъде достатъчно силен и финансово и по друг начин, и който да не се страхува от тези двамата. Само дето никой мощен собственик, инвеститор или компания не биха се занимавали с отбор от България, независимо как се казва този отбор. Това е моето мнение. Ние сме обречени, докато тия двамата и цялата клика около тях не бъдат прибрани зад решетките или не изчезнат в дън земя поради някаква причина.

Прав си, така е, но все пак може да се лавира и да се иска, както искат всички, съответно да се получи. И ако сметнем, че до момента сме били ниски, заради проблемите с НАП, то след разпродажбата на отбора на Мъри, ние такива проблеми нямаме, т.е. може да се иска още нещо. Но не се иска и сме тихички, а това е похабена енергия, която е невъзвращаема...

Лично, неправославно мнение - шансът на Левски беше Черепа и шансът на Черепа беше Левски. За съжаление, нито Черепа се възползва от Левски, за да не го смажат, нито Левски се възпозлва от Черепа, за да е с 0 дългове към момента и изграден стадион. Ясно, една част от феновете беше и е хваната за топките от БХ, но другата? Или всички са хванати? И преди някой умнокрасиво да ми хвърли мантрата за Магнитски, само да видят какво ще се случи след няколко дни точно с един намагнитен :geek:

Сега, в момента, пак имаме шанс, но трябват топки - ако трябва и по вторите начини, но да се намекне на БХ, че хегемонията на делиорманци следва да спре и да си отзове редник Киро, пък макар и само за 1 сезон. Шампионът, както сме си говорили, има трасиран път към групи, а от ЕКТ се печели много - не само пари, но и подписи на футболисти, за които да сме трамплин, а и точки, за да си поставен следващия път. Обаче като си нагъзен и се вълнуваш само от собственото си добруване на инфантилен, самовлюбен имбецил с нефелни дъщери и жена с голяма уста, нямаш възможността да искаш нищо за отбора. Само за себе си. То това е драмата и на държавата на политическо ниво, но да не отплесвам.

А това дразни и спира много хора като мен - сега ще си купя пак нещо, ще ида на мач на въпреки, но не го правя със сърце и желание, както по времето на Мъри с всичките му кусури. Тогава имаше светлинка и надежда, въпреки зависимостите, сега, поне за мен, има само мишкуване с някоя и друга епизодична победа, която не ме топли
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 окт 2024 16:29

tmanolov написа:...

Споделям доводите ти, не ми харесва само как наричаш назначеният за собственик. Личи, че си възпитан и образован мъж който милее за синята идея. Измисли по-фино и дори по-унизително определение към въпросната особа. Това е грубо и не отива на един левскар. Колкото до двадесетте хиляди... само като се сетя от чия уста излезе това: "Пак повтарям: ще дойдем 20 хиляди и ще изметем всичко. Камък върху камък няма да остане“ и знам, че е колкото да се замажат очите на хората. Не познавам човек който се връзва на приказките му, но по стечение на обстоятелствата е начело на Левски и за това не си позволявам да го наричам така. А стадион Раковски, доколкото знам, е собственост на Министерството на вътрешните работи. Трудно ще стане. Те нека направят по европейски стандарт Герена, и на това ще съм доволен. И разбира се силно работеща и продуктивна ДЮШ работеща по европейски методики.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 окт 2024 16:42

Aronaks написа:Манолов, споделям вижданията ти на 100%, но замисли се върху тезата за нов собственик, който ще тропне по масата. Сам казваш и сам знаеш, че ДП и ББ колят и бесят в милата ни татковина. Е в такъв случай, откъде да дойде новия смел собственик, че да тропне по масата и да се опълчи на въпросните субекти. Та те разпределят всеки лев в държавата и искат да печелят от всичко. За да може Левски да се опълчи трябва да има собственик отвън, който да бъде достатъчно силен и финансово и по друг начин, и който да не се страхува от тези двамата. Само дето никой мощен собственик, инвеститор или компания не биха се занимавали с отбор от България, независимо как се казва този отбор. Това е моето мнение. Ние сме обречени, докато тия двамата и цялата клика около тях не бъдат прибрани зад решетките или не изчезнат в дън земя поради някаква причина.

Не съществува толкова мощен външен спонсор с когото да не могат да се справят Дебелото начало и гнилата му банкянска Тиква, ако дойде в страната на мафията. За да се освободим от тия ненаситни кръвопийци, в страната ни трябва да дойде чужда армия, а не мощен спонсор.
Последна промяна от realno на 25 окт 2024 16:45, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2024 16:43

wilge написа:
tmanolov написа:...

Споделям доводите ти, не ми харесва само как наричаш назначеният за собственик. Личи, че си възпитан и образован мъж който милее за синята идея. Измисли по-фино и дори по-унизително определение към въпросната особа. Това е грубо и не отива на един левскар. Колкото до двадесетте хиляди... само като се сетя от чия уста излезе това: "Пак повтарям: ще дойдем 20 хиляди и ще изметем всичко. Камък върху камък няма да остане“ и знам, че е колкото да се замажат очите на хората. Не познавам човек който се връзва на приказките му, но по стечение на обстоятелствата е начело на Левски и за това не си позволявам да го наричам така. А стадион Раковски, доколкото знам, е собственост на Министерството на вътрешните работи. Трудно ще стане. Те нека направят по европейски стандарт Герена, и на това ще съм доволен. И разбира се силно работеща и продуктивна ДЮШ работеща по европейски методики.

те дадоха стадион, собственост на Министерство на отбраната, на анаследника на Литекс и Етрополе, та на нас ли няма да дадат, ако наистина сме 20 000, което е лесно, ако имаме нормален собственик. Да, рязък съм с изказа си към "мажоритаря", но аз съм такъв с него от 1994 насам. А ми беше идол - силно любим и мразим, знаеш как е :geek:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”