efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Виждам сините фенове много надъхани , НО лично аз мисля , че ще берете доста ядове !!!
emokanar написа:Виждам сините фенове много надъхани , НО лично аз мисля , че ще берете доста ядове !!!
Пиленце, не мисли за ядовете на сините фенове, мисли за ядовете на жълтите след резила довечера в Марибор.
emokanar написа:Виждам сините фенове много надъхани , НО лично аз мисля , че ще берете доста ядове !!!
Първо да пожелая успех на любимия ти отбор, който да стигне възможно най-напред в ЕКТ.
Не знам защо приемаш сериозно мненията в тази тема.
от rane » 15 юли 2024 14:10
СИНИ ШАМПИОНИ 2024-2025.
Този хич не е доволен, откакто напусна най-великият треньор в историята на човечеството и по принцип не знае какви ги пише, може да му проследиш и други публикации. Целта му е постоянно заяждане с хората, които са на Герена в момента или срещу тези, които не подкрепят отпадналия от малтийци.
от Kris_men2000 » 16 юли 2024 12:52
Локо-София-Левски - 0:8. Лека загрявка като за начало а после започваме сериозно да громим всеки противник.
Крис наистина не си вярва, че ще бием 8-0. Кога за последно сме побеждавали с толкова? :lol: :lol:
- Kris_men2000
1914.1902 написа:emokanar написа:Виждам сините фенове много надъхани , НО лично аз мисля , че ще берете доста ядове !!!
Първо да пожелая успех на любимия ти отбор, който да стигне възможно най-напред в ЕКТ.
Не знам защо приемаш сериозно мненията в тази тема.от rane » 15 юли 2024 14:10
СИНИ ШАМПИОНИ 2024-2025.
Този хич не е доволен, откакто напусна най-великият треньор в историята на човечеството и по принцип не знае какви ги пише, може да му проследиш и други публикации. Целта му е постоянно заяждане с хората, които са на Герена в момента или срещу тези, които не подкрепят отпадналия от малтийци.от Kris_men2000 » 16 юли 2024 12:52
Локо-София-Левски - 0:8. Лека загрявка като за начало а после започваме сериозно да громим всеки противник.
Крис наистина не си вярва, че ще бием 8-0. Кога за последно сме побеждавали с толкова? :lol: :lol:
1995г. Локо-София-Левски 0:8. Питай Боримиров той беше машинист на локомотива които прави а на терена след мача. Тогава Локото имаха 11 преди и един равен от 12 мача.
Във вестника на първа страница Зафиров преди мача.
-Чакаме следващата жертва. Илиян Илиев залепил статията в съблекалнята на Левски и последва торнадо от голове.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Не,че този мач ще е същият но какво да се прави. Споменииии.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:1914.1902 написа:emokanar написа:Виждам сините фенове много надъхани , НО лично аз мисля , че ще берете доста ядове !!!
Не знам защо приемаш сериозно мненията в тази тема.от rane » 15 юли 2024 14:10
СИНИ ШАМПИОНИ 2024-2025.
Този хич не е доволен, откакто напусна най-великият треньор в историята на човечеството и по принцип не знае какви ги пише, може да му проследиш и други публикации. Целта му е постоянно заяждане с хората, които са на Герена в момента или срещу тези, които не подкрепят отпадналия от малтийци.от Kris_men2000 » 16 юли 2024 12:52
1995г. Локо-София-Левски 0:8. Питай Боримиров той беше машинист на локомотива които прави а на терена след мача. Тогава Локото имаха 11 преди и един равен от 12 мача.
Във вестника на първа страница Зафиров преди мача.
-Чакаме следващата жертва. Илиян Илиев залепил статията в съблекалнята на Левски и последва торнадо от голове.
Мачът бе есента на 1994 година.
Месец след световното Левски започна първенството със седем от националите в САЩ94 плюс неповиканите Мъри и Илиан, пък и Кайзера. Неочаквано отпадане от Олимпия от турнира на Уефа. Тогава мръсната расистка уефа за пореден път не пусна Левски да играе в КЕШ/ЛШ. Но в първенството вършеехме с 3 до 7 гола във вратите на противника. Сега Разград и да бъде елиминиран от 3 отбора, мръсната расистка уефа му осигурява групи в последния турнир. Последва домакинско равенство и загуба в Пловдив от Спартак, но следващите два мача си ги взехме с вкарани десетина гола! Наско беше вече избягал от отбора обиден, че Лафчис не му дал апартамент в София за онова 7-1. Затова буферите бяха си помислили нещо.
Последна промяна от NOMER14 на 18 юли 2024 21:18, променено общо 1 път.
Историята трябва да се помни, а не да се слушат мантрите на гейовете от Диема.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
kostko написа:https://www.youtube.com/watch?v=suO4wFZyqH0&t=295s
Ех, когато все още се играеше футбол и отборите не бяха пълни с чужденци... Романтика
110 години любов!
NOMER14 написа:Мачът бе есента на 1994 година.
Месец след световното Левски започна първенството със седем от националите в САЩ94 плюс неповиканите Мъри и Илиан, пък и Кайзера. Неочаквано отпадане от Олимпия от турнира на Уефа. Тогава мръсната расистка уефа за пореден път не пусна Левски да играе в КЕШ/ЛШ. Но в първенството вършеехме с 3 до 7 гола във вратите на противника. Сега Разград и да бъде елиминиран от 3 отбора, мръсната расистка уефа му осигурява групи в последния турнир. Последва домакинско равенство и загуба в Пловдив от Спартак, но следващите два мача си ги взехме с вкарани десетина гола! Наско беше вече избягал от отбора обиден, че Лафчис не му дал апартамент в София за онова 7-1. Затова буферите бяха си помислили нещо.
Мда, и точно в този момент от мой идол се превърна в НСПП и г.з. - колко жалко. Но младите нищо не помнят, а старците са примирени...
Последна промяна от tmanolov на 19 юли 2024 12:08, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.