1-цата падна до 2,15, а 2-ката за нас е 3,6.
Това за конспираторите на мачовете ни, продаването и залагането.
ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
Може ли Кабаков да е два пъти един след друг съдия на ВАР , на един и същи отбор. 

MASTER_COOL написа:tmanolov написа:Мачът е игран отдавна, сега чакаме само оправданията - съдията, смачкали ни, по-скъпи са, ел маестро е мастърклас и тн. Жалко
Дай точен де. Няма само ти да печелиш
2:1 или 2:0, класика би било да е обръщалка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Абре какво е това минорно настроение като на помен….
Я по-бодро
Само Левски, подкрепа за отбора от началото до края
Бием ги и това е
Я по-бодро
Само Левски, подкрепа за отбора от началото до края
Бием ги и това е
veni__85 написа:Може ли Кабаков да е два пъти един след друг съдия на ВАР , на един и същи отбор.
Да, когато този отбор играе срещу определени мафиотски отбори.
-
Аз пък съм доволен, че "Червените", летят височко и смятат, че ще ни смажат с 3-4 гола разлика.
Историята показва, че когато са в подобно настроение и състояние ( фалшиво ) ... Това никога не се е случвало.

Историята показва, че когато са в подобно настроение и състояние ( фалшиво ) ... Това никога не се е случвало.

Имат по -добър колектив и много си помагат взаимно,както бяхме ние при Стоилов.
Отделно ги обработват постоянно психически как са великото цецека с великата история.
Ще започнат пак супер агресивно с много блъскане и джаскане,къде свирено ,повечето не.Гидженов ще се насере и картон ще покаже само за убийство.
Нашите са меки Марии,не покажат ли играта с Айнтрахт,не мога да ги мисля.
ГМО то в атака са винаги поне 5 човека ,а нашите двама трима ,другите гледат отзад
Отделно ги обработват постоянно психически как са великото цецека с великата история.
Ще започнат пак супер агресивно с много блъскане и джаскане,къде свирено ,повечето не.Гидженов ще се насере и картон ще покаже само за убийство.
ГМО то в атака са винаги поне 5 човека ,а нашите двама трима ,другите гледат отзад
САМО ЛЕВСКИ!
Като гледам последствията от 40 годишното приятелство как са ни подредили за този мач и настръхвам. На терена свирката ще надува най-големия левскимразец, главния ВАР-джия за втори пореден мач ще изпълнява поставена задача, "синьото" БФС ни одруса с 10 бона и за капак официално предупреждение за лишаване от домакинство. Сготвили са ни отвсякъде. Как ще се изкефя ако някой, както цветния французин срещу Айнтрахт, от далеч нацели топката накриво и тя вземе та се забие под гредата кой ще връща пари.
Някой знае ли този отвратителен рефер къде е на хранилака? Ако е в Делиормана ще гласи равен мач, ако е в Ловеч, ясно.
Някой знае ли този отвратителен рефер къде е на хранилака? Ако е в Делиормана ще гласи равен мач, ако е в Ловеч, ясно.
- metodito
- Контакти:
vlong написа:ГМО то в атака са винаги поне 5 човека ,а нашите двама трима ,другите гледат отзад
"Играта" ме беше питал кой "Левски" по ми се нрави - този при Мъри или при Костов. Аз отговорих, че като фен на футбола - Костов, но като фен на "Левски" - при Мъри. Играят по-атакуващо, по-освободено при Ники Костов. Но при Мъри имаше голяма взаимопомощ и не мисъл да се отбележи гол, а да не се допусне. И двата подхода имат своите минуси. Но наистина тръгнат ли противниците на контра и защитниците остават сами. Халфовете не им помагат.
Последна промяна от metodito на 04 окт 2023 21:28, променено общо 1 път.
vlong написа:Имат по -добър колектив и много си помагат взаимно,както бяхме ние при Стоилов.
Само да добавя, че ги зобат здраво. Това е публична тайна. Разликата е видима за по-малко от месец, Джон Смит първите мачове беше глътнал бастуна и гледаше като надрусан, но явно му осигуриха правилния и качествен зоб и вече нещата се нареждат. Но това са си техни неща, лошото е че ние сме в тотална безтегловност откъм управление на клуба, селекция и донякъде моментна форма. Добре, че Костов работи здраво иначе щеше да сме много по-назад в класирането.