efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Събота от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Събота от 20:00
САМО ЛЕВСКИ! СЛЕДВАМЕ СВЕТИНЯТА!
Трети мач подред Вар ни вади.
Пореден мач Ил.Стефанов ни вади.
Пореден мач Мъри с точните смени.
Пореден мач Ил.Стефанов ни вади.
Пореден мач Мъри с точните смени.
Честита победа, пак чиста мрежа и пак без сериозно положение пред вратата ни.
Може да се каже че ни се размоина с ВАра този път, но защо нямаше поале ВАР че май имаше дузпа за нас.
Може да се каже че ни се размоина с ВАра този път, но защо нямаше поале ВАР че май имаше дузпа за нас.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- levskarcheto96
- Контакти:
Ботев имат 1 хубав удар след фал и претендират за равен, смешно е. Нито са ни надиграли, нито нищо. Пак изпуснахме сума ти ситуации. Трябва да се научим да ги вкарваме, че да няма такова реване после. В това отношение слаб мач в нападение.
Нашите слаби,пернатите още по слаби..................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Много слаб наш мач. Спечелен на мускули. Нямаше нищо футболно. Изрусения продължава с яловите си отигравания. Минков му показа как се рита във вратата.
П.С. ВАР започва да ми харесва ( в кръга на шегата).
П.С. ВАР започва да ми харесва ( в кръга на шегата).
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Бобито се опитва да замаже очите на Мъри и Сираков.
Честита победа!
Диемаджийте ме кефят. Абе то избутали Цунами там, ама то прекалено леко паднал, ама не го избутали достатъчно силно, ама това, ама онова! Избутването е видно. Не съм чел в правилата да пише, че трябва да е силно.
За двете неотсъдени дузпи (срещу Стоянов, който отгоре на всичко получи жълт картон неясно защо и срещу Уелтон) нито дума. За различния критерии на съдията по отношение на задържането за фланелката на противник нищичко.
Диемаджийте ме кефят. Абе то избутали Цунами там, ама то прекалено леко паднал, ама не го избутали достатъчно силно, ама това, ама онова! Избутването е видно. Не съм чел в правилата да пише, че трябва да е силно.
За двете неотсъдени дузпи (срещу Стоянов, който отгоре на всичко получи жълт картон неясно защо и срещу Уелтон) нито дума. За различния критерии на съдията по отношение на задържането за фланелката на противник нищичко.
-
Jordan1914
- Контакти:
Абе хора,тия двамата в студиото ще получат инфаркт, особено водещият....какво е това чудо,той се насира да соли,че са ни дали мача?!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Спорна ситуация. Имаше леко побутване в гръб, което донякъде попречи на Цунами да изрита топката, след като вече замахнал. Можеше и да не се свири.
Иначе ние слабо. Айде, второто имахме 3 точни удара, но първото освен гола нищо друго съществено не създадохме. Новия негер отдясно си личи, че е футболист, но ще му трябва малко време да свикне.
Иначе ние слабо. Айде, второто имахме 3 точни удара, но първото освен гола нищо друго съществено не създадохме. Новия негер отдясно си личи, че е футболист, но ще му трябва малко време да свикне.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard