efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
Спрете се малко с тия коефициенти, че да не стане някой сакатлък, след който да четем: Един лев няма да дам за отбора, докато коефициентът не падне под 1.3 :)))))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Това с коефициентите не го разбирам. Те са втори, без загуба, идват след победи, стабилизираха си играта, имат огромен избор на футболисти, финансово спокойствие. Ние сме надолу в класирането, с две загуби до момента, идваме след загубен мач, двама тежко контузени титуляри, особено загубата на Сонко е ключова, къса резервна скамейка, безпаричие и т.н.
Нещо не се връзват тия коефициенти. Според мен до неделя ще се обърнат на обратно и тирето ще стане фаворитна букитата.
Нещо не се връзват тия коефициенти. Според мен до неделя ще се обърнат на обратно и тирето ще стане фаворитна букитата.
TristaNNN написа:Спрете се малко с тия коефициенти, че да не стане някой сакатлък, след който да четем: Един лев няма да дам за отбора, докато коефициентът не падне под 1.3 :)))))
Не, бе...
От 6 години откак играем с тоя противник не са ни давали такъв коефициент и то отчитайки резултатите на двата отбора от последния месец.
Да вдигнем унилото настроение на сините фенове.
modor написа:Стига с този Сираков. От доста време вече от него почти нищо съществено не зависи в клуба.
Е как горд собственик. Той трябва да коли и беси, сигурно и пари да дава.
Aronaks написа:Това с коефициентите не го разбирам. Те са втори, без загуба, идват след победи, стабилизираха си играта, имат огромен избор на футболисти, финансово спокойствие. Ние сме надолу в класирането, с две загуби до момента, идваме след загубен мач, двама тежко контузени титуляри, особено загубата на Сонко е ключова, къса резервна скамейка, безпаричие и т.н.
Точно това е любопитното и затова ги пускам, иначе е ясно, че те не са с толкова голямо значение.
Ако трябваше да се разчита на коефициентите, то със сигурност нямаше как Реал да спечели ШЛ през миналата кампания.
1914.1902 написа:Aronaks написа:Това с коефициентите не го разбирам. Те са втори, без загуба, идват след победи, стабилизираха си играта, имат огромен избор на футболисти, финансово спокойствие. Ние сме надолу в класирането, с две загуби до момента, идваме след загубен мач, двама тежко контузени титуляри, особено загубата на Сонко е ключова, къса резервна скамейка, безпаричие и т.н.
Точно това е любопитното и затова ги пускам, иначе е ясно, че те не са с толкова голямо значение.
Ако трябваше да се разчита на коефициентите, то със сигурност нямаше как Реал да спечели ШЛ през миналата кампания.
Напротив, коефициентите са от значение. С тия коефициенти няма да паднем, 100%. Те не отразяват само реалното съотношение на силите, а и нагласите на феновете и ...допълнителна информация.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Aronaks написа:Това с коефициентите не го разбирам. Те са втори, без загуба, идват след победи, стабилизираха си играта, имат огромен избор на футболисти, финансово спокойствие. Ние сме надолу в класирането, с две загуби до момента, идваме след загубен мач, двама тежко контузени титуляри, особено загубата на Сонко е ключова, къса резервна скамейка, безпаричие и т.н.
Движението на коефициентите се влияе от заложените пари на събитието. Ако има масово залагане обратно на спортната логика , то и коефициента пада пак обратно на спортната логика.
drvasko98 написа:1914.1902 написа:Aronaks написа:Това с коефициентите не го разбирам. Те са втори, без загуба, идват след победи, стабилизираха си играта, имат огромен избор на футболисти, финансово спокойствие. Ние сме надолу в класирането, с две загуби до момента, идваме след загубен мач, двама тежко контузени титуляри, особено загубата на Сонко е ключова, къса резервна скамейка, безпаричие и т.н.
Напротив, коефициентите са от значение. С тия коефициенти няма да паднем, 100%. Те не отразяват само реалното съотношение на силите, а и нагласите на феновете и ...допълнителна информация.
С Локомотив Сф с какво ни помогна коефициента? С нищо, даже по време на мача го написах, когато някои ги следяха и споделяха в темата.
- evgenimilenov
- Контакти:
4:0 ги отнасяме ..... бразилците ни ще ги изкъртят! 3 гола на Роналдо и 1 на Уелтън!