ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- сини шампиони
Re: ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00
Сърцето казва 1:0, а разума 0:1. Само дето отбора лежи на сърцето ни, а не на ума, така че бой по византийците и София да им е тясна.
И само Левски оле
-
Capitana_Puyol
Сега не е 2019г и сравненията с АЕК Ларнака са неуместни. Самото присъствие на Станимир Стоилов прави атмосферата различна в отбора в сравнение с безличния сухар Хубчев, така че е изключено да се случи такава голяма загуба, дори Левски да излезе с резервния отбор. На вълната на ентусиазма и пълните трибуни ще направят мача различен, а и ПАОК не са нищо особено сега, доколкото разбирам са си разпродали основните играчи, които стигнаха 1/4финал в Лига на конференциите миналия сезон.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
Пловдивските европейци направо са похабили капацитета на националния.
Жалко ,че нашите управници не са по-прозорливи
Жалко ,че нашите управници не са по-прозорливи
САМО ЛЕВСКИ!
Jordan1914 написа:Без Попов,Цунами,Краев, Стефанов и Килиан!Мирише ми на АЕК Ларнака!
АЕК Ларнака беше един огромен малшанс. Там главният проблем беше пресиленото изгонване на Живко и огромният карък който ни гонеше. Надявам се да не попаднем на подобен съдия който до раши мача. В двата мача с АЕК резутатът не беше показател за играта. По спомен първото полувреме имахме две чисти 100% голови положения, които бяха пропилени с лека ръка. Головета там паднаха в последните 25 мин.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
alexdb написа:Jordan1914 написа:Без Попов,Цунами,Краев, Стефанов и Килиан!Мирише ми на АЕК Ларнака!
АЕК Ларнака беше един огромен малшанс. Там главният проблем беше пресиленото изгонване на Живко и огромният карък който ни гонеше. Надявам се да не попаднем на подобен съдия който до раши мача. В двата мача с АЕК резутатът не беше показател за играта. По спомен първото полувреме имахме две чисти 100% голови положения, които бяха пропилени с лека ръка. Головета там паднаха в последните 25 мин.
Taм при 0-0 чисто положение изпусна Серджиу Буш.. Този бастун съм го проклел до края на живота му.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Така се получава когато имаш група от 15 играчи и ти се контузят 2-3-ма, а какво да говорим при цели 5...
На пръв поглед ни очаква много труден мач. Надеждите ми са, че гърчолята няма да са в топ форма. Те също имат доста контузени, новопривлечени и като цяло не са сработени добре все още. Дано успеем да се възползваме с наличните играчи!
На пръв поглед ни очаква много труден мач. Надеждите ми са, че гърчолята няма да са в топ форма. Те също имат доста контузени, новопривлечени и като цяло не са сработени добре все още. Дано успеем да се възползваме с наличните играчи!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Мъри го играе утрепана лисица.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
sinqkrepost1914 написа:alexdb написа:Jordan1914 написа:Без Попов,Цунами,Краев, Стефанов и Килиан!Мирише ми на АЕК Ларнака!
Taм при 0-0 чисто положение изпусна Серджиу Буш.. Този бастун съм го проклел до края на живота му.
Още в 5 мин. и Алар пропусна сам срещу вратаря. Имаше и положение на Тиам с далечен удар където вратаря им на магия спаси. И все при 0 на 0. В двата мача с тия всичко, което можеше да се обърка се обърка. Изпуснахме положения, Костов не беше възстановен, Живко го изгониха, падна се и някаква нечовешка жега, а в София празни трибуни поради наказание, Тиам се контузи на загрявката. Абе ..... дано сега Господ ни реабилитира :)
- levskarcheto96
- Контакти:
Някой дали има свободен билет за В?
По групите във фейса се предлагат доста билети.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !