efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00
Хубавото на Локото е, че се опитват да играят футбол, а не са ръгачи. Това ще ни даде възможност да покажем пълня си потенциал колкото и да е малък. Мисля, че сме на едно ниво, макар, че те са по обиграни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Билетите вече се продават в Евентим и магазина на Герена.
Петък и събота билети ще се продават и на касите пред стадиона.
-
- Контакти:
Uoa написа:Билетите вече се продават в Евентим и магазина на Герена.
Според схемата им сектор А е разпродаден на около 40-50%, а В е на около 20-30%, а още е сряда. Дано има много народ! Сега вече и аз не знам има ли някакви ограничения от към капацитет?
Мисля, че няма ограничения. Преди като имаше местата на схемата бяха през 1. Сега са плътно едно до друго. Така, че явно няма ограничения.
Иначе да. Сектор А е продаден над половината, билетите за Б и В също вървят добре. Вече е ясно, че ще има супер много фенове на Левски при всички положения.
Само Левски!
Иначе да. Сектор А е продаден над половината, билетите за Б и В също вървят добре. Вече е ясно, че ще има супер много фенове на Левски при всички положения.
Само Левски!
W84me написа:Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.
Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...
Какво значи, ако бил добър нямало да е в Локомотив??? Последните три години Локомотив има две купи и сребро в А група плюс достойно представяне в ЛЕ.
Локомотив е символ на добра работа и силен отбор.
-
- Контакти:
И аз съм на мнение, че Локо Пд е отбор, в който има много добра химия между играчи и ръководство и се работи далеч по-спокойно.
mark1926 написа:W84me написа:Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.
Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...
Какво значи, ако бил добър нямало да е в Локомотив??? Последните три години Локомотив има две купи и сребро в А група плюс достойно представяне в ЛЕ.
Локомотив е символ на добра работа и силен отбор.
Да, много правилно се изказа. Две купи и сребро в А група. Нищо лично, просто в България нивото е много ниско, че да съжаляваме, че сме изпуснали някой футболист. Идеята ми беше, че щом млад и обещаващ футболист отива в Рига, нивото е много ниско.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TristaNNN написа:За мен също голямата загадка е как ще изглеждат гостите в този мач. Имам някаква представа какво ще предложи любимият Левски, но ми е любопитно как точно ще го направи срещу отбор играещ в схема 3-5-2 с разновидностите на тази формация. Гледах всички контроли на тима в Турция, но не си спомням някой от противниците да е излизал с такава тактика срещу нас.
При всяко положение, обаче, очаквам истински футболен празник в събота - еуфория преди началото на полусезона, слънчево време и бири преди мача, а и след него, хиляди весели левскари на стадиона и нови уроци по любов как се подкрепя клуб на ръба на фалита и в борба за ...никакви тенекета, гласовита и вярна агитка от Пловдив - те само привържениците на Локомотив отстрамват гостите в сектор Г, останалите отбори са до един автобус хора.
Мощна ще е агитката от Пловдив. Ръководството ни за пореден път показа професионална работа с привличането на Боруков. Има еуфория, първи мач, зажаднели сме за футбол .
По Дарик казали, че ще сме 500-700 но може и да надхвърлим тази бройка. Събота, 15 00 часа, слънчево. Ще е интересно по трибуните...
Локомотив Плд не трябва да се подценява не е слаб отбор (за безобразно ниското и аматьорско ниво в България) както вече казах не случайно размазаха Литекс, но ние сме Левски и трябва да си вземем мача.
mark1926 написа:.....
По Дарик казали, че ще сме 500-700 но може и да надхвърлим тази бройка. Събота, 15 00 часа, слънчево. Ще е интересно по трибуните...
Добре сте дошли, аз се радвам, когато секторът ни за гости не пустее, а и както знаеш, за нас в момента всяко левче е важно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс