Локомотив Пд - Левски / 21.04.2021 / 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Левски / 21.04.2021 / 20:30

Мнениеот realno » 20 апр 2021 19:03

mark1926 написа:
miro_rz написа:
mark1926 написа:
alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.

Е, вие ако не вкарате, ние със сигурност ще отбележим поне един гол.

Митко Илиев, Минчев, Карагарен, Момчил Цветанов, Салинас , Илич, Уртадо. Един гол ще влезе...

Над 5 години Левски нямат победа на Лаута нали?
Все пак може и реми, но залагам на 2:0!
Левски имат хъс, желание, но им липсва класата пред гола. Онзи ден на моменти пресата им се получи, опитаха се да играят!

ШЕСТ години Левски няма победа в Пловдив. Ако нашите не ги подценят , нищо хубаво не чака Левски. Способни сме да ги разгромим с исторически резултат.

Аз това си пожелавам, да няма подценяване...

Предния мач паднахме, сега ще сме равен, а оранжевите в следващия мач ги бием. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 20 апр 2021 21:56

damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
miro_rz написа:
mark1926 написа:
alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.

Митко Илиев, Минчев, Карагарен, Момчил Цветанов, Салинас , Илич, Уртадо. Един гол ще влезе...

Левски имат хъс, желание, но им липсва класата пред гола. Онзи ден на моменти пресата им се получи, опитаха се да играят!

ШЕСТ години Левски няма победа в Пловдив. Ако нашите не ги подценят , нищо хубаво не чака Левски. Способни сме да ги разгромим с исторически резултат.

На Мартин Камбуров пинкода не трябва ли вече да му е 1916, или там която е годината на основаването на Берое?

Камбуров има 170 гола за Локомотив Пловдив, в малкото локо от софия още 40 и в Берое 45...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 апр 2021 23:41

mark1926 написа:
damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
miro_rz написа:
mark1926 написа:

На Мартин Камбуров пинкода не трябва ли вече да му е 1916, или там която е годината на основаването на Берое?

Камбуров има 170 гола за Локомотив Пловдив, в малкото локо от софия още 40 и в Берое 45...

А в двете цесеката? То май по години кариерата му е повече в други отбори.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 20 апр 2021 23:49

damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
miro_rz написа:
mark1926 написа:

Гонзо колко гола има за Левски? 100- на, не ви ли е легенда Георги Иванов?...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 апр 2021 00:00

mark1926 написа:
damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
damyanov1963 написа:
mark1926 написа:
miro_rz написа:Над 5 години Левски нямат победа на Лаута нали?

Гонзо колко гола има за Левски? 100- на, не ви ли е легенда Георги Иванов?...

Ама Гонзо за друг отбор не е играл, освен малко при вас, преди да дойде в Левски, където завърши кариерата си, като футболист, че после беше и директор, даже мисля за кратко беше и треньор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 апр 2021 08:44

mark1926 написа:...

Кое е малкото локо? Онова което е в София, носи това име от 1929 година, има 4 (четири) титли и 4 (четири) купи и по нещастно стечение на обстоятелствата в момента е във втория ешелон? Или това в Пловдив, което носи това име от 1951 година, има 1 (една) купа и 2 (две) титли?
Намираме се с Чалгария, изборите красноречиво говорят за това, и палачинката често се обръща. Пример: Левски София. Или жалките остатъци от онзи велик по балканската скала клуб.
Относно мача тази вечер. Щях да кажа Локото да бъдат милостиви, за да не смачкат самочувствието на госпожичките в синьо, но се сетих, че избраниците на Раев нямат такова. Неориентираната дружина, цитирам Славиша, няма футболни аргументи, плюс факта, че в момента начело е човек футболно по-безпомощен и от т.н. Топчо.
Всичко различно от единица ще е изненада. Да му мислят тотаджиите.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 21 апр 2021 09:51

Не знам как има хора, които още се връзват на Марк на глупостите след толкова години и му отговарят.

Иначе за мача, би трябвало да бием, даже не кажа да бием с над 2 гола, но нищо не се знае, все пак не играем с Витоша, а с Левски и не трябва да има подценяване. Дано момчетата се забавляват на терена, по брой неизплатени заплати горе-долу сме равни, ама нашите са по-големи мъжкари явно :lol:
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2021 13:31

Plovdiv_1926 написа:Не знам как има хора, които още се връзват на Марк на глупостите след толкова години и му отговарят.

Иначе за мача, би трябвало да бием, даже не кажа да бием с над 2 гола, но нищо не се знае, все пак не играем с Витоша, а с Левски и не трябва да има подценяване. Дано момчетата се забавляват на терена, по брой неизплатени заплати горе-долу сме равни, ама нашите са по-големи мъжкари явно :lol:

Aбе, ако е вярно, че толкова сте го закъсали финансово, си мисля, че ще избягате от местата, даващи визи за Европа.
А нали се сещаш как може да стане това? ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 апр 2021 14:26

Резултатите в следващите мачове не са толкова важни. Важното е да ни има.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 21 апр 2021 16:45

wilge написа:
mark1926 написа:...

Кое е малкото локо? Онова което е в София, носи това име от 1929 година, има 4 (четири) титли и 4 (четири) купи и по нещастно стечение на обстоятелствата в момента е във втория ешелон? Или това в Пловдив, което носи това име от 1951 година, има 1 (една) купа и 2 (две) титли?
Намираме се с Чалгария, изборите красноречиво говорят за това, и палачинката често се обръща. Пример: Левски София. Или жалките остатъци от онзи велик по балканската скала клуб.
Относно мача тази вечер. Щях да кажа Локото да бъдат милостиви, за да не смачкат самочувствието на госпожичките в синьо, но се сетих, че избраниците на Раев нямат такова. Неориентираната дружина, цитирам Славиша, няма футболни аргументи, плюс факта, че в момента начело е човек футболно по-безпомощен и от т.н. Топчо.
Всичко различно от единица ще е изненада. Да му мислят тотаджиите.

Малкото локо фалира заради един милион задължения, защото има половин асансьор фенове.Нещастното стечение на обстоятелствата е, че Локомотив Пловдив има огромна фенска маса и бизнеса вижда това. Никой не брои за живи малкото локо...

Да гледаш купи и титли е присъщо на хора с извънграцко поколение като лудогорец. И те имат 10 титли, но са презирани от цяла България...

Върни се в “Левски”