efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), 18.12| 18:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота

Мнениеот bilyaletdinov » 18 ное 2020 12:50

Blue_Blood84 написа:
bilyaletdinov написа:Значи купуваме карти, дарения, виртуални билети и за награда да загубим служебно, че да не се излагаме...
Президентче, вземи осъзнай, че не си на покер масата, а управляваш любовта на половин България...

И от къде реши, че написаното в сайтовете е вярно, че почна да мрънкаш веднага? То точно това целят те де, и го постигат. Само в дспорт са казали, че щом нещо се публикува значи имат достоверен източник, в гонга и спортала си пишат ей така да има интриги.

Как прецени, че гербаджийчето Русев е достоверен източник?
Тоя палячо отдавна се е показал като послушник и слагач.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 ное 2020 13:06

bilyaletdinov написа:Как прецени, че гербаджийчето Русев е достоверен източник?

Този Русев сега не е онзи Русев от преди. Не е същия от както го гониха да го бият. После му взеха и радиото. Но ми кажи кога в Дспорт са писали фейк новини? И специално Русев?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2020 13:28

Аз пък съм за отлагане. Или "Левски" да не излиза. БФС прави кyр-капан на "Левски", така че - не!
Последна промяна от metodito на 18 ное 2020 14:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 ное 2020 13:34

Т.Русев лятото беше против протестите, точно си е подлога на ББ. Рева като вдовица,че никой не рекламира при тях и след като нещата се случиха сви ушите.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 ное 2020 15:19

metodito написа:Аз пък съм за отлагане. Или "Левски" да не излиза. БФС прави кyр-капан на "Левски", така че - не!

И аз съм на това мнение. Маината им на онези смотковци от БФС и обкръжението им.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2020 15:37

Здравейте, г-н Папазов. Появиха се информации, че Левски не желае да играе мач с ЦСКА и е готов да се откаже от срещата, затова ще има извънредно заседание на УС. Има ли нещо вярно?

- Няма нищо вярно в това. ...

Както си и мислех, че ще стане, тия гонга са ебати долните делиормански интриганти, чудят се какво да напишат та да вкаравт напрежение при нас или при припознавачите и няколко часа по-късно сами се опровергават. От Левски да хванат най-накрая да ги съдят за такива новини. Иначе какво толкова искате всички да се отложи мача, ми то тия, които ще заместят болните може да са по-добри, това че Стаматов и Алекс Петков ще липсват е по-добре хаха.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 ное 2020 15:44

bilyaletdinov написа:
Blue_Blood84 написа:
bilyaletdinov написа:Значи купуваме карти, дарения, виртуални билети и за награда да загубим служебно, че да не се излагаме...
Президентче, вземи осъзнай, че не си на покер масата, а управляваш любовта на половин България...

И от къде реши, че написаното в сайтовете е вярно, че почна да мрънкаш веднага? То точно това целят те де, и го постигат. Само в дспорт са казали, че щом нещо се публикува значи имат достоверен източник, в гонга и спортала си пишат ей така да има интриги.

Как прецени, че гербаджийчето Русев е достоверен източник?

Аз не казвам нищо точно за Русев и не ми пука дали е на герб подлога, казвам само, че дспорт, когато стартира
обявиха, че ще публикуват само потвърдени новини, както го правеха в гонга. Сега се вижа гонга каква жълта делиорманска медия е. А ти как реши да вярваш иначе на написаното от сутринта в гонга и преписано малко по-късно от спортала хаха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2020 15:53

Blue_Blood84 написа:Здравейте, г-н Папазов. Появиха се информации, че Левски не желае да играе мач с ЦСКА и е готов да се откаже от срещата, затова ще има извънредно заседание на УС. Има ли нещо вярно?

Както си и мислех, че ще стане, тия гонга са ебати долните делиормански интриганти, чудят се какво да напишат та да вкаравт напрежение при нас или при припознавачите и няколко часа по-късно сами се опровергават. От Левски да хванат най-накрая да ги съдят за такива новини. Иначе какво толкова искате всички да се отложи мача, ми то тия, които ще заместят болните може да са по-добри, това че Стаматов и Алекс Петков ще липсват е по-добре хаха.

Въпросът е принципен. Тези се еб*ват с клуба.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 ное 2020 15:56

"Президентчето" е казал , че няма да излезем и ще ни бият шута в Б група :o :?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 ное 2020 16:16

metodito написа:
Blue_Blood84 написа:Здравейте, г-н Папазов. Появиха се информации, че Левски не желае да играе мач с ЦСКА и е готов да се откаже от срещата, затова ще има извънредно заседание на УС. Има ли нещо вярно?

Въпросът е принципен. Тези се еб*ват с клуба.

Информацията за свикването на УС е на Мач Телеграф, а не на Гонг. ;)

Върни се в “Левски”