Мнениеот ShooterMan » 06 ное 2020 01:38
Това е вярно. На мен лично се случи, правих си тест от бързите - IgM/IgG за анти тела (не PCR) и той излиза за 10 мин. Отрицателен. Там се попълва същата анкета като PCR тест, телефони ,адреси, само името на теста е различно. И след 1 ден ми звънят от РЗИ, че имам положителен PCR тест. Аз им казах, че никога не съм правил такъв тест, правил съм IGM/IGG и резултата е отрицателен и имам даже сертификат. Малко разправия и се оказа, че сбъркали името ми с някакъв друг....абе измъкнаха се. Може всички тестове да ги омешват, IGM/IGG и PCR и някой друг с моето име да е дал положителен ПСР, но защо тогава звънят на моя номер след като и той е попълнил анкета със своя?! Абе не искам да казвам, че всичко е цирк, но всичките приятели, които познавам лично и са ковидясвали - те са 3-ма на брой го изкараха без никакви симптоми, бяха контактни на някакъв ковидясъл, дето я е ковидясъл, я не, но и тримата ги потвърдиха с ПСР, и тримата нямаха никакви симптоми, никакви оплаквания, и на тримата вторите ПСР след 14 ден бяха отрицателни - като по часовник всичко.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.