ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948 | 19.09.2020г. 21:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948 | 19.09.2020г. 21:00ч.
Вкарваме им 7 гола и УЕФА ги обявява за оригиналнуту ЦСКА. Всички са доволни.
- Странджата
- Контакти:
Re: Eminem
Неее, Стойкас ги изкарва при един на нула и всичко си идва на мястото 
Ето и цялата група на „сините“:
Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Деян Иванов, Матео Стаматов, Живко Атанасов, Алекс Петков, Тома Даске, Радослав Цонев, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Борислав Цонев, Паулиньо, Насиру Мохамед, Марин Петков, Стивън Петков, Илия Димитров и Станислав Иванов.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
A, защо Здравчето и Старокин не са в групата, счупени ли са нещо? 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:A, защо Здравчето и Старокин не са в групата, счупени ли са нещо?
Що? Ще ти липсва ли някой от тях?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
А Божинката къде е? Нали се надъхваше на Камбура и си беше взел голмайсторски обувки?
1914.1902 написа:А Божинката къде е? Нали се надъхваше на Камбура и си беше взел голмайсторски обувки?
То си личеше, че е почерпен на клиповете.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
1914.1902 написа:А Божинката къде е? Нали се надъхваше на Камбура и си беше взел голмайсторски обувки?
Божи го пазим за плейофа..., ако не вземем Купата.
Б. Цонев - "Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално. Неприятно ми е, че повечето хора не го приемат на сериозно, но за мен е удоволствие да работя с подобен футболист. Като стоя рамо до рамо с него ми вдъхва допълнителна увереност, предвид факта в какви отбори е играл", сподели халфът.
Искам да споделя още нещо.Непонятни са ми тези шеги с играчи на Левски.Добри ,лоши,те са наши ,част от нас.Самоиронията е хубаво нещо.Аз самият често го правя със себе си сред колегите,но в този тежък момент не ми е изобщо забавно.
Ако бяхме първи,без никакви проблеми -о.к.,ама сега... Прилича ми като да се шегуваш с проблемите на някой болен човек.
Това си е моето мнение и усещане.Не давам акъл на никого.
Искам да споделя още нещо.Непонятни са ми тези шеги с играчи на Левски.Добри ,лоши,те са наши ,част от нас.Самоиронията е хубаво нещо.Аз самият често го правя със себе си сред колегите,но в този тежък момент не ми е изобщо забавно.
Ако бяхме първи,без никакви проблеми -о.к.,ама сега... Прилича ми като да се шегуваш с проблемите на някой болен човек.
Това си е моето мнение и усещане.Не давам акъл на никого.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Б. Цонев - "Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално. Неприятно ми е, че повечето хора не го приемат на сериозно, но за мен е удоволствие да работя с подобен футболист. Като стоя рамо до рамо с него ми вдъхва допълнителна увереност, предвид факта в какви отбори е играл", сподели халфът.
А дали се пита защо повечето хора приемат сериозно Холмар и Обертан, примерно, а Божинов - не. Дали все пак има причина за това, която е в самия Boji86, хм?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс