Blue_Blood84 написа:goteborg написа:ikar написа:След "геройствата" на Полачек и Божката Митрев всички смятахме че сме стигнали дъното на вратарите. Георги Георгиев напълно ни опроверга - 80% от ударите в очертанията на вратата завършиха с инкасирани голове. За Никито просто не ми сее говори. С поведението и играта си компрометира знаковата фамилия - срам и позор.
E сега...Ян Облак няма как да вземем в момента. Затова задоволяваме се с каквото има. Нали идеята е да ни има все пак, да закрепим положението и да чакаме по– добри дни. Аз пък съм много доволен, че ще гледам наши си момчета, пък колкото могат– толкова. Определено няма да се ядосвам със скъпоплатени безхаберници, събрани от световните плажове!
Не е сигурно, то тия дето се ядосваха и плюеха по скъпите ни звезди, следващия сезон ще подпукат и юношите ни, че не могат да направят два паса.
Е със сигурност ще има и такива...Но за момента е смешно да сме максималисти и да искаме нещо друго освен да съществуваме и да виждаме желание, хъс за игра. Цели ще се гонят след години...