Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа

Мнениеот Eminem » 12 юни 2020 02:04

metodito написа:
Jordan1914 написа:Точно за юношите каза, че това, че ще се разива ДЮШ, не означава, че ще играят при мъжете! А за чужденците по скоро, че Мохамед, Мазурек, Славчев, които бяха взети за звезди, няма как да стоят и да търкат пейката с такива заплати, а не, че няма да разчитаме на чужденци! Всеки го разбира както на него му е удобно! Койта не харесва Сираков още от сега почна да го плюе! Ти какво искаше да каже, че да ти хареса?

Наско е кошмар за много хора. Пендели и парашутисти трудно ще виреят при него и заради това мнозина газ пиkаят. Мачът е двойка.

Тогава защо Сираков даде 35% на Тити ? Или тити не е парашутист ? Скиор ли е ? Може би има логична причина да му даде акциите ?
А защо Сираков се съгласи с идеята да има парашутист в НС, който разбираш ли щял да бъде представител на феновете ? На кои фенове? Теб питали ли са те ?
А как така изведнъж Сираков реши да вземе акциите без да има идея как ще се финансира клуба?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 юни 2020 02:28

След треньорската смяна, за която огромната част от хората настояват, какво очаквате от този мач?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 09:14

Eminem написа:
metodito написа:
Jordan1914 написа:Точно за юношите каза, че това, че ще се разива ДЮШ, не означава, че ще играят при мъжете! А за чужденците по скоро, че Мохамед, Мазурек, Славчев, които бяха взети за звезди, няма как да стоят и да търкат пейката с такива заплати, а не, че няма да разчитаме на чужденци! Всеки го разбира както на него му е удобно! Койта не харесва Сираков още от сега почна да го плюе! Ти какво искаше да каже, че да ти хареса?

Наско е кошмар за много хора. Пендели и парашутисти трудно ще виреят при него и заради това мнозина газ пиkаят. Мачът е двойка.

Тогава защо Сираков даде 35% на Тити ? Или тити не е парашутист ? Скиор ли е ? Може би има логична причина да му даде акциите ?
А защо Сираков се съгласи с идеята да има парашутист в НС, който разбираш ли щял да бъде представител на феновете ? На кои фенове? Теб питали ли са те ?
А как така изведнъж Сираков реши да вземе акциите без да има идея как ще се финансира клуба?

Ти наистина ли си мислиш, че Наско е собственик? Важното е, че Наско се завърна вкъщи и решенията ще се вземат от човек с опит в управлението на клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 09:16

Corwin написа:След треньорската смяна, за която огромната част от хората настояват, какво очаквате от този мач?

Победа, Костов титуляр. Мартин аут от титулярния състав. Здравко и Нашименто - вътре.
Последна промяна от metodito на 12 юни 2020 09:23, променено общо 1 път.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 12 юни 2020 09:20

TristaNNN написа:
Jordan1914 написа:
TristaNNN написа:
Jordan1914 написа:
TristaNNN написа:
ikar написа:
Напълно споделям подобно мнение.Това не означава че любовта към Левски ще пресъхне - НАПРОТИВ. Дано след време не се окаже ,че треньорските грешки са били най-малкото зло в настоящият момент?Дано повечето фенове внимателно да са слушали онова което каза Наско и да му дадат онзи кредит на доверие, който той се пожела от 2-3години? Лично аз дълбоко се съмнявам?

Аз слушах много внимателно Сираков. Запратих жена ми и ревящата ми новородена дъщеря в другата стая, за да чуя внимателно пресконференцията. Какво е трябвало да се чуе чаааак толкова по-внимателно, би ли споделил? :roll:
Че ще си пием кафенцето с когото е нужно, само и само да е в полза на Левски (Сиреч, сбогом морал и сини ценности)? Че символа на мутренизацията на футбола в България му е брат, по-точно брат-личен лихвар (Сиреч, може и да му върна някоя услуга)? Че ще разкара всички, уж скъпи резерви (Сиреч, ще се напълним с дървари и бездарни юноши)? Че се изфука как по негово време магазинът за артикули (феншоп ми е гадна чуждица!) продавал еди колко си? И? Ми той продаваше, защото хората бяха в еуфория, а магазинът беше една стаичка (Сиреч, сега ще дадем магазина в сектор А на когото трябва). Ще даде 35% на Тити (Сиреч на СЗ). И т.н. и т.н. Да, чух много внимателно доста работи!

Точно за юношите каза, че това, че ще се разива ДЮШ, не означава, че ще играят при мъжете! А за чужденците по скоро, че Мохамед, Мазурек, Славчев, които бяха взети за звезди, няма как да стоят и да търкат пейката с такива заплати, а не, че няма да разчитаме на чужденци! Всеки го разбира както на него му е удобно! Койта не харесва Сираков още от сега почна да го плюе! Ти какво искаше да каже, че да ти хареса?

:( Ицееееее, слез и си ме прибери!

Няма значение дали е българин или чужденец! Славчеч с тая заплата, ако ще търка пейката не ни трябва!

Абе, палячо, каква пейка търка Славчев? Ти изобщо следиш ли какво се случва с футболистите на ПФК Левски? Четеш ли кой е контузен, кой е наказан, кой изобщо е в групата и други разни подобни новини свързани с кадровия състав?

Ами да, при налични здрави Райнов и Тиам, Славчеч е твърда резерва!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 12 юни 2020 10:01

През последните няколко години толкова много говорим за тези наши юноши , без да си даваме ясна сметка колко различни са времената от 78-80г когато Бобата Жечев и Шпайдела си позволиха да наложат едно талантливо поколение от 7-8 момчета? Футболисти които оставиха трайна следа не само в нашият клуб но и в националният отбор.Футболисти ,които направиха и много добра международна кариера.Сега времената са коренно различни.Преди време един български треньор/Александър Дюлгеров/,работещ в школата на Реал сподели: "Обикновено там на кастинг за попълване на група от 20-22 се явяват между 1800 и 2500деца. При нас във водещите отбори тази бройка не надхвърля 100-120. Понякога се случва че поне 35-40% от тях са с наднормено тегло, прибавяме към тях още 10-15% процента на деца на заможни родители с болни амбиции и............какво остава ??????? Тогава той сподели че при положение че в клуба от мъже до деца има 220картотекирани футболисти за тях е успех, ако за 2-3години поне един юноша има шанс да пробие в първият отбор????" За това смятам че много се спекулира с това поголовно налагане на юноши.Няма фен, който да не желае да вижда повечето наши деца в отбора, но не на всяка цена.
п.п. Между другото в последният мач в Пловдив точно нашите бяха сред най-посредствените и безлични.Всеки сам може да прецени въпрос на желание, футболни възможности или други са причините?

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 12 юни 2020 11:04

Арда- Левски в неделя...чудя се какъв painkiller да си забъркам, че обтегнатите ми нервички да понесат поредния резил :roll: Почва да ми писва :? Надеждата ми е в Гошо Тодоров, да ги мобилизира и да заиграят, щото все още вярвам, че възможностите им са много по- големи (изключвам Алар, Райнов и Каргас, защото те са си отявлени бездарници)! Г. Тодоров го познавам от детските ми години, много сериозен човек, левскар в душата и човек, който респектира с поведението си. Шегувахме се навремето, че ако стане треньор на националния, ще съм първият повикан от “В“ група в национала :lol: Та така...дано поразведрих тегавата атмосфера малко...Успех в неделя! Ако не...повечко водка, 2 текили и 3 бири, за да понесеме по- нормално реалността ;)
Save Ukraine!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 юни 2020 14:06

Резонна 2-ка в тоя мач, макар и мъчна да е ...
Арда далеч не са Локо ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2020 14:21

Победа с много ентусиазъм, но на мускули.
Иска се време, ако ще се сменя схема, начин на игра и поведение.
За мач-два, няма как.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”