Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 11:43

krumeto написа:Левски ако падне в този мач с повече от един гол, реванша ще е труден и може да остане без купа.
А това може да окаже влияние и на Ефбет лига. ЦСКА тире София и Локо ще "майсторят" хикс на 14.06 от 21.00 часа, ако Левски бие в Кърджали същия ден. Тогава Левски остава на 4 то място преди плейофите.
А това означава 2 домакинства - на Славия и вероятно на Локо (при хикс с ЦСКА тире София на 14. 06). А втория и третия преди плейофите, ще имат по три домакинства.

То, пък, при играта, която показваме, много важно колко домакинства ще имаме. 2 или 3. Домакинствата срещу Тирето са доста условни, а домакинството срещу Л-ц го видяхме...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 юни 2020 11:59

Мача си е 0:0 от всякъде. Ако случайно падне ранен гол ще стане интересно, иначе ще бъде едно блъскане и ръгане и ще се спукат няколко топки.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юни 2020 13:14

Хубчев е "програмиран" ако не може да спечели един мач поне да не го загуби. Затова вярвам, че отбора ще излезе в първия мач с идеята по скоро да не загуби и всичко да остане за реванша. Ще си играем играта с Лудогорец. Сигурно отзад, а напред каквото стане. Очаквам 0:0. Ако има победител в този мач по скоро очаквам да бъде Локо Пд. Дано да греша и ги победи, защото футбола често пъти няма логика.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2020 16:18

Ивайло Стоянов ще свири Локо Пд - Левски

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 16:35

Аз лично очаквам продължения и дузпи. И това ми е оптимистичната версия. :roll: 1-1, 1-1, да речем. Само да не е 0-0, 1-1. Като цяло не съм оптимист. Най-вече заради Акрапович, който притежава сходно мислене като на Хубчев - ще гледа да ни изклати, а не да ни бие. Те имат по-добри футболисти за тази цел от нас. Ние пък имаме по-остри футболисти, като Роби, Паулиньо, Здравко и Станислав Иванов, които на контри могат да им изядат ушаците. Общо взето смятам, че двата мача ще се решат от тренерите.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 08 юни 2020 17:16

metodito написа:Аз лично очаквам продължения и дузпи. И това ми е оптимистичната версия. :roll: 1-1, 1-1, да речем. Само да не е 0-0, 1-1. Като цяло не съм оптимист. Най-вече заради Акрапович, който притежава сходно мислене като на Хубчев - ще гледа да ни изклати, а не да ни бие. Те имат по-добри футболисти за тази цел от нас. Ние пък имаме по-остри футболисти, като Роби, Паулиньо, Здравко и Станислав Иванов, които на контри могат да им изядат ушаците. Общо взето смятам, че двата мача ще се решат от тренерите.

Малко странно определение за Здравко (който не помирисва терен) за остър футболист... Не знам как го реши това...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 17:34

csimoen2 написа:
metodito написа:Аз лично очаквам продължения и дузпи. И това ми е оптимистичната версия. :roll: 1-1, 1-1, да речем. Само да не е 0-0, 1-1. Като цяло не съм оптимист. Най-вече заради Акрапович, който притежава сходно мислене като на Хубчев - ще гледа да ни изклати, а не да ни бие. Те имат по-добри футболисти за тази цел от нас. Ние пък имаме по-остри футболисти, като Роби, Паулиньо, Здравко и Станислав Иванов, които на контри могат да им изядат ушаците. Общо взето смятам, че двата мача ще се решат от тренерите.

Малко странно определение за Здравко (който не помирисва терен) за остър футболист... Не знам как го реши това...

Ами от това (колкото и малко да е то), което съм гледал.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 19:02

Само дето Паулиньо няма да играе... В първия мач. А, ако на Герена ще играем с контри - да ги закриват!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 19:36

blue avalanche написа:

Само дето Паулиньо няма да играе... В първия мач. А, ако на Герена ще играем с контри - да ги закриват!

Зависи от резултата. Ако там бием 0-2. :roll: Ти от Хубчев очакваш атакуващ футбол ли?

Върни се в “Левски”