mikata написа:Мача не е ли от 17:30ч.
[rimg]https://cdn4.iconfinder.com/data/icons/evil-icons-user-interface/64/like-128.png[/rimg]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Мача не е ли от 17:30ч.
realitybites написа:Хубчев не бива да позволява рецидив от приспивния старт в Плодив, пък оттам насетне каквото сабя покаже. Аз срещу тия дупедавци на тирето никога не съм очаквал нещо различно от 120% хвърляне срещу Левски, а като добавиш в уравнението Херо, то става чак безсмислено да се коментира на какъв ток ще играят в събота. Демек от нас си зависи дали ще го позволим и как ще отвърнем. Както вече писах, тенденцията в играта ни е меко казано низходяща. Доста контузени се завърнаха, периодът от сезона е такъв, че би следвало класните ни играчи да са навлезли в оптимална форма, но нагледният резултат е коренно различен. Другият фактор, който не е за пренебрегване, е предстоящият мач с Черно море. Само като си спомня как Хубчев позволи унижение в реванша с АЕК, за да запази играчите свежи за Царско село - това всичко в началото на сезона, и ми прилошава от евентуалните му хрумвания за разпределяне на силите. Абсолютно класически БГ треньор, за когото всякаква поява на повече от един мач в седмицата е истински кошмар, несправедливост и възможност да изиска от ръководството още 10 играча.
В общи линии двата предстоящи мача ще дадат ясна посока на сезона, както и на зимната селекция.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:realitybites написа:Хубчев не бива да позволява рецидив от приспивния старт в Плодив, пък оттам насетне каквото сабя покаже. Аз срещу тия дупедавци на тирето никога не съм очаквал нещо различно от 120% хвърляне срещу Левски, а като добавиш в уравнението Херо, то става чак безсмислено да се коментира на какъв ток ще играят в събота. Демек от нас си зависи дали ще го позволим и как ще отвърнем. Както вече писах, тенденцията в играта ни е меко казано низходяща. Доста контузени се завърнаха, периодът от сезона е такъв, че би следвало класните ни играчи да са навлезли в оптимална форма, но нагледният резултат е коренно различен. Другият фактор, който не е за пренебрегване, е предстоящият мач с Черно море. Само като си спомня как Хубчев позволи унижение в реванша с АЕК, за да запази играчите свежи за Царско село - това всичко в началото на сезона, и ми прилошава от евентуалните му хрумвания за разпределяне на силите. Абсолютно класически БГ треньор, за когото всякаква поява на повече от един мач в седмицата е истински кошмар, несправедливост и възможност да изиска от ръководството още 10 играча.
В общи линии двата предстоящи мача ще дадат ясна посока на сезона, както и на зимната селекция.
Oлеле майко!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
mikata написа:Каква нападателна игра очаквате от нашите играчи те два паса не могат да вържат
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Ioan912, Венелин и 13 госта