Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
69
34%
Х
22
11%
2
111
55%

Общо гласове: 202

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Берое - Левски | 30.11 | 18:30 часа

Мнениеот modor » 26 ное 2019 20:14

mikata написа:Мача не е ли от 17:30ч. :roll:

[rimg]https://cdn4.iconfinder.com/data/icons/evil-icons-user-interface/64/like-128.png[/rimg]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 ное 2019 20:47

Tрябва ни задължителна победа, което обаче не е много вероятно да се случи. Най-много да додрапаме до някъв кирлив хикс, което ще си е като загуба.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 27 ное 2019 06:30

Хубчев не бива да позволява рецидив от приспивния старт в Плодив, пък оттам насетне каквото сабя покаже. Аз срещу тия дупедавци на тирето никога не съм очаквал нещо различно от 120% хвърляне срещу Левски, а като добавиш в уравнението Херо, то става чак безсмислено да се коментира на какъв ток ще играят в събота. Демек от нас си зависи дали ще го позволим и как ще отвърнем. Както вече писах, тенденцията в играта ни е меко казано низходяща. Доста контузени се завърнаха, периодът от сезона е такъв, че би следвало класните ни играчи да са навлезли в оптимална форма, но нагледният резултат е коренно различен. Другият фактор, който не е за пренебрегване, е предстоящият мач с Черно море. Само като си спомня как Хубчев позволи унижение в реванша с АЕК, за да запази играчите свежи за Царско село - това всичко в началото на сезона, и ми прилошава от евентуалните му хрумвания за разпределяне на силите. Абсолютно класически БГ треньор, за когото всякаква поява на повече от един мач в седмицата е истински кошмар, несправедливост и възможност да изиска от ръководството още 10 играча.
В общи линии двата предстоящи мача ще дадат ясна посока на сезона, както и на зимната селекция.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 ное 2019 09:45

realitybites написа:Хубчев не бива да позволява рецидив от приспивния старт в Плодив, пък оттам насетне каквото сабя покаже. Аз срещу тия дупедавци на тирето никога не съм очаквал нещо различно от 120% хвърляне срещу Левски, а като добавиш в уравнението Херо, то става чак безсмислено да се коментира на какъв ток ще играят в събота. Демек от нас си зависи дали ще го позволим и как ще отвърнем. Както вече писах, тенденцията в играта ни е меко казано низходяща. Доста контузени се завърнаха, периодът от сезона е такъв, че би следвало класните ни играчи да са навлезли в оптимална форма, но нагледният резултат е коренно различен. Другият фактор, който не е за пренебрегване, е предстоящият мач с Черно море. Само като си спомня как Хубчев позволи унижение в реванша с АЕК, за да запази играчите свежи за Царско село - това всичко в началото на сезона, и ми прилошава от евентуалните му хрумвания за разпределяне на силите. Абсолютно класически БГ треньор, за когото всякаква поява на повече от един мач в седмицата е истински кошмар, несправедливост и възможност да изиска от ръководството още 10 играча.
В общи линии двата предстоящи мача ще дадат ясна посока на сезона, както и на зимната селекция.

Oлеле майко! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 ное 2019 09:56

Независимо как ще свърши мача искам да видя един агресивен Левски от първата до последната минута по целия терен, решен да спечели на всяка цена този мач. Не искам да виждам Левски с Лудогорец и Ботев, пасивни и изчакващи. Искам и очаквам ни е да водим мача, ни е да бъдем по дейните по терена, да излезем с манталитет на победители, а не със манталитет на средняци, които се опитват по някакъв начин да изклатят противника.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2019 10:42

TristaNNN написа:
realitybites написа:Хубчев не бива да позволява рецидив от приспивния старт в Плодив, пък оттам насетне каквото сабя покаже. Аз срещу тия дупедавци на тирето никога не съм очаквал нещо различно от 120% хвърляне срещу Левски, а като добавиш в уравнението Херо, то става чак безсмислено да се коментира на какъв ток ще играят в събота. Демек от нас си зависи дали ще го позволим и как ще отвърнем. Както вече писах, тенденцията в играта ни е меко казано низходяща. Доста контузени се завърнаха, периодът от сезона е такъв, че би следвало класните ни играчи да са навлезли в оптимална форма, но нагледният резултат е коренно различен. Другият фактор, който не е за пренебрегване, е предстоящият мач с Черно море. Само като си спомня как Хубчев позволи унижение в реванша с АЕК, за да запази играчите свежи за Царско село - това всичко в началото на сезона, и ми прилошава от евентуалните му хрумвания за разпределяне на силите. Абсолютно класически БГ треньор, за когото всякаква поява на повече от един мач в седмицата е истински кошмар, несправедливост и възможност да изиска от ръководството още 10 играча.

Oлеле майко! :shock:

Какво точно му е "леле майко"-то? :?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 ное 2019 10:45

Дано да бием. Колкото до нападателната игра, да и аз искам такава, но е факт, че зависи и много от играчите не смао от тренера.
Който за мен си е менте
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 ное 2019 11:00

Каква нападателна игра очаквате от нашите играчи те два паса не могат да вържат :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 ное 2019 11:27

Очаквам поредната игра тип Хубчев стайл, т.е. прагматичен футбол. Ако обаче вместо това има повлекани и подценяване като в Комативу, нищо добро не ни чака, падаме си отма, като се има пред вид Херо и накървавяването на чорбое срешу нас.

Много ми се иска да нямаме ороблеми в състава, зашото се вижда какво ни се случва, и да ги излъжем с едно 1-2.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 ное 2019 11:55

mikata написа:Каква нападателна игра очаквате от нашите играчи те два паса не могат да вържат :cry:

Тогава как ще продадем Паулиньо като не може да върже два паса ?
Как ще продадем и Тиам , който е трагичен в центъра ?
Нали това беше писал вчера ?

Върни се в “Левски”