efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

ChuckNorris
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот ChuckNorris » 30 сеп 2019 11:23

Blue_Blood84 написа:Дерби е, троен мач отвсякъде, естествено искам да бием, но наистина ако лудогорец играят така както срещу цска москва, няма какво да вземем.

По-точно ако ние играем така както ЦСКА Москва срещу тях, тогава не само, че няма да вземем нищо, ами ще паднем много лошо.
Ще играем с един изтощен отбор, който се връща от Унгария, където най-вероятно няма да е спечелил. Ние пък съсредоточаваме всичките си сили срещу тях. Отиваме за победа! Мача с ЦСКА Москва заблуждава много хора за реалното им състояние. Те са отбор със застаряващи футболисти към края на кариерата си, в процес на подмладяване са и за капак имат недоказан и млад треньор без никакъв опит в дерби мачове.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2019 11:45

В последните 5-6 години трудно можем да се сетим за момент, в който сме отговаряли на индивидуалната класа на Лудогорец.
Можеби единствено при Роси имахме нЕкои по добри играчи по постове.
Но пък за сметка на това е имало моменти, когато сме отговаряли отборно на тях, тоест, с колектив и тактика, сме постигали положителни резултати.
Можеби всички си мислим, че Бат' Петьо ще подходи дефанзивно, но нека се сетим за мачовете с шведи и холандци, когато беше национален селекционер ? :?
И тогава от ролята на тотален аутсайдер излязохме и се надигравахме успешно ...

Така че, аз очаквам агресивна игра - преса и опити да държим топката по продължително време.
Дали ще ни се получи, е съвсем друг въпрос.
Не бива да забравяме и това, с което започнах, индивидуалната класа отново е в наш ущърб.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 30 сеп 2019 14:14

Шеста година без победа на този стадион, формата на отбора предполага да се обърне тази тенденция. Този отбор, който победиха с 5 гола не беше точно ЦСКА Москва :mrgreen: 2:3

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 30 сеп 2019 14:47

Почнаха с медийната атака. Значи ги е страх.Дали имат основание да ги е страх? Може би да. 1 победа за Левски ще осмисли целия сезон,защото ще ни даде самочувствие и надежди. От друга страна ще се самозаблудим жестоко,че сме много качествен състав.
Очаквам да лудите да подсигурят съдията и от нас зависи дали ще докопаме Х.
По-важно е независимо от този мач дали ще се прави отбор за титла и успехи в Европа. Смея да твърдя,че и да бием,ако няма финансиране и стратегия,ще бъдем мн бързо върнати в летаргичната действителност. И обратно. Да ни бият с 5-0,ако има план за бъдещето ние ще постигнем истинските цели-титла,купа,Европа.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 сеп 2019 14:52

modor написа:
mikata написа:Мача с Арда е по важен от тоя!

И с какво е по важен мача с Арда?

Аз предлагам, понеже мача с Арда е по- важен и нямаме никакъв шанс срещу мега-хипер селекцията на Агата, да не бием път до разград...Така де, за какво да харчим гориво и да се размотаваме? Да ни пишат едно служебно 3:0. И без това, ако отидем и играем мача вероятно ще ни бият с 18:0. Да си стоим на Герена и да си тренираме за Арда.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 сеп 2019 15:02

sinfen14 написа:
modor написа:
mikata написа:Мача с Арда е по важен от тоя!

И с какво е по важен мача с Арда?

Аз предлагам, понеже мача с Арда е по- важен и нямаме никакъв шанс срещу мега-хипер селекцията на Агата, да не бием път до разград...Така де, за какво да харчим гориво и да се размотаваме? Да ни пишат едно служебно 3:0. И без това, ако отидем и играем мача вероятно ще ни бият с 18:0. Да си стоим на Герена и да си тренираме за Арда.

Мача с Лудогорец ще бъде нещо като генерална репетиция за мача с Арда 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 сеп 2019 15:08

THE G.A.M.E написа:Можеби всички си мислим, че Бат' Петьо ще подходи дефанзивно, но нека се сетим за мачовете с шведи и холандци, когато беше национален селекционер ? :?
И тогава от ролята на тотален аутсайдер излязохме и се надигравахме успешно ...

Така че, аз очаквам агресивна игра - преса и опити да държим топката по продължително време.
Дали ще ни се получи, е съвсем друг въпрос.
Не бива да забравяме и това, с което започнах, индивидуалната класа отново е в наш ущърб.

На Бате ти Петьо би трябвало вече да му е станало ясно, че ние не можем да играем дефанзивно. Това се видя много добре в мача с тирето и онзи ден с Ботев Враца за едни 20-25 мин. когато тръгнахме да пазим резултата.
Ако искаме да вземем нещо от този мач, ще се наложи през всичките 90+ минути играчите в синьо на терена да се раздадат на макс и до последни сили. Също така ще трябва да играят умно предвид, че провокации няма да липсват, а чернодрешковците само това ще чакат, за да изгонят някой от нашите.

Обикновено когато сме на близки точки не се получават хубави и резултатни мачове. Лично аз очаквам повече ритане, блъскане, симулации, провокации, нерви и тем подобни неща, отколкото качествен футбол от двата отбора. Дано греша, но това очаквам. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 30 сеп 2019 15:18

vratar4eto написа:Другият понеделник, вестниците, първи :mrgreen:

кой чете вестници още :mrgreen:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 15:22

loko1 написа:
vratar4eto написа:Другият понеделник, вестниците, първи :mrgreen:

кой чете вестници още :mrgreen:

Aз. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 30 сеп 2019 15:22

аз не ;)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Левски”