HardWork написа:Поредната приятелска среща, изобщо не разбирам какво се вълнувате толкова! Тая титла е толкова обезценена, че вече ми е все едно дали ще станем шампиони! Моята прогноза е 1 или Х, вероятно с обръщалка. Наще имат въздух за 30 минути футбол, така че вкарваме 1 гол и после ще лежим 60 минути на Черниаускас. Костов срещу зеленчуци като Чорбата ще изглежда като Роналдо срещу децата в парка! Възможно е все пак съдията да удари едно рамо от кумава срама и да продължим агонията с още няколко дена. Аз лично бих се радвал ако дисквалифицират ЦСКА, Лудогорец и Левски и връчат титлата на Черно Море по служебен път

. Това би бил своеобразен апогей на перуковското управление!
Тази година много очевадно се набиват приятелските дербита . Дори и съдиите гледат да компенсират всичко до реми и да няма грешки !
Вдигат се ЧК и няма протести , дори този полусезон имаше поне в 3/4 ситуации , в които ако бяха в предходните години щяха да ни ги свирят дузпите ( визирам в полза на Лудогорец) .
Имам усещането , че Лудогорец трябваше да е шампион а ЦСКА носител на купата и нещо се обърка . Не знам така си мисля .... Ще е поредната пародия утре и очаквам Х !
С две ръце подкрепям това за изхвърлянето на 3те отбора ако има договорки !!!