ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)
Искрено се надявам Дерменджиев да си е научил урока от предишния мач, когато бяхме премазани по всички показатели и да излезнем по коренно различен начин. Иначе като резултат не знам какво да очаквам - леко съм скептичен, но най-много ми се струва вероятен Х. Силно ме притеснява защитата, защото гледам, че освен Рейш, и Унтонджи бил под въпрос заради травма в рамото... Горанов и Живко ще трябва да са на 200% и да помагат на централните.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
С доста интересна двойка централни защитници може да излезем срещу Разград Папазов и Д.Иванов 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:С доста интересна двойка централни защитници може да излезем срещу Разград Папазов и Д.Иванов
С помощта на по - опитните около тях и с подкрепата на публиката, смятам, че могат да се справят с задачите си. Не са толкова зле. Важното е треньора ни психолог да им вдъхне увереност и спокойствие и нещата може да се получат. Лично нямам големи очаквания за този мач.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:mikata написа:С доста интересна двойка централни защитници може да излезем срещу Разград Папазов и Д.Иванов
С помощта на по - опитните около тях и с подкрепата на публиката, смятам, че могат да се справят с задачите си. Не са толкова зле. Важното е треньора ни психолог да им вдъхне увереност и спокойствие и нещата може да се получат. Лично нямам големи очаквания за този мач.
Миналата година срещу тирето Папазов се справи добре въпреки,че покри засадата при третия им гол.
България има природни богатства,
realno написа:mikata написа:С доста интересна двойка централни защитници може да излезем срещу Разград Папазов и Д.Иванов
И Папазов и Иванов не са играли точно една година в официален мач.
Как разбрахте ,че на са толкова зле ? И как ги виждате срещу Кешеру , Лукоки,Вандерсон ,Попа и т.н ? Започнахте яко да си фантазирате.
-
Чичо Гошо вече показа 2-3 пъти, че умее да придава различни идеи на отбора, като примерно вчера с "Морето" и мачът със Славия, когато не бяхме градящият отбор.
От друга страна срещу Лудогорец и пребоядисаните се опитвахме ние да водим играта... Къде успешо, къде - не, е друг въпрос.
Но в това виждам предимство... Явно можем да играем дефанзивен и по важното - печеливш футбол, колкото и непривлекателен да е той.
Докато Лудогорец друго не може... С.С. ще излезе със същата тактика и схема, както в предходният ни мач.
Обаче разликата ще е, че ние няма да сме така... Надявам се !
Не искам да виждам тази скованост и пренавитост от предният ни сблъсък.
Дерменджиев трябва да започне разбора за двубоя с думите - "Няма да станем Шампиони, така че, дишайте и не се гипсирайте" !

От друга страна срещу Лудогорец и пребоядисаните се опитвахме ние да водим играта... Къде успешо, къде - не, е друг въпрос.
Но в това виждам предимство... Явно можем да играем дефанзивен и по важното - печеливш футбол, колкото и непривлекателен да е той.
Докато Лудогорец друго не може... С.С. ще излезе със същата тактика и схема, както в предходният ни мач.
Обаче разликата ще е, че ние няма да сме така... Надявам се !
Не искам да виждам тази скованост и пренавитост от предният ни сблъсък.
Дерменджиев трябва да започне разбора за двубоя с думите - "Няма да станем Шампиони, така че, дишайте и не се гипсирайте" !

Предвид, че Мариан и Павлин се завръщат, все ще има кой да ритне топката във вратата, в случай че Костов не е напълно излекуван. Прогноза 1-0, нерви, надлъгване, картони, клетви, плюнки, а даже допускам и "други" начини, предвид че на тия им трябват точки, за да държат крадците на идентичности по-далеч от себе си и първото място. В краен случай и равенството е нещо, само да не губим, че ако не вали пак се очаква да се съберем сериозна бройка на стадиона, а хората не заслужават да гледат поредната мъка у дома. Ако това недай Боже стане - до края на пролетта не чакайте повече от 2 000 преко сили.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Доколкото познавам Дерменджиев, мача ви с моряците е бил генерална репетиция за избистряне на схемата срещу нас, независимо от начина на игра на противника.
Нищо чудно и да излезе хикс, че ни гони каръка мощно тоя сезон. Дано стане добър мач !

Нищо чудно и да излезе хикс, че ни гони каръка мощно тоя сезон. Дано стане добър мач !
Добре е...modor написа:Божи ще е готов за мача. Ще ги пори като малки котенца![]()

висша математика:31 ≠ 4 

gihuelo написа:realno написа:mikata написа:С доста интересна двойка централни защитници може да излезем срещу Разград Папазов и Д.Иванов
И Папазов и Иванов не са играли точно една година в официален мач.
Как разбрахте ,че на са толкова зле ? И как ги виждате срещу Кешеру , Лукоки,Вандерсон ,Попа и т.н ? Започнахте яко да си фантазирате.
Още малко ще кажеш, че двамата ще играят сами срещу целия отбор на Лудогорец. Гледай си вашата оранджада и не ни мисли.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- grozdanovdng78
- Контакти:
Имам колеги фенове на Левски, според тях е или се хвърляте и ни биете за да сте в играта за титлата или играете и губите мача но запазвате силите за мача с ЦСКА да биете тях и да им попречите те да станат шампиони. Но за да ви се случат нещата трябва и в двата случая да биете ЦСКА. Аз се надявам на варианта да си спестите силите срещу нас и без да получавате картони за да имате по- голям избор от играчи според мен за по-важния ви мач.