ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00
Чичо гошо да пуска Жиката вместо сърбето и Нганиони вместо Горанката и няма да имаме проблеми да го вземем този мач.
Ше ми се Дидо на местото на Нуно и той да играе с райнов в центъра, но не мис е вярва - чичо гошо е доста консервативен.
Прогноза 0-2 и Костов пак бележи.
Ше ми се Дидо на местото на Нуно и той да играе с райнов в центъра, но не мис е вярва - чичо гошо е доста консервативен.
Прогноза 0-2 и Костов пак бележи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Тоя отбор на Верея е абсолютно безсмислен, което обезсмисля и мача като цяло. Хубаво, ще се разходим до Стара Загора, ще им нашием 3-4 гола и кой откъдето е, ама от това не печелят нито те, нито ние. Дано поне Дерменджиев да пусне Божин Валер, Милан Живко и Юрук Илия да се поразтъпчат и да натрупат малко игрова практика, че тепърва ще се нуждаем от техните услуги.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

0-2
И моШно Само Сините
И моШно Само Сините
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
Трите точки са задължителни.
Не заради титлата, а да поддържаме някво напрежение... 5-6 точки разлика от водача, можеби ще гарантира поне още едно напълване на "Герена".
Не заради титлата, а да поддържаме някво напрежение... 5-6 точки разлика от водача, можеби ще гарантира поне още едно напълване на "Герена".
THE G.A.M.E написа:Трите точки са задължителни.
Да, задължителни са. Поне да покажат някакво израстване на фона на миналата година. А и ще спестят напрежение в борбата за ЕКТ. Особено ако не повторим миналогодишната простотия и да допуснем четвъртия да ни бие на Герена в първия кръг на плейофите.
- damyanov1963
4:0 и край на будната кома, ЗАКРИВАЙ!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:4:0 и край на будната кома, ЗАКРИВАЙ!!!
Стига, бре Дамянов, ти поне си сериозен...освен ако това не е ирония, в интерес на истината, ако е - получило ти се е. Тая трупичка я отнасяте с 3-4 гола и кой откъде е, всичко друго ще е престъпление. Колкото до будната кома, за съжаление целият ни футбол е в такава, май само Лудогорец не е, ама като видях как, по български, спретнаха един пуч на Сухия, те също се приближават. Лично аз съм любопитен да видя този...ъъъ....Меси - казаха, с много хвалби дойде, дано да е нещо свежо и различно, че ми омръзна от кюскане, концентрация, мотивация и притеснения от публиката, от собствената ти публика, мамка му...
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- damyanov1963
Kiril2681 написа:damyanov1963 написа:4:0 и край на будната кома, ЗАКРИВАЙ!!!
Стига, бре Дамянов, ти поне си сериозен...освен ако това не е ирония, в интерес на истината, ако е - получило ти се е. Тая трупичка я отнасяте с 3-4 гола и кой откъде е, всичко друго ще е престъпление. Колкото до будната кома, за съжаление целият ни футбол е в такава, май само Лудогорец не е, ама като видях как, по български, спретнаха един пуч на Сухия, те също се приближават. Лично аз съм любопитен да видя този...ъъъ....Меси - казаха, с много хвалби дойде, дано да е нещо свежо и различно, че ми омръзна от кюскане, концентрация, мотивация и притеснения от публиката, от собствената ти публика, мамка му...
Нали знаеш, че на българина нЕма угодия. Кога му била малко публиката, за това паднал, кога му била много - Тоже! Ама на мене ми писна от ебльовци!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
alexdb написа:THE G.A.M.E написа:Трите точки са задължителни.
Да, задължителни са. Поне да покажат някакво израстване на фона на миналата година. А и ще спестят напрежение в борбата за ЕКТ. Особено ако не повторим миналогодишната простотия и да допуснем четвъртия да ни бие на Герена в първия кръг на плейофите.
Не забравяй, че плейофите са след паузата за националните отбори.