ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София)/ 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Бием
56
41%
Правим равен
20
15%
Падаме
61
45%

Общо гласове: 137

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , 15.12.2018 год.

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2018 15:48

bilyaletdinov написа:E, щото на словашкия некадърник не му я вкараха от малкото наказателно поле.

Ми да си набеди него, ако и той не е "контузен" след мача с Етър. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 дек 2018 16:21

гол/гол. Иначе троен мач, с най-вероятен хикс.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 дек 2018 16:32

specter написа:....Обертан и той реши, че вече няма нужда да играе явно...

Обертан е един от най-стойностните чужденци, играли някога в нашето първенство. За съжаление, край себе си той има футболисти, които или играят с половината от възможностите си (по една или друга причина), или просто толкова си могат. Нормално е да му писне ....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 дек 2018 16:46

Какво значи да му писне? Нали е професионалист и му се плаща именно за да играе на максимум... Това важи и за останалите. Такива цупения, сръдни и "писна ми, няма да играя" не трябва изобщо да се толерират...

Ето какво казва Дарко Тасевски за играчите ни:
- Сега виждам, че се приема спокойно да загубиш от Ботев (Враца) у дома. Все едно нищо кой знае какво не се е случило. Казват си "Нищо, другият път ще спечелим", прибират се в съблекалнята и си тръгват от стадиона, а не трябва да е така. Затова казах, че ми изглеждат примирени играчите на Левски.

Спомням си какво беше, когато аз бях част от отбора. Стигнеше ли се до загуба, ставаше страшно. Лидерите веднага влизаха в съблекалнята и започваха на висок тон: "Момчета, тая няма да я бъде, не може така". Нямаше кой да те остави да си живуркаш...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 дек 2018 16:53

TristaNNN написа:
SANSIRO7 написа:Ако Яблонски, Цветко, Обертанчо и Капитанчо се разиграят може и да вземем дори трите точки, но тъй като не ми се вярва, двама са сърдити, единия е преял, а капитана загуби дори малкото си футболни качества-загуба. А портиерите даже няма да ги коментирам, репертоара е от изпуснати топки, до гол от халите

Митрев е контузен и няма как да играе в предстоящия мач, набеди си някой друг. :mrgreen:

Под Капитанчо не визирам Митрев, този не може да е капитан на Левски. За Горанката иде реч. А Митрев е в графата портиери, тях не ги споменавам по име, защото всички до един са клоуни.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 дек 2018 16:58

Captain Stottlemeyer написа:

Обертан е един от най-стойностните чужденци, играли някога в нашето първенство. За съжаление, край себе си той има футболисти, които или играят с половината от възможностите си (по една или друга причина), или просто толкова си могат. Нормално е да му писне ....

Не го отричам това, че е от най-добрите чужденци - абсолютен факт. Другото също е факт - в последно време някои от тези около него грам не си дават зор. Въпросът е, че към него всички се държат като с принц - от собственик до фенове и е обидно да не си дава зор един път на седмица за 90 минути, независимо от това част от тези около него какво творят. Аз съм от хората, които принципно го защитават, обаче при положение, че взима огромна заплата е редно във всеки един мач да дава максимума от себе си и да се опитва дори самостоятелно да вади отбора от закучено положение, както и да мотивира останалите около себе си. В крайна сметка това му е професията, не играе за престиж. За писване... Понякога ми писва на мен да тичам и да играя, ако в отбора си имам слаби съотборници, които провалят всичко, ама аз играя за здраве и удоволствие през седмицата. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 дек 2018 19:05

Много е прав Дарко. Липсват фигури като Жоро Петков, Йовов, Боримиров, Пелето, Гонзо. Какъв респект носи Ванката Горанов, който не може да направи един точен пас в наказателното поле на противника или Неможката Митрев?
Ама тия камъни са в градината на Русев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2018 19:07

Captain Stottlemeyer написа:

Я бре, Кабрал, Мариани и Костов има ли с кой да играят, че имат общо 27 гола и 12-13 асистенции?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2018 19:07

Тошко Гугъла показа на Обертан как се прави - 3 гола за едно полувреме. Точно колкото Огретена за 50 мача в Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 дек 2018 19:52

W84me написа:Тошко Гугъла показа на Обертан как се прави - 3 гола за едно полувреме. Точно колкото Огретена за 50 мача в Левски.

Обертан за цялата си кариера има вкарани 12 гола 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”