Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%

Общо гласове: 334

hydetoshi
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот hydetoshi » 07 ное 2018 11:30

Eminem написа:
hydetoshi написа:Тенденциите са повече от очевидни Черно море редовно бие( отстранява ) Левски за Купата. Левски бие (без значение къде ) с мноооого малки изключения за първенството. Така ,че спокойно! Мачът е двойка с поне 2 гола разлика за Левски.

Да и сценарият им е бил Нашименто да се подхлъзне, за да им е по-драматично.

Е то имаше и гол в 90-та минута. Да не говорим за головете в онзи финал. Просто така се получават нещата. Сега няма да има такива "сакатлъци"
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 ное 2018 12:44

nicromanser написа:Славиша показа, че всъщност е треньор средна ръка от 7 мача с Левски загуби 3 спечели 4, но срещу уж по-непретенциозни отбори, като една от победите му беше срещу ЦСКА-София, но по-скоро на мускули от колкото на някакво превъзходство и умения, също и на късмет, но само с надъхване цял сезон не се играе, а Левски нямат големи аргументи за да се все във вихъра, нямат и дълга резервна скамейка, черно море са отбор силен но като морето на приливи и отливи и, ако имат желание за игра могат спокойно да победят, ако ги домързи могат и да загубят от всеки дори и от Верея. не мисля, че в останалите 5 мача Левски ще вземе 15 точки логично е да загуби някоя във Варна, може би и после още някоя но има много мачове 0-0

Каза новодомеца и като се събуди двата пръста в контакта чаршафа на врата и г...за му ръкопляска.
Блажени са Гришоганчовците.На вас и Господ не може и няма как да ви прости греховете.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 ное 2018 12:56

По темата за мача.Много , много тегав и сложен мач.Сега е момента по всякакъв незаконен начин да се спре Левски за да не се откъсне напред.Та съм сигурен , че Гнома и Агата са подготвили всички ,съдии ,комисии, начини и средства за долни и мафиьотски номера срещу отбора.Готови са с всякаква защита и ще ни нападнат по всички линии и в това число ще се включат и техните слуги сателитите като ,Етър,Черно Море,Славия,Берое,Ботев,и 90% от Дриша лига.

Затова много ще се радвам ако победим.Дано няма никакви контузии защото този мач за нас не е важен.Важно е играчите да са здрави защото ще ни трябват за дербитата.Там ще се доказваме на вълчата глутница която е настръхнала от страх да не детронираме водачите на глутницата - Дришо и Агата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2018 13:07

Мачът ще е труден, няма смисъл да се заблуждаваме.
Трябва ни победа, без оглед на начините и средствата. Очевидно във Варна не може да се играе нормален двубой между 2-та отбора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 07 ное 2018 13:44

Все си мисля, че този път ще ни е лесен мача,дано съм прав де. Така че една минимална победа ме устройва.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 ное 2018 15:29

moryak68 написа:Виж сега колега, рядко влизам в този форум, но ти си поредния син манипулатор, който се опитва да оправдае неможенето на най-великия отбор, който някога е съществувал на планетата Земя. Затова съм длъжен да се включа и да уточня, че след направения ремонт на стадион Тича, тревното покритие е може би в топ 3 на терените в БГ. Освен това, преди АБСОЛЮТНО всеки мач, след разгрявката и преди да излязат отборите, терена се полива за около 2-3 минути, за да не е твърд. Това между впрочем е световна практика, капиш? И стига сте се оправдали с терена, който на всичкото отгоре, бил причина за контузиите на двама ваши играчи. Първо Холмар се самоконтузи в опит да отнеме топка, а при Горанов ситуацията е по скоро в някое единоборство.
В хода на мача, нямаше момент в който да сте ни надиграли и да, в два случая шанса беше на наша страна, в последната минута и при пропуска на Нашименто.
Това е, не смятам, че нашия отбор е по-добър от вашия, но просто в този мач момчетата играха на 100% от възможностите си.
В събота сте длъжни да биете, но повярвайте ми, никак няма да ви е лесно.

Ти беше ли на мача бе отворко?
Защото един колега е влязъл 1 час преди мача и се е поливало, а аз влязох 15 мин. преди началото и видях, че се поливаше до последно. Ходил съм и преди на картофената нива, но тогава не поливахте. Сега понеже вече имате терен и се налага да играете футбол, правите условията невъзможни. Холмар се контузи точно заради гадния подгизнал терен. При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна. Сега съм сигурен , че ще продължите със селските номера, но от това по-добър отбор няма да станете. Ботев Враца ви ошамари, от нас ще ядете бой, въпреки съдията,а идва ред и на другия Ботев за купата и накрая ще ви остане да стискате палци да се докопате до бараж с тирето за евротурнирите.
Но най-вероятно ще стискате палците на краката като преди 5 месеца на Герена.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 07 ное 2018 16:32

vvessel написа:
moryak68 написа:Виж сега колега, рядко влизам в този форум, но ти си поредния син манипулатор, който се опитва да оправдае неможенето на най-великия отбор, който някога е съществувал на планетата Земя. Затова съм длъжен да се включа и да уточня, че след направения ремонт на стадион Тича, тревното покритие е може би в топ 3 на терените в БГ. Освен това, преди АБСОЛЮТНО всеки мач, след разгрявката и преди да излязат отборите, терена се полива за около 2-3 минути, за да не е твърд. Това между впрочем е световна практика, капиш? И стига сте се оправдали с терена, който на всичкото отгоре, бил причина за контузиите на двама ваши играчи. Първо Холмар се самоконтузи в опит да отнеме топка, а при Горанов ситуацията е по скоро в някое единоборство.
В хода на мача, нямаше момент в който да сте ни надиграли и да, в два случая шанса беше на наша страна, в последната минута и при пропуска на Нашименто.
Това е, не смятам, че нашия отбор е по-добър от вашия, но просто в този мач момчетата играха на 100% от възможностите си.
В събота сте длъжни да биете, но повярвайте ми, никак няма да ви е лесно.

Ти беше ли на мача бе отворко?
Защото един колега е влязъл 1 час преди мача и се е поливало, а аз влязох 15 мин. преди началото и видях, че се поливаше до последно. Ходил съм и преди на картофената нива, но тогава не поливахте. Сега понеже вече имате терен и се налага да играете футбол, правите условията невъзможни. Холмар се контузи точно заради гадния подгизнал терен. При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна. Сега съм сигурен , че ще продължите със селските номера, но от това по-добър отбор няма да станете. Ботев Враца ви ошамари, от нас ще ядете бой, въпреки съдията,а идва ред и на другия Ботев за купата и накрая ще ви остане да стискате палци да се докопате до бараж с тирето за евротурнирите.
Но най-вероятно ще стискате палците на краката като преди 5 месеца на Герена.

За подхлъзването на Митрев.... аз съм склонен да не виня варналии за терена - просто Митрев отново намери най-неподходящото време да ни покаже колко нещастен и некадърен вратар е!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 ное 2018 16:39

Тоя път убедителна победа с резултат 2-0 или 3-1 за Левски.Първия мач по нищо не ни превъзхождаха,но сега ще сме още по-подготвени.Славиша вече знае за какво става въпрос във Варна и въпреки липсата на титулярните защитници мисля,че ще ги надиграе.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 ное 2018 18:34

Бием ли има голям шанс да зимуваме на първото място. Няма да е по-лесно отколкото за купата и се надявам нашите да се хвърлят здраво в този двубой. Сили за пестене няма - идва пауза в първенството.
Дано да няма контузии пък ако победим ще е още по-добре.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”