moryak68 написа:Виж сега колега, рядко влизам в този форум, но ти си поредния син манипулатор, който се опитва да оправдае неможенето на най-великия отбор, който някога е съществувал на планетата Земя. Затова съм длъжен да се включа и да уточня, че след направения ремонт на стадион Тича, тревното покритие е може би в топ 3 на терените в БГ. Освен това, преди АБСОЛЮТНО всеки мач, след разгрявката и преди да излязат отборите, терена се полива за около 2-3 минути, за да не е твърд. Това между впрочем е световна практика, капиш? И стига сте се оправдали с терена, който на всичкото отгоре, бил причина за контузиите на двама ваши играчи. Първо Холмар се самоконтузи в опит да отнеме топка, а при Горанов ситуацията е по скоро в някое единоборство.
В хода на мача, нямаше момент в който да сте ни надиграли и да, в два случая шанса беше на наша страна, в последната минута и при пропуска на Нашименто.
Това е, не смятам, че нашия отбор е по-добър от вашия, но просто в този мач момчетата играха на 100% от възможностите си.
В събота сте длъжни да биете, но повярвайте ми, никак няма да ви е лесно.
Ти беше ли на мача бе отворко?
Защото един колега е влязъл 1 час преди мача и се е поливало, а аз влязох 15 мин. преди началото и видях, че се поливаше до последно. Ходил съм и преди на картофената нива, но тогава не поливахте. Сега понеже вече имате терен и се налага да играете футбол, правите условията невъзможни. Холмар се контузи точно заради гадния подгизнал терен. При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна. Сега съм сигурен , че ще продължите със селските номера, но от това по-добър отбор няма да станете. Ботев Враца ви ошамари, от нас ще ядете бой, въпреки съдията,а идва ред и на другия Ботев за купата и накрая ще ви остане да стискате палци да се докопате до бараж с тирето за евротурнирите.
Но най-вероятно ще стискате палците на краката като преди 5 месеца на Герена.