ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , 29.09.

Мнениеот W84me » 25 сеп 2018 22:43

specter написа:
W84me написа:Бием 2-3:0. Като им гледам бекчетата, Обертан, Паулиньо и Кабрал ще ги разпомпят...

И аз това си помислих и в това се крие най-голямата ми надежда за тоя мач. Имайки предвид какви куци коне са им защитниците, с тия тримцата и с Костов, ако му е ден, както и с помощта на опорните зад тях, може доста да им се стъжни...

В атака мотивите са им Джеси и Десподов, които са лесни за хващане, ако това стане - умират. Сърбина с фалшиво име практикува спрял футбол с постоянни центрирания, срещу Холмар и Яблонеца няма да имат шанс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 сеп 2018 22:50

W84me написа:
specter написа:
W84me написа:Бием 2-3:0. Като им гледам бекчетата, Обертан, Паулиньо и Кабрал ще ги разпомпят...

И аз това си помислих и в това се крие най-голямата ми надежда за тоя мач. Имайки предвид какви куци коне са им защитниците, с тия тримцата и с Костов, ако му е ден, както и с помощта на опорните зад тях, може доста да им се стъжни...

В атака мотивите са им Джеси и Десподов, които са лесни за хващане, ако това стане - умират. Сърбина с фалшиво име практикува спрял футбол с постоянни центрирания, срещу Холмар и Яблонеца няма да имат шанс.

Ако започнем с тях. Мнението ми се покрива с твоето. НЕМ май много гледа Моуринката. Отборът му освен да сипе топката друго не прави. Мауридес днес се опита да вкара с глава дори от границата на наказателното, толкова ли е зле с краката? :| При контраатака пак сипят топката. Трябва да сме концентрирани, знаем, че в тия мачове фаворити няма, а както Славиша каза Маестро е лукав и се опитва да ни прехвърли топката, ама няма да го бъде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 сеп 2018 23:06

Някой да даде друг пример за НЕпродажба на билети в деня на събитието при налични такива. Тъпънари, оправдаващи своята несъстоятелност.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 26 сеп 2018 00:49

Много ви моля - съвсем ясно е,че пак ще има неразбрали,но нека се опитаме всички заедно да доведем тази бройка до възможно най-минимална.Пишете на всякъде,аз дори предлагам да се вкара и в заглавието на темата - Билети в деня на мача няма да се продават!Кажете на всичките си приятели/познати,които ще ходят.

Иначе билети се купуват от всяко ОМВ в страната.Става точно за 5 минути и се избягват висенето и нерви преди мача.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 сеп 2018 02:37

Левски имат по-добър отбор като цяло, но е мн вероятно да се издънят :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 сеп 2018 08:40

kingofpop написа:Левски имат по-добър отбор като цяло, но е мн вероятно да се издънят :mrgreen:

Аз многократно съм казвал, че повече ме притесняват глупостите, които можем сами да си причиним, отколото противниците. Та и този мач няма да се различава... Ако няма глупави грешки на защитата, вратаря или някой друг, най-малкото няма да загубим мача...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот Serafim » 26 сеп 2018 08:46

Бавно и трудно влизаме в мачовете, предполагам сърбо-англичанина, с испанска фамилия, ще се опита да се възползва от това и да се хвърлят с много скорост в атаките и без бавене на топката в първите 15 минути, докато ние сигурно ще се опитаме да убием темпото. Дано не допуснем ранен гол, това ще ни обърне каруцата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2018 09:17

koisa написа:Ако няма глупави грешки на защитата, вратаря или някой друг, най-малкото няма да загубим мача...

А, ако нападателите не се спъват в топката, току виж сме спечелили. :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 10:25

blue avalanche написа:За сметка на това Чорбаджийски е класи под. Смоукииии... :mrgreen:
С колко класи точно е Бодуров над? :?
Костов - 8 мача(534 мин) - 6 гола
Мауридес - 9 мача(726 мин) - 5 гола
"Балонът" Мауридес, май, се спука. :mrgreen:

Личи си,че не си следял нашия отбор,но ти е простено. ;) Все пак,и аз не следя твоя изкъсо и бих искал да те попитам Костовче играл ли е зад нападателя в тея 8 мача,щот Мауридес игра,а там ролята му беше съвсем друга.....и се справи повече от прилично.Можеш да си пуснеш предишния ни мач,например(забравих вече с кого играхме.Не този с Монтана). ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 сеп 2018 10:33

Ако играят Б1 и Б2 (Белаид и Белмонт) нещата не са на добре. Лошото е, че напоследък в защита сме далеч по-пропускливи, а Хали не е във върхова форма. Не знам как са "леките жени на Ганчев" в защита, но в нападение са бързи и остри. Така както и ние. Според мен защитата с по-малко грешки ще реши мача. Изглежда ми като хикс този мач.
110 години любов!

Върни се в “Левски”