2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 юли 2018 23:52

Ако не подобрим играта си в защита, най-вероятно ще загубим мача. Ако се коригират грешките в защита от мача с Ботев (Враца) , мачът става троен. Прогноза: 1:1

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 25 юли 2018 09:15

Левски започна подготовка за предстоящото домакинство на Черно море. "Сините" приемат "моряците" в понеделник от 20:30 часа на "Герена". Срещата е от втория кръг на Първа лига. Тренировки с тима поднови сенегалския халф Кали Тиам. Полузащитникът получи травма на загрявката преди първия мач с Вадуц и оттгова не е играл. Все още не е ясно дали ще бъде на линия за двубоя с варненци. Наравно с тима се подготвяха бразилците Паулиньо и Ривалдиьо. Очаква се двамата да бъдат на линия за понеделник. Травми продължават да лекуват Серджиу Буш, Филипе Нашименто и Ивайло Найденов.

Започваме да попълваме групата. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2018 09:23

Mathias_Coureur написа:Ако не подобрим играта си в защита, най-вероятно ще загубим мача. Ако се коригират грешките в защита от мача с Ботев (Враца) , мачът става троен. Прогноза: 1:1

Не знам кое те кара да си мислиш, че на Герена мача може да е троен... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 юли 2018 11:26

С включването в игра на Холмар, Тиам, Паулиньо и при наличието на Обертан Илия Димитров трябва да вземе шанса си с две ръце. При този непретенциозен съперник трябва да успее. Длъжен е. Особено при наличието на слабопредставящи се конкуренти. Всичко е в неговите ръце, т.е. крака и глава. Желая му успех! Пожелайте му и вие.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2018 11:47

И аз му желая успех. Но не съм сигурен дали ще стартира той.
Иначе очаквам лесна победа.
Само Левски!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 юли 2018 11:57

koisa написа:Не знам кое те кара да си мислиш, че на Герена мача може да е троен... :roll:

1.Отпадането от Вадуц - няма как малко или много да не се отрази на играта ви.
2. Илиан Илиев - много добър специалист, треньор и психолог, който умее да извлича максимума от всеки футболист. Вече е побеждавал Левски като гост с Берое и Локо (Пд) със скромни селекции.
3. Напрежението е при вас, защото трябва да спечелите мача, докато при нас ако загубим няма да правим трагедии и ще играем по-освободено.

Затова смятам мача за непредвидим. Освен това първите кръгове много често се
получават изненадващи резултати.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2018 12:05

Mathias_Coureur написа:
koisa написа:Не знам кое те кара да си мислиш, че на Герена мача може да е троен... :roll:

2. Илиан Илиев - много добър специалист, треньор и психолог, който умее да извлича максимума от всеки футболист. Вече е побеждавал Левски като гост с Берое и Локо (Пд) .
3. Напрежението е при вас, защото трябва да спечелите мача, докато при нас ако загубим няма да правим трагедии и ще играем по-освободено.

Затова смятам мача за непредвидим. Освен това първите кръгове много често стават изненадващи резултати.

Вече мина мача, в който отпадането от Вадуц можеше да се отрази... За Илиан Илиев си прав, че винаги може да ни затрудни, но аз си мисля, че отбора ще се хвърли за победа от първата минута. Напрежение в Левски винаги има и ще има, това не бива да е оправдание. За мен този мач е 1, Х в най-лошият случай. Разбира се никой отбор не е застрахован от загуба, но в този случай трябва да нямаме ден, а вие да имате адски късмет, за да се случи подобно нещо. Виж, ако този мач беше за купата, тогава щях да се съглася с теб!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2018 12:18

koisa написа:
Mathias_Coureur написа:

2. Илиан Илиев - много добър специалист, треньор и психолог, който умее да извлича максимума от всеки футболист. Вече е побеждавал Левски като гост с Берое и Локо (Пд) .

Затова смятам мача за непредвидим. Освен това първите кръгове много често стават изненадващи резултати.

Вече мина мача, в който отпадането от Вадуц можеше да се отрази... За Илиан Илиев си прав, че винаги може да ни затрудни, но аз си мисля, че отбора ще се хвърли за победа от първата минута. Напрежение в Левски винаги има и ще има, това не бива да е оправдание. За мен този мач е 1, Х в най-лошият случай. Разбира се никой отбор не е застрахован от загуба, но в този случай трябва да нямаме ден, а вие да имате адски късмет, за да се случи подобно нещо. Виж, ако този мач беше за купата, тогава щях да се съглася с теб!

Българските отбори, с изключение на Лудогорец, са почти еднакво слаби, така че си е съвсем в реда на нещата човекът да се надява на положителен резултат. Единственото, което сериозно накланя везните в наша полза, е традицията на Герена сравнително лесно да побеждаваме почти всички отбори в голям процент от мачовете. Лошото е , че от гранд сме се превърнали в средняк и ако продължим по тоя път, ще развалим традицията.
Само Левски!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 юли 2018 12:24

Илия Димитров може да бъде титуляр. Дано! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 25 юли 2018 12:37

Sisi 1914 написа:Илия Димитров може да бъде титуляр. Дано! 8-)

Ти сега от Черно Море ли си, или от Ботев Гълъбово, за последно ?
Велик ЦСКА !

Върни се в “Левски”